Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau Vilkaviškyje.

na tikėkimės,kad jei gimdo vilkaviškyje tai papuls ne pas švarcienę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2010 05 09, 19:30)
na tikėkimės,kad jei gimdo vilkaviškyje tai papuls ne pas švarcienę doh.gif

O as kaip tik pas ja planuoju gimdyti cool.gif Aisku nesupykciau, jeigu papultu Tumienes pamaina ax.gif O jeigu Karastilis - tai ir apsidziaugciau bigsmile.gif
Kogero labiausiai bijau Aldonienes, as pas ja su pirmu vaikeliu lankiausi ir ispudziai ne kokie schmoll.gif Bet teko kalbetis su tomis, kurios prie jos gimde, sake, kad viskas gerai praejo. Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu doh.gif
Atsakyti
na nei korostilis nei aldonienė jau nebedirba,o apie švarcienės prie tos kurios gimdė žinau ne du ir ne penkis atvejus kur buvo vaikeliui problemos.na kiekvienam savo,jei sykį pasirinkai tai ir nieks nuomonės nepakeis na nebent tektų nukentėti pačiai
Atsakyti
Aš mąstau pozityviai rolleyes.gif Pirmiausiai vertinu tai kokį darbo stažą šioje srityje gydytojas turi ir kiek procentaliai (maždaug) man žinoma nukentėjusių mamyčių ir leliukų. O nukentėjusių pas kiekvieną gydytoją tikrai yra, deja verysad.gif Netgi ir pas patį geriausią. Paimk kaip pvz. Sedziniauską, pas jį labai daug kas lankosi privačiai, o kiek iš jų gimdo prie jo Kaune? Juo labiau, kad iš Vilkaviškio ligoninės jis išėjo po nelaimės verysad.gif Pvz.Škėmienė visai nepriima gimdymų schmoll.gif Karastilio taip pat daug kas nemėgo ir prie jo atsitikimų būta. Ir kas čia pas mus rajone belieka g.gif Tumienė, Lukoševičienė.... Deja aš pati nesu susidūrusi asmeniškai, bet nuomonių įvairių unsure.gif
Kas liečia Švarcienę, mano manymu ji jau nedirbtų ir juo labiau skyriaus vedėja, jeigu darytų vien klaidas schmoll.gif Beja žinau gražių atsiliepimų apie gimdymus prie jos ax.gif Ir labai labai užjaučiu Tave dėl nelaimės 4u.gif 4u.gif :4u:Po tokio įvykio ir aš labai graužčiausi save, kad pasirinkau tokią gydytoją doh.gif Bet jeigu bus lemta, tai ir Kaune pas geriausią gydytoją taip gali įvykti unsure.gif
Atsakyti
nu bet kad ne aš viena prie jos nukentėjus,kiek žinau vinai cezario metu vaikui galvutę perpjovė,kitai kai gimdė pati buvo vaikiuko galvutė suspausta,kita ir prie jos neteko savo vaikiuko,kitą ir per gimdymą iškankino,kad pati vos nenumirė na ir t.t.aišku kiekvienas renkasi pagal save.o tokia nelaimė kaune man tikrai nebūtų atsitikusi esu tuo garantuota 100.%.be to jau tame skyriuje ir viena gydytoja nauja dirba iš kauno važinėja.
Atsakyti
Na gal neuzsiciklinam ant vienos gines mirksiukas.gif Tu turi savo nuomone, as - savo. Zinau tik tiek, kad jeigu komplikuotas nestumas, taip pat itariamas komplikuotas gimdymas, ar laukiesi daugiau, nei 1 vaikelio, geriau vaziuoti i Kauna. Ten labiau patyrę gydytojai ir yra reikalinga iranga.
Kas liecia ta nauja gine, as taip pat girdejau, kad ji priima poliklinikoj. Daug kas pas ja lankosi ir giria, kad l.maloni bigsmile.gif Na as pati asmeniskai dar nesusiduriau, tai negaliu placiau papasakoti ax.gif
Atsakyti
kad, manau, pati prisistatys, kai tik atsiras ax.gif

