Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(pusk @ 2012 10 11, 00:13)
sveikos,
noreciau ismokti velti  ax.gif  Gal zinote kur Kaune vyktu velimo kursai "zalioms" ..?

Aš būdama visiškai žalia pradėjau velti iš pamokėlių internete. Gal ir pabandykit, gal pabandžius net nepatiks. O paskui ir į kursus jei norėsit. Aš, kaip ne keista ir drąsu , pradėjau iš karto nuo vaikišku aulinių tapkių ir rezultatas gavosi visai geras. Dabar galvoju, kad drąsi buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 10 11, 08:35)
Aš būdama visiškai žalia pradėjau velti iš pamokėlių internete. Gal ir pabandykit, gal pabandžius net nepatiks. O paskui ir į kursus jei norėsit. Aš, kaip ne keista ir drąsu , pradėjau iš karto nuo vaikišku aulinių tapkių ir rezultatas gavosi visai geras. Dabar galvoju, kad drąsi buvau lotuliukas.gif

as tik del tu vaikisku tapciu ir noriu velt ismokt lotuliukas.gif .....Galvoju gal pas kokia Kaunietesupermama i svecius isiprasysiu pasimokint ax.gif , o kur visas priemones perkat- domintu internetines parduotuves ..Labai dekinga Jums uz patarimus !
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2012 10 11, 04:22)
as tik del tu vaikisku tapciu ir noriu velt ismokt  lotuliukas.gif  .....Galvoju gal pas kokia Kaunietesupermama  i svecius isiprasysiu pasimokint  ax.gif , o kur visas priemones perkat- domintu internetines parduotuves ..Labai dekinga Jums uz patarimus !

nueik i slepeciu tema, as ka tik ten nuorodu pridejau, as is tu pamokeliu ir mokiausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 11 spalio 2012 - 14:24
as taip pat visko ismokau tik internetu ,jokiu kursu niekur nesu lankiusi smile.gif
Atsakyti
Zinokit as nesu tokia drasi... arba tiesiog nepasitikiu savo jegom...Galu gale lengviau kai kas pamoko....
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2012 10 11, 12:25)
Zinokit as nesu tokia drasi... arba tiesiog nepasitikiu savo jegom...Galu gale lengviau kai kas pamoko....

tai tose pamokelese ir moko, youtube (ir nuorodos, kur as idejau) pilnas video pamoku. nedidelis gi skirtumas, tarp gyvos ir video. man tai geriau uz tuos pinigus skirtus privaciom pamokom, nusipirkti vilnos ir pora tapkiu "sugadinti" lotuliukas.gif nu bet cia kiekvienam savo, as is principo savamoksle lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2012 10 11, 19:25)

O ko čia bijot? nu sugadinsi 100 gramų vilnos tongue.gif Išmoksi, visos išmokom biggrin.gif
Atsakyti
pusk o kiek jau tu prarasi jei ka sugadinsi ,uz kursus tikrai daugiau sumokesi.Kiek gi ta vilnele kainuoja,tapukams 10 lt .tikrai uztenka smile.gif
Atsakyti
Ka galiu pasakyti apie velimo kursu is savo patirties. Ejau i kursus jau biskeli numanydama apie velima, buvau nuvelusi 4 tapkutes ir kelis salikelius. Tikejausi kasko daugiau suzinoti, nei zinojau.
Velem tapkutes.
Biskeli nusivyliau. Apie vilnos plauko stori niekas nepasakojo, nepasakojo ir apie skirtinga vilnos susitraukima... Rode tik pacia eiga darbo.
Na gal paciai pradziai ir uztektu, bet internete daug daugiau info , tik reikai nepatingeti paisiekoti thumbup.gif
Atsakyti
sveios,merginos.ar jums yra buve,kad nesivelia juoda sluoksna?pirkau gerai zinomoje parduotuveje,grazios spalvos,visos kitos puikiai veliasi-isskyrus juoda.ismest gaila.gal yra koks budas?bandziau ir labai karstu vandeniu,maisiau su kitomis spalvomis-vienas vargas.
Atsakyti
laumes juosta, 21 mikrono mazo eriuko juoda veliasi itin sunkiai,bet 18 mikronu labai gerai. 4u.gif
Atsakyti
aciu,Blansyte,uz atsakyma.nors,tiesa pasakius,tikejaus kitokio-maniau,kad jums,asems,nebuna vilnos,kuri prastai velias.ka gi-teks toliau vargti.beje,o parduotuve ispejot!! tongue.gif dar karta aciu uz toki greita atsakyma.
Atsakyti