EPILOGAS
Tokia ta mūsų kelionė trumpa, bet turininga. Manau, pradedantieji keliautojai joje gali rasti idėjų savo išvykoms.
Na, ir tradicinis klausimas o kas toliau ? Vis pagalvoju apie poilsines keliones. Bet.. Gal po keleto metų dukra savo senukus tėvus nusiveš į Turkiją ar Egiptą . O dabar, kaip ten Maestro V.Kernagis dainavo:
Kol dar girdžiu, kol dar matau,
Kol dar į kalną mano kelias...
Jei tik leis finansai, vėl važiuosim. Juk dar neįgyvendinta mano svajonė pamatyti ateinantį vandenyno vandenį. Gal kur nors St.Michel... O ten aplinkui kiek visko galima pamatyti, juk Prancūzija... O atgal kelias per Alpes vestų... Va, Aidluka pradėjo reportažą kokią idėją pavogsim, juk nesupyks . Tad tikiuosi, kad vasaros pabaigoje vėl susitiksime naujame reportaže.
QUOTE(Arturas15 @ 2014 11 25, 22:28)
Jei tik leis finansai, vėl važiuosim. Juk dar neįgyvendinta mano svajonė pamatyti ateinantį vandenyno vandenį. Gal kur nors St.Michel... O ten aplinkui kiek visko galima pamatyti, juk Prancūzija... O atgal kelias per Alpes vestų... Va, Aidluka pradėjo reportažą kokią idėją pavogsim, juk nesupyks . Tad tikiuosi, kad vasaros pabaigoje vėl susitiksime naujame reportaže.
Ačiū už pasakojimą ir pasidalinimą apie svajas. Linkiu jas išpildyti.
QUOTE(linole @ 2014 11 25, 21:36)
Ačiū už pasakojimą ir pasidalinimą apie svajas. Linkiu jas išpildyti.
Prisidedu prie linkėjimo
O Jūs, Artūrai, šaunuolis Sugebat ir keliauti įdomiai, ir papasakoti labai gražiai Tikiu, kad ir šis reportažas (maršrutas) bus ne vienam pavyzdys, kaip keliauti ir tuo mėgautis