QUOTE(mari4 @ 2006 02 13, 07:28)
*MAGIC*,
labai patiko sagė kamuoliukas. ar ją padarei su adatom smaigstydama, nes labai tikslios formos?
labai patiko sagė kamuoliukas. ar ją padarei su adatom smaigstydama, nes labai tikslios formos?
Taip sagės darytos "sausuoju" būdu (adatėlėmis) .
QUOTE(risa @ 2006 02 13, 14:21)
Kaip čia gaunasi, kad pirmieji jūsų darebeliai tokie dailūs?.. Na ,o man tai ... Net nerodysiu, gal geriau dar patobulėsiu. Mano veltinukas su skylėm , matyt vilną nelygiai suklojau, mat norėjau tokio, nestoro.
Papasakosiu kokie "dailūs" mano pirmieji darbeliai , kad tau smagiau būtų .
Taigi sumąsčiau suvelti tokį kaip ir šalį , kaip ir kažkokį paklotą , na tokį nemažą dalyką . Ir pradėjau kloti vilną . Klojau klojau - žiūriu ir vilna jau prie galo , tai pradėjau dėlioti nebe taip , kaip norėjau , o taip kaip gaunasi iš turimos vilnos (norėjau daugiau baltesnės , o gavosi , kad teko marginti iš spalvotos , nes baltoji baigėsi )
Taigi - vieną dieną klojau , kitą- vėliau . Ir gavosi toks labai jau skystas ir skylėtas skuduras ... vaaa...
Tai aš paėmiau ir įkišau tą savo gaminį į skalbimo mašiną ir paskalbiau 60 C temperatūroje , medvilnei skirta programa . Ir ištraukiau gerokai susitraukusį , bet storesnį ir nebe skylėtą daiktą . Va...
Čia galite palyginti dydžius "prieš" ir "po" (skirtumas matosi lyginant pagal grindų plyteles )
Bet džiaugiuosi nors tuo , kad tas kilimuks nebe skylėtas ir nebe toks laabai plonas