Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Labas rytelis! iskilo man problemele veliant siuliukas, gal kas patarsit man? ZOdziu veliau as issiuliu, kaip ir kad kitos cia mamytes rodes, bet ... kai isdziuvo, patraukiau uz siulo ir viskas isiro doh.gif sakau gal tie siulai blogai veliasi? tai zodziu pasakykite kokius siulus veliate! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 05 09, 06:47)
Labas rytelis! iskilo man problemele veliant siuliukas, gal kas patarsit man? ZOdziu veliau as issiuliu, kaip ir kad kitos cia mamytes rodes, bet ... kai isdziuvo, patraukiau uz siulo ir viskas isiro  doh.gif  sakau gal tie siulai blogai veliasi? tai zodziu pasakykite kokius siulus veliate!  4u.gif

Mochera wink.gif

Klausimas kodel jus velimui naudojat ukiska muila ? blush2.gif Isbandziau su indu plovikliu, su ranku skystu muilu,su sampunu lotuliukas.gif Su parfumuotu muilu. Visad puikiai susivele g.gif Beje geriausiai susivelia su indu plovikliu tokiu kur jokiu balzamu neprideta thumbup.gif Turbut kuo pigesnis tuo geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš iš moherinių taip pat vėliau.
O skalbimo muilą naudoju todėl, kad pigus jis ir nesmirda visiškai, bei visaip kitaip man tinka smile.gif
Atsakyti
Klausimas dazancioms vilna. Gal kuri turit spavu maisymo palete ? Gal nesuprantamai parasiau...tiesiog kokia spalva su kokia maisant kas gausis biggrin.gif Man reikia salotine isgaut....ir zydra sviesia.
Atsakyti
jumi - sakyčiau, viskas priklauso nuo pačios vilnos, vandens kiekio, mirkymo laiko.... Aš dažiau mėlynai, tai gavau violetinę ir šviesiai mėlyną, dažiau geltonai, gavau ryškią, gražią oranžinę. Dar, sakyčiau, kiaušiniams skirti dažai yra tokių nenatūralių spalvų - rožiniai, žali. Bet kaži ar dar yra tų dažų, nes ypač importiniai tai tokie "fosforiniai".
Atsakyti
Irunia, aciu kad pasidalinai 4u.gif

shakes koks grozhis...velsiu tongue.gif
Dziugena,- hali pirma pasibandyt ant paprasciausios marles mirksiukas.gif irgi labai neblogai gaunasi. Galima dengt visa plota, o galima palikt ir 'plyshelius', kaip, pvz, cia:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Doseth, kaip tu dekoruoji rankines? Man įdomu kurioje stadijoje darai papuošimą, nuvėlusi vienspalvę rankinę, ar iš karto dėlioji pagrindinės spalvos vilną, bei dekoracijai skirtą. Ar tavo rankinės dakoruotos spalvotu šilku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 05 25, 08:26)
Doseth,  kaip tu dekoruoji rankines?  Man įdomu kurioje stadijoje darai papuošimą, nuvėlusi vienspalvę rankinę, ar iš karto dėlioji pagrindinės spalvos vilną, bei dekoracijai skirtą.  Ar tavo rankinės dakoruotos spalvotu šilku?    ax.gif

Puošiu pačioj pabaigoj, prieš vėlimą. Dekoruoju įvairiai, spalvota vilna, šilku, siūlais, nertom servetėlėm, medžiagėlėm, na kas šauna į galvą biggrin.gif
Tmsus fonas pereina per paveikslėli tad truputi foną pašviesinu ir tik tada dėlioju ornamenta.
Atsakyti
Doseth, ziurineju tavo rankines ir bandau isikirst i virshutini krashteli...panashu,kad jis palenktas? kiba visi tavo tashiukai su pamushalais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 05 25, 23:31)
Doseth, ziurineju tavo rankines ir bandau isikirst i virshutini krashteli...panashu,kad jis palenktas? kiba visi tavo tashiukai su pamushalais? unsure.gif

Teip, rankinės forma gražiau atrodo ir kišenėliu galima daugiau įdėti.
Pradžioja priveldavau kišenėles, bet rankinėje sudėti daiktai paversdavo ją nenormaliai gumbuota. Išimti galima daryti tik šiurkščiavilnei rankiniei.
Užsegimai magnetiniai, užtrauktukas, kilpinis užsegimas, ar šeip sparnas.
Atsakyti
Aš skylę rutuliukuose padarau su storiausia vėlimo adata. Pabaksnoju, po to įkišu nėrimo kabliuką ir ištraukiu virvelę. Jokio vargo ir ylos nereikia 4u.gif
Atsakyti
DOSETH Vis ziurineju tavo puslapi blush2.gif MAn labai patinka tavo saliai ar salikai,na...nezinau kaip juos tiksliau apibudinti. Ar galetum atsakyti i kelis klausimus,aisku jeigu tai ne kokia prefesine paslaptis. Slapiam velimui naudoji ukiska muila ar ka kita. Koks santykis mazdaug turetu buti vandens ir muilo ar ko kito. Ir kuo tolygiai ispilti vandeni ant vilnos. Gal kvaili klausimai bet blush2.gif

Visad galvojau kad saliui nuvelti reikia daug muilo ir vandens bet praeita diena vienam uzsienietiskam forume radau salio velimo beveik viso proceso foto ir baaaisiai nustebau ten to vandens iir putu veliome isvis mazai ir rezultatas labai thumbup.gif Bandysiu vel rast ir jei bus idomu sukelsiu foto cia drinks_cheers.gif
Atsakyti