antras bandymas
As veliu tik is sluoksnos (kitokios cia parduotuvese nera ).Tad ji tikrai nedulka.Mano dukra negali vilnoniu rubu nesioti alergiska,Bet veltinukus karolius ar rankine nesioja be jokiu bedu.
QUOTE(tauraite @ 2006 03 05, 19:50)
Aš nežinau, gal kas jau ir klause. Aš sergu alergija ir nelabai galiu bendrauti su dulkėmis, katėmis ir pan. , o velti labai noriu pabandyti, kaip galvojat ar nepakenks. Ar veliant ir ruošiant žaliava daug dulkių?
As ir sergu alergija ir beje tokia jau gerooooka,bet velti bandziau. Bandyk su jau iskedenta vilna arba sluoksta manau dideles reakcijos tikrai nebus.
Rima@ labai fainas tavo lapelis. Beje kaip jus i veltinuka ikisat karoliukus pagrazinimui. ar su siulu prisiuvat? O gal imanoma ivelti, bet tada baisu, kad iskris...
QUOTE(linada @ 2006 03 06, 09:50)
Dunia - super darbeliai - o gėlytes vėlei adata? ar rankom ir adata "apdorojai" ?
Ačiū
Gėlytes vėliau tik adata, burbuliukus -miksuotai: iš pradžių su adata, po to šlapiai, o dekoruoti burbuliukai vėl su atata
Ekologiški žaisliukai mano mažiukui , tik dar labai grubūs tokie, per vakarą padaryti :
Paaiškinkit,man pradžiamokslei,kodėl veliant šlapiai,kamuoliuka jis nenori gražiai sukibti,skečiasi rupožiokas
QUOTE(ninar @ 2006 03 06, 16:09)
Paaiškinkit,man pradžiamokslei,kodėl veliant šlapiai,kamuoliuka jis nenori gražiai sukibti,skečiasi rupožiokas
Jeigu gaunasi issisiepes, per greitai ir per stipriai spaudi beveldama.
čia manieji pirmieji darbeliukai - tik neryškiai gavos...
sveikutes darbshtuoles, perzhiurejau jusu darbelius - visi nuostabus
radau viena puslapiuka apie veltinius, pamaniau gal kam idomu bus pasidairyt
ash tai apie ta mena nelabai ka ishmanau
chia tas puslapiukas sekmes darbuose
ir dar vienas puslapiukas su rankdarbiais, ten ir yra veltiniu akiu paganymui ir ne tik
chia
radau viena puslapiuka apie veltinius, pamaniau gal kam idomu bus pasidairyt
ash tai apie ta mena nelabai ka ishmanau
chia tas puslapiukas sekmes darbuose
ir dar vienas puslapiukas su rankdarbiais, ten ir yra veltiniu akiu paganymui ir ne tik
chia