Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau Vilkaviškyje.

kiekvienam suteikta apsisprendimo laisvė,aš nuvažiauvus į Vaisingumo kliniką sužinojau tokių dalykų apie "kompetenciją" šios ir dar vienos gydytojos kad net juokas ėmė ir nervai,net visko mačius ginekologė galvą kraipė,bet ... nenoriu komentuoti čia smulkiai ir kitų gazdinti,jūsų reikalas kur eisit,jei viskas vykstą sklandžiai ir gerai tai betkokia darktarė gera,bet..nesi garantuotas kad bus viskas ok ir kad pasiseks,pati mama paveda savo vaiko gyvybę į gydytojo rankas...
žodžiu ...
jau išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad kaip bus lemta, taip ir ivyks. Juk gali tureti milijonus, bet sveikatos ir laimes nenusipirksi... O is kito sono paemus, kad ir turint pinigu kam issikalineti ir vaziuoti i Kauna gimdyti, jeigu puikias salygas turime Vilkaviskyje. Na ir straipsni Santakoj pasiskaitykite, juk ne siaip sau pas mus si skyriu paliko ir pripazino, kai aplinkui uzdarineja.
Jeigu as tureciau pakankamai pinigu, tai ir vaziuociau gimdyti privaciai ir uz viska susimokeciau, taciau siandien dienai nesu princese, kad tai galeciau sau leisti, todel renkuosi savo ligonine. Nesiruosiu skriausti seima taupydama paskutinius pinigus, juo labiau kad tu pinigiliu reikes gimus vaikeliui. O gimdymas ir sveikas vaikelis nevisada priklauso nuo pinigines dydzio.
Atsakyti
QUOTE(braske323 @ 2010 02 25, 13:03)
Jega  thumbup.gif  As irgi dziaugiuosi, nes Kaune per daug pasirinkimo ir toli, o cia viskas vietoj ir nera taip blogai kaip piesiama ax.gif
Papildyta:
Aisku nepateisinama, bet manau, kad klaidu visiems pasitaiko  verysad.gif Vis delto as apsisprendziau pas ja gimdyti  smile.gif

na žinai tokios klaidos nepateisinamos,be to aklai patariu ja nepasitikėti,nes gali atsitikt taip kaip ir man kai per jos kaltę praradau vieną iš dvynukų,juolab,kad daug ko klausinėdavau,o ji mane nugesindavo,kad nieko neišsigalvočiau,arba kaip vietoj kairės kiaušidės išimti dešinę nu atsiprašau.aišku kiekvieno teisė rinktis,bet gerai vertėtų pamastyti,per daug jau tokių klaidų pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2010 02 16, 11:32)
Sveikos  4u.gif Iškilo daugybė klausimų apie Vilkaviškio gydytojus, nes neseniai persikėlėm gyvent į šį rajoną  ax.gif Gyd. Tumienė man ko gero išgelbėjo  nestuke.gif prieš gerus metus. Nes kai 7 sav. pradėjau kraujuoti, ir teko važiuot į priėmimą, budinti sesutė išvis pasakė, kad iki 12 sav. į ligoninę neguldo, atseit, natūrali gamtos atranka, bet vis tik paskambino Tumienei į skyrių ir jinai mane pasiguldė. Gavau duphastono, lašinę ir manau, kad tik jai turiu būt dėkingą už nuostabų sūnų  wub.gif man tada jinai pasirodė labai maloni, kol budėjo turbūt šešis kartus buvo atėjus pas mane į palatą  thumbup.gif todėl galvoju pradėt lankytis pas ją, ir noriu sužinoti ar dirba ji tik poliklinikoj ar ir kuriam šeimos centre?

drinks_cheers.gif su jos priežiūra turim nuostabų sūnų. su jos priežiūra ir antrąjį pilvinuką auginam. ji mums skyrė daug dėmesio, rūpesčio ir kantrybės. jei ne ji, galbūt ir nebūtų pavykę išsaugoti nei pirmo, nei antro nėštumo.

ji dirba Hepmedoj, viešbučio patalpose. pirmadienį ir ketvirtadienį nuo 16.00. ant durų yra telefonas - geriausia skambintis ir tartis.

aš primąjį nėštumą iš kito miesto pas ją važiuodavau į konsultacijas. ir dabar tą patį ruošiuosi daryti. ir gimdysim mes tik pas ją ir Vlk. kaip šaunu, kad paliko skyrių, nes mums puikiai ten sekėsi. tad ir antrojo norėtume ten susilaukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 15 kovo 2010 - 13:12
Sveikos, pasistojo klausimas: " Ar pas mus Vilkaviskyje, arba bent Marijampoleje vyksta kursai apie gimdyma, zindyma ir pan. Kad Kaune, Vilniui tokiu yra, as zinau, bet tai trenktis toki gala, tai ka zinau g.gif "
Atsakyti
Labas, kazkaip ramu cia unsure.gif Ir nauju mamyciu su savo nuomonemis pasigendu g.gif
Man idomu suzinoti, kokie daktarai dirba siuo metu pas mus Vilkaviskyje, kurie priima gimdymus? Ir kiek trunka ju pamaina?
Atsakyti
QUOTE(braske323 @ 2010 04 20, 18:19)
Sveikos, pasistojo klausimas: " Ar pas mus Vilkaviskyje, arba bent Marijampoleje vyksta kursai apie gimdyma, zindyma ir pan. Kad Kaune, Vilniui tokiu yra, as zinau, bet tai trenktis toki gala, tai ka zinau  g.gif "

na kiek žinau tai nei marijampolėje nei vilkaviškyje kursai nevyksta,nes pati tuo domėjausi
Atsakyti
as lankausi pas skemiene privacioje klinikoje, tai turesiu dvejus nemokamus kursus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2010 05 02, 10:28)
as lankausi pas skemiene privacioje klinikoje, tai turesiu dvejus nemokamus kursus biggrin.gif

kaip suprast? tai skemiene gal pati veda tuos kursus? nes man girdet apie tai neteko niekada. smile.gif
Atsakyti
prasau papasakokit kas cia tie per kursai ir kada ir kas juos veda? tikrai labai idomu ir manau daug kam bus naudinga si informacija. smile.gif
Atsakyti
tai kad nevyksta jokie kursai vilkaviškyje g.gif
Atsakyti
didelė tikimybė, kad Jūratėlė šiandien jau gimdo ax.gif nes, sakė, kad, jei iki penktadienio nenubėgs vandenys, jau nuleis, nes vaikšto su pusiau atsivėrusiu kakleliu rolleyes.gif
Atsakyti