mano draugė gimdė. gruodžio pabaigoj. tai ojojoj... pas ją kaklelis neatsidarinėjo. tai sakė, sulašino vieną skatinamųjų ir paliko. atsidarymas 4 cm, o skausmai dideli ir visiems dzin. atseit - laukiam, kol suveiks. tai, kai brolienė su torčiuku atlėkė pas seseles, tada sukruto - dar vieną sulašino ir pagimdė šiaip ne taip vargšė. bet plyšo visa... man atrodo, gimdė prie Lukoševičienės. leido stumti, nors atsidarymas dar nebuvo pilnas. doh.gif
tai vis tik padėtis socialinė turi savo pasekmes. plius, buvo be vyro ar šiaip kažko artimo. visiškai viena gimdė, tai net atsimint nenori...

Atsakyti
Va taip vat thumbup.gif Mūsų ligoninė taip pat sąraše bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske323: 13 gegužės 2010 - 19:40
čia yra naujagimiui palankių ligoninių sąrašas mirksiukas.gif :

VšĮ Vilniaus gimdymo namai

VšĮ Marijampolės ligoninė

VšĮ Panevėžio apskrities ligoninė

Kauno medicinos universiteto klinikos

VšĮ Kauno apskrities ligoninės filialas

Krikščioniškieji gimdymo namai

VšĮ Kauno 2-oji klinikinė ligoninė

VšĮ Pasvalio ligoninė

VšĮ Vilkaviškio ligoninė
Atsakyti
gimdžiau Vilkaviškyje, nors pati jau daug metų gyvenu Vilniuje, ir esu laaaaabai patenkinta. Apie visą personalą galiu išsakyti tik geriausius žodžius, na nepatiko tik dvi sesutės wink.gif viena vis nuskausminančių gailėjo, liepė pakentėt, tai kitų prašiau suleist vaistų ir visks čiki, o kita pakeitė sauskelnes taip, kad vaikas apsidirbo iki kaklo... na, čia juk smulkmena, ar ne?

gimdymas buvo komplikuotas, pagal prognozes turėjau ramiai pagimdyti pati. Deja, virkštelė buvo apsivijusi vaiko kūnelį ir rankelę, todėl niekaip neįsistatė, teko daryti cezarį. o ir šiaip, viskas susidėjo: mano amžius, vaiusiaus apdangalai buvo įaugę į gimdą, teko gramdyti (todėl ir liepė man nekentėt ir prašyt nuskausminamųjų), netekau daug kraujo, dar ir širdis mano nelabai sveika, vien žo, visas bukietas ;)laikė visą savaitę ligoninėj ne dėl vaikelio būklės, o dėl mano, nes buvau visai "išvėsusi", temperatūra buvo 36, spaudimas 90 ant 60, hemoglobinas 90...
Atsakyti
As nei nestuke nei ka tik pagimdziusi tik kilusi is Vilkaviskio.
Ir teko susidurti ir su Aldoniene ir su Lukoseviciene ir su dar viena teta stambi ir pavarde is K raides niekaip neatsimenu.
Tai patirtis tokia, buvau atvezta i ligonine smarkiai kraujuojanti ir Lukoseviciene pastate kazko lasine kas skystina krauja, ko nezinau, nes su angelais kalbejau.. Gerai kad keitesi pamaina ir atejo Aldoniene prisimenu tik, kad ji mane pamacius ir kas lasa pamacius suriko ( bent tada taip atrode) ir atjunge lasine ir sukeite kazka kita lasint pradejo.. pastate greitai ant koju, nors nelabai jau stovejau pries tai... nebent dvieju slaugiu laikoma doh.gif Bet siaip kiek pamenu nenoreciau tokio zmogaus per gimdyma, nes grubi ji ganetinai..
Del Sedziniausko idomu kas ir kaip buvo del ko jis isejo is Vilkaviskio ligonines? Nes visa nestuma butent pas ji vaiksciojau tik Kaune II ligoninej.Tai nei girt labai galiu nei peikt.
Atsakyti
nu sedziniauskas išėjo iš vilkaviškio ligoninės todėl kad susipyko su ponia švarciene
Atsakyti