Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau Vilkaviškyje.

Sveika, tai vadinasi buvo Tumiene rolleyes.gif
As irgi taip linkus galvoti, kad geriau nemoket. Bus matyt, kaip ji elgsis ir ka kalbes. Be to as nemoku paduoti ax.gif Vienu zodziu priklausys nuo situacijos. Bet uz gimdyva visvien galvoju kad reiks duoti, kad sklandziau praeitu ir nekankytu g.gif
O kas liecia pletkinima, tai as nebijau. Visvien ji manes nepazysta. Ir nesu matomas zmogus rajone. Taip kad apie mane neidomu ir pletkint tongue.gif
O tu pas Sedziniauska Kaune gimdei? Susitarei su juo? As jo irgi buvau uzklausus. Sake, kad be problemu cool.gif
Atsakyti
Na labas mirksiukas.gif Ne as dar kraujuoju verysad.gif , o liepe atvaziuot po mmm. Tai vadinasi tik kita savaite. Bet zinok jauciuosi tai kaip nescia, galva skauda ir pykina. Tik pilvo ir krutines neskauda, kaip kad buvo pries tai. As vakar forumus skaitinejau ir radau, kad su mano kraujo grupe O- po gimdymo, ar persileidimo per 72val turi suleisti kazkokius vaistus, kad nesivystytu antikuniai, kurie sumazina pastojimo galimybe ar pan. Bet tai as kai buvau ligoninej, gydytojai minejau, kad mano butent toks kraujas, o vyro +. Kad gal tai turejo itakos persileidimui. Bet ji man jokiu vaistu nesuleido doh.gif O apie tai as suzinojau tik vakar vakare ir jau praeje tos 72val. doh.gif doh.gif doh.gif Tai kas dabar bus??? Nu vienu zodziu - pravalas.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Zinok mari nevariau as pas tuos daktarus. Planavau pas Sedzeniauska, bet nespejau uzsiregistruot, o i seimos klinika dar nenoriu, geriau kai nestuke.gif busiu tada. Istikruju gerai jauciuosi, nieko blogo ar itartino nera, tai ir nevarau. O dar daug darbu turiu, tai nera laiko. Nuleksiu po kitu mmm ax.gif
Kazin kaip baigesi ta istorija su dvynukais ir Svarciene? Taip ir neatrase cia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske323 @ 2009 10 21, 19:36)
[ schmoll.gif  Na va, o as siandien issiklausinejau ir nusprendziau, kad persiregistruosiu is poliklinikos i Seimos centra, kuriame dirba Svarciene ir pas ja lankysiuosi ir gimdysiu. Tik va nezinau pas kuria bendrosios praktikos daktare registruotis? Kazin kaip Radionova? Internete jokiu gandu neradau unsure.gif  ax.gif
Siaip as pas daktarus nesilankau, tik kai medicininiu pazymu reikia, tai ir nezinau kur cia geraiusiai galima butu kreiptis? Gal galetumet patarti? mirksiukas.gif  Noretusi tuos 9 menesius  nestuke.gif praleisti ramiai ir tinkamai.
Aisku gaila tavo zeroo7 drauges verysad.gif bet ir mano pirmutine vos neuzduso per gimdyma. O gimdziau 24 val doh.gif  cia vilkavisky prie 3 daktaru (per ta laika 3 pamainos pasikeite verysad.gif ) ir kuri buciau galejus kaltint? Manau, kad cia laimes dalykas. Nuo neleimes net su geriausiu daktaru negali apsidrausti. Bet aisku pas beviltiska daktara irgi nenoriu  schmoll.gif

aš taip manau kad kiekvienam savo verysad.gif . aš taip pat galvoju persirašyti į šeimos centrą tik nezinau pas kurią gydytoją g.gif gal kuri patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 11 11, 11:33)
aš taip manau kad kiekvienam savo verysad.gif . aš taip pat galvoju persirašyti į šeimos centrą tik nezinau pas kurią gydytoją g.gif gal kuri patars g.gif

kai laukiausi pas seimos gydytoja reikejo apsilankyti tik vienaa karta.ir tik spaudima pamatavo-tai koks skirtumas pas kuri prisirasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 11 11, 14:46)
kai laukiausi pas seimos gydytoja reikejo apsilankyti tik vienaa karta.ir tik spaudima pamatavo-tai koks skirtumas pas kuri prisirasyti 4u.gif

na taip,bet jei kada sirgčiau tai nedarbingumo pažymėjimo reikės eiti pas šeimos gydytoją netik dėl nestuke.gif laiko turiu galvoje. dabar esu prisirašiusi pas lekešienę privačioje klinikoje,nesiskundžiu,nes ten gal 3 kartus esu buvusi lotuliukas.gif ai net nezinau kai pastosiu tada suksiu galvą o db dzin.
maciau kazkuri užsisminė apie vilkaviškietes planuojancias,manau kad tokios temos nėra,bet galėtume koperuotis ir mestis į naują visos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 11 11, 14:50)
maciau kazkuri užsisminė apie vilkaviškietes planuojancias,manau kad tokios temos nėra,bet galėtume koperuotis ir mestis į  naują visos mirksiukas.gif

Na tai aisku, kad galetume. Tik va klausimas ar cia susirinks kas? Kas sukurs? Ten kai kitos daug pliurpia, tai as tiek negalesiu lotuliukas.gif iskart perspeju. Na o siaip tai ydomu butu pasidalinti ispudziais. Juk pacioj pradzioj, tai nieks nezino apie nestuke.gif , o cia labai gera vieta pasikalbeti bigsmile.gif Na ir patirtim pasidalinti mirksiukas.gif
Zero jei tu kursi tema, tai pageidautina, kad "Planuojancios is Vilkaviskio rajono" mirksiukas.gif Ir butinai pranesk, kai jau bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal skambės labai drąsiai, bet aš žadu gimdