QUOTE(juratata @ 2006 05 30, 08:56)
niu o tai kokiame inde dazai? nes metalinio tai negalima i mikrobangine kist.... ir ant kiek watu?
Plastikineme kuriuos galima dėti į mikrobanginę.Turiu aš mikrobangine krūtą tai ją iškeikiau, nes nieko ten nesuorantu. Iš mamos pasiėmiau paprastutę užsuki 5,6 min. ir viskas.
P.S.pamiršau parašyti, reikia į kamputį pastatyti vandens su indeliu, aš naudoju nuo vaikiškos tyrelės stik. indelį. Kai dažosi vanduo garuoja, čia ekstra drėgmei palaikyti
QUOTE(mari4 @ 2006 05 30, 12:13)
uups, jau rašiau tau
aaa, tai tave jau pirmu nr zhinau maniau, jau kiekvienam kioske kaune vilnu atsirado
einu pavelsiu....klausykit, velejos, ar paliekat kas shlapius ipusetus darbelius ilgesniam laikui? Man arba nuo to, arba nuo verdancio vandens (kslis kart 'nuplikiau') vilna labai sushiurkshteja ir 'pasishiaushia', blogiau veliasi...ar as cia issigalvoju? Gal kas bandet isdziovint ir 'damusht' po keliu dienu ar pan?
Man vis tai vaikas atsikelia, tai i lauka ishvest reikia, tai dar kokiu reikalu atsiranda zodziu, visi trukdo
QUOTE(uups @ 2006 05 30, 17:49)
aaa, tai tave jau pirmu nr zhinau maniau, jau kiekvienam kioske kaune vilnu atsirado
einu pavelsiu....klausykit, velejos, ar paliekat kas shlapius ipusetus darbelius ilgesniam laikui? Man arba nuo to, arba nuo verdancio vandens (kslis kart 'nuplikiau') vilna labai sushiurkshteja ir 'pasishiaushia', blogiau veliasi...ar as cia issigalvoju? Gal kas bandet isdziovint ir 'damusht' po keliu dienu ar pan?
Man vis tai vaikas atsikelia, tai i lauka ishvest reikia, tai dar kokiu reikalu atsiranda zodziu, visi trukdo
Sveikos
kitai dienai galima, bet kai palieki pridenk su celofanu, vanduo nugaruoja Pilti verdančio nereikia, pakanka karšto, atvėso, vėl karšto ir t.t.
Ir man toks įspūdis kad jūs ją minkot pusausę ir 10% putų
QUOTE(uups @ 2006 05 30, 23:52)
ir kaip? vilna nedazho paskui? gal pardavinesi LT? ba pora pakuciu pabandymui siustis beryshio butu
Tikriausiai Dabar turiu pažaidimui. Nu kad ne nedažo. Man patinka kad galima nudažyti iškart keliom spalvom.
super tada
ir su paprastais aniliniais galima keliom spalvom dazyt, - klot vilna ant polietileno, pilt spalvas kurias nori/kur nori, suvyniot ir tada virint polietilene... tik darbo ziauriai daug ir spalvos neaishku ish anksto kokios gaunasi + persiliet bjauriai gali
viskas, dabar noriu omegos
ir su paprastais aniliniais galima keliom spalvom dazyt, - klot vilna ant polietileno, pilt spalvas kurias nori/kur nori, suvyniot ir tada virint polietilene... tik darbo ziauriai daug ir spalvos neaishku ish anksto kokios gaunasi + persiliet bjauriai gali
QUOTE(uups @ 2006 05 31, 00:13)
super tada
Mes tai paimam plastikini indą, įpilam šilto vandens, truputi skysto muilo, sudedam vilną.Paimam dažų ištirpinam ir supilam an vilnos, kitame šone kitos,ir dar. Makt į mikrobanginę 5,6 minutkos ir viskas. tą vandenėlį galima kartoti dar vienam dažymui.
Apie "nuno felt" technika: http://www.atelierzia.com/work.html
Apie "pre felt": http://www.geocities.com/turkey_konya/
Apie "pre felt": http://www.geocities.com/turkey_konya/
[labas ar gaLI PATARTI KAUIP NUSIVELTI VA TOKI SALI,MEGINAU BET MAN NEPAVYKSTA
QUOTE(raganele6 @ 2008 01 07, 15:25)
[labas ar gaLI PATARTI KAUIP NUSIVELTI VA TOKI SALI,MEGINAU BET MAN NEPAVYKSTA
koki idek kokia nors nuoroda
Turiu Rankdarbių kraitelės 2007m. specialųjį numerį "Vilnos vėlimas".
Jeigu dar nebuvo įkeltas, galiu nufotografuoti ir įkelti
Tikiuosi kad ten pataikiau
QUOTE(juratela @ 2008 02 25, 14:43)
Turiu Rankdarbių kraitelės 2007m. specialųjį numerį "Vilnos vėlimas".
biski ne ten, vis delto. Rasyk, i vilnos velimo leidiniu tema. sitos temos del kazkokiu priezasciu nebuvo uzbaigtos, ir dabar nei numarinti eina, nei rasyti galima.