Sveikos visos merginos
ziurau labai intensyviai diskutuojat apie vilkaviskio gydytojas. nusprendziau ir as ikisti savo nosi, nes pazistu bemaz dauguma vilkaviskio daktaru ir jei ne man, tai pazistamiems teko su dauguma ju susidurti. tai va, is ginekologiu tai teko susidurti su visom, isskyrus Aldoniene ir Sedziniauska. Bet kiek girdejau, aldoniene nupeike...o apie Sedziniauska irgi visokiu nuomoniu teko isgirst.
Tai va, as dazniausiai lankausi pas Skemiene. bet mesiu jau ja. neskaitant to, kad lb megsta pinigelius si daktariuke, bet susidurusi su rimtesnem problemom pasiulo arba gerti KT arba pastoti. ir jai ne motais, kad 101 karta sakau jai, kad gimdyti kol kas NENORIU ir NEPLANUOJU. bet ji vistiek savo varo kaip uzsukta.
Siaip ji tokia sveni ir draugiska, negaili patarimu, bet nusibodo tas jos prievarta kalamas pastojimas.
dar buvau kelis kartus pas Tumiene. Truputi gruboka, bet is ju visu man patiko geriausiai. nelanksto nieko i vata ir tikrai gerai, rupestingai ziuri.
Svarciene lb grubi, salta ir tikrai nekokia, bet kaip profesionale ji man nebloga. nors is jos informacija reikia peste ispest.
Lukoseviciene nebloga, bet rimtos ligos pas ja nesigydyciau...
Zodziu, kiek zmoniu tiek nuomoniu gali but. ne visom tie patys gydytojai ar ju metodai patinka. As cia tik issakiau savo subjektyvia nuomone
Tikiuosi, gal padejau kazkam