QUOTE(uups @ 2006 05 28, 21:20)
man irgi visada atrodo, kad mano darbeliai patys baisiausi
:..o dar doseth cia savo galerija aprode
bet kai pagiria,- pagalvoju,- gal ir puse bedos
O rutuliukus tai man ishvis aukshtasis pilotazhas velt,- neturiu kantrybes as juos ten voliot kad nesuskile gautusi
o ir niekad vienodu dydziu nesigauna...zodziu, gerbiu karoliu velejas
Turiu beda dabar,- prisidaziau vilnos raudonai....koki puse kg....nu bet taip negraziai gavosi,- ryshki "sintetine", shviesi spalva. Nors verk
perdazyt bijau, ba susivele ziauriai...siandien kelias valandas kedenau, antra karta jau nebenoreciau tokios proceduros atlikinet
Maishyt su kokia kita spalva bijau, kad murzina gausis (nebent su balta?). Galvoju gal kas bandet nuvelta daikta dazyt? Kazi,ar lygiai gaunasi?
Kai merginų hobis, ir praleidžiat nedaug laiko, tai tikrai reikia girti. Tikrai nuostabūs darbai.
Aš su jais čiupinėjuos kiekvieną dieną išskyrus sek. ir šeš.
Man atrodo dauk dailesnių darbų galima nuvelti negu mano, o be to kiekvienos darbelis yra persmelktas jos minčių, emocijų, vaizduotės ir pakartoti pati negalėtų tokio pat darbo. Kiekvienas veltinis yra perėjęs savo kelią ir yra unikalus.
O čia jums įkvėpimui
NUNOfelt
http://www.kclowe.co...ery/index.shtml
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2006 05 28, 21:20)
man irgi visada atrodo, kad mano darbeliai patys baisiausi
:..o dar doseth cia savo galerija aprode
bet kai pagiria,- pagalvoju,- gal ir puse bedos
O rutuliukus tai man ishvis aukshtasis pilotazhas velt,- neturiu kantrybes as juos ten voliot kad nesuskile gautusi
o ir niekad vienodu dydziu nesigauna...zodziu, gerbiu karoliu velejas
Turiu beda dabar,- prisidaziau vilnos raudonai....koki puse kg....nu bet taip negraziai gavosi,- ryshki "sintetine", shviesi spalva. Nors verk
perdazyt bijau, ba susivele ziauriai...siandien kelias valandas kedenau, antra karta jau nebenoreciau tokios proceduros atlikinet
Maishyt su kokia kita spalva bijau, kad murzina gausis (nebent su balta?). Galvoju gal kas bandet nuvelta daikta dazyt? Kazi,ar lygiai gaunasi?
mano dažyta vilna gavosi marga ir džaugiosi kad taip gavos. Nebent norisi ištisinės raudonos.
O kad nesiveltų gi rašiau, kai nudažai ji būna karšta, reikia palaukti kol truputį atvės, ir skalauti tos pačios temperatūros kaip ir dažyta vilna, gręži skalbyklėj.