Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Noriu paklausti 4u.gif
Turiu katino pūkų, reikia su jais padaryti ką nors prieš šlapiai veliant ar ne? smile.gif Skaičiau kažkur apie kažkokį išplovimą ar kažką panašaus g.gif
Atsakyti
LadyStar, jei velsi šlapiai, nieko nedaryk, išsiplaus vėlimo metu smile.gif
nebent l. purvinį, na, jei katinas lauke pasivoliojo biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi, iškilo man iškart klausimėlis 4u.gif
Nuvėliau keletą rutuliukų (žinau, turbūt su klaikiomis klaidomis ir pan, bet pirmieji wub.gif ) ir aplink tuos burbuliukus tokie išsipešioję plaukai katino išlindo bigsmile.gif Ar juos nukarpyti, ar čia taip ir turi būti? O gal blogai veliu?
user posted image
Atsakyti
Gal kas patarsite kaip šlapiai velti gelytes? Ar išdeliojate pagal gelytės forma ir veliate? Ar iškarpote? Bet kai iškarpai tai kraštai tokie nelabai išbaigti atrodo.
Atsakyti
tie plaukeliai visada gaunasi, nebent pluoštas ilgesnis. jei nepatinka - nuskusk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauraite @ 2006 04 21, 20:28)
Gal kas patarsite kaip šlapiai velti gelytes? Ar išdeliojate pagal gelytės forma ir veliate? Ar iškarpote? Bet kai iškarpai tai kraštai tokie nelabai išbaigti atrodo.

galima slapiai nuvelti kvadrateli ir iskarpyti gelytes atskirus lapelius . as vienai gelytei krastelius po to dar sausai su adata ir trupuciuku vilnos "padailinau" - bet darbo daug gaunasi... unsure.gif
galima ziedlapius velti slapiai kaip rutuliukus - o i pabaiga velimo, kol jie dar gerokai minksti, suformuoti ziedlapi - laselio formos. Taip darant labai grazios gelytes gaunasi - gal kada nors foto ikelsiu, kai prisiruosiu cool.gif

nezinau ar ka nors supratai -gal kitos aiskiau parasys ax.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimų porą 4u.gif
O juos suveriant tai tiesiog adata per visą rutuliuką praduriat ir tiek? O jei noriu kaspiną rišt, kaip tuomet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 21 balandžio 2006 - 22:13
QUOTE(LadyStar @ 2006 04 21, 22:12)
Dar turiu klausimų porą  4u.gif
O juos suveriant tai tiesiog adata per visą rutuliuką praduriat ir tiek? O jei noriu kaspiną rišt, kaip tuomet  unsure.gif

Tuomet teks ylą pasitelkt pagalbon 4u.gif . Nebent aš taip darau, nes kitaip nepraversi storesnio kaspinėlio smile.gif .
Atsakyti
Pasidalinkit, prašau, patirtimi apie aplikacijų privėlimą. ax.gif Turiu iš plono veltinio nuveltų aplikacijų, kurias noriu privelti prie pagrindo. Kaip geriausia tai padaryti?

Atsakyti
Na stai salis, kuri nuveliau mamai. Nors nieko ypatingo jame tikrai nera tik tai, kad veltas gan greit, nes siuo metu veliu su gan inoringa kompanija, kuri megsta vietos pokycius blush2.gif .user posted image
Atsakyti
Aš naudoju vaikišką muilą. Veltinukai nuo jo kvepia smile.gif Suvėlus muilą reikia išskalauti, skalbti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2006 05 07, 23:23)
Nu siip sorry, kad Neatidziai skaitau, bet neturiu labai daug laiko, kad galeciau pastoviai sekti tema ir esu sioje srityje naujoke.
As ir bandziau daryti taip. Muila naudojau ukiska, bet jau dvokas paskui to salio. O kai viska padarai tai issakalbi? Ir koki muila naudoji?

Aš naudoju Ringuvos muilą, nežinau, ar ūkinis, bet skalbimui skirtas, tai tikrai nedvokia nuo jo, tiesiog muilo kvapas lieka nežymus. Nusipirkau 2 už vieno kainą Maximoj, pigiai išėjo, ir labai puikiai velia.
Atsakyti