Gal kas žino kaip prikabinti kabliukus veltiems auskarams?
QUOTE(peliuke123 @ 2010 01 30, 21:21)
Gal kas žino kaip prikabinti kabliukus veltiems auskarams?
Būtų paprasčiau jei tuos auskariuku parodytum. Šiaip gali pradurti auskaruose skylutes ir įverti kabliukus. Gali priklijuoti. Šiaip dažniausiai naudojamos tokios adatėles su kobiniuku gale. Ta adatėlė smeigiama per auskarą. Prie kobinėlio prisegama sagtelė. O kitoje auskariuko pusėje adatėle užlenkiama, kad laikytųsi.
Gal žinot, kur galima nusipirkt pramoninio veltinio (ir vilnos, ne sintetikos)? Idealiausia būtų Kaune, bet tiks ir bet kur; bile būtų, o jau atsivežimo būdus planuosim paskui.
Kažkas kažkur sakė, kad "Baltic Mills" parduotuvėj gali būt, bet ten tikrai nėra.
Ar gal kuri spintoj užslėptą nereikalingą gabalą tokio daikto turit? Reikia nedaug, 130 x 60 cm bendrų išmatavimų pakaktų. Tiesiog reikia trijų ratukų -- 56, 38 ir 28 cm skersmens.
Atleiskit, kad truputį ne į temą, bet jau nežinau, kur labiau į temą būtų
Kažkas kažkur sakė, kad "Baltic Mills" parduotuvėj gali būt, bet ten tikrai nėra.
Ar gal kuri spintoj užslėptą nereikalingą gabalą tokio daikto turit? Reikia nedaug, 130 x 60 cm bendrų išmatavimų pakaktų. Tiesiog reikia trijų ratukų -- 56, 38 ir 28 cm skersmens.
Atleiskit, kad truputį ne į temą, bet jau nežinau, kur labiau į temą būtų
mergaites, padekite, gal zinote kur yra pirkti skaidriu kaliosiuku Vilniuje. ar gal kas parduodate? labai reikia!
aciu! lauksiu i AZ, betkokia info sveikintina.
aciu! lauksiu i AZ, betkokia info sveikintina.
Parašyta ,,Voratinklinis vėlimas" (m. vilna ir šilkas), gal kuri nors įžiūrėsit, kokia technika išgautas toks natūraliai korėtas veltinis. Kas per šilkas?
man taip gražu, o nesusigaudau, kas per šilkas suveltas
http://veilokine.vel...-quot-70314.htm
man taip gražu, o nesusigaudau, kas per šilkas suveltas
http://veilokine.vel...-quot-70314.htm
Manau tiesiog naudota vilna maišyta su šilku. Būna tokia pirkt. Šilkas ne kaip audinys, o irgi pluoštas.
o man atrodo, kad vilna klota viena kryptimi ir labai plonai ir dar dėtos šilko servetėlės
čia gi veltinio meistrės Reginos darbas....
QUOTE(dangek @ 2011 07 03, 11:09)
o man atrodo, kad vilna klota viena kryptimi ir labai plonai ir dar dėtos šilko servetėlės
as irgi pritariu, bet vien tik todel, kad maciau jog taip ir buvo parasyta prie kazkurio kito identiskai atlikto darbo.
jau apie tai buvo diskutuota.
grazu.
kaip mergaitės nusivelti voratinklinį veltinį
sveikos,
noreciau ismokti velti Gal zinote kur Kaune vyktu velimo kursai "zalioms" ..?
noreciau ismokti velti Gal zinote kur Kaune vyktu velimo kursai "zalioms" ..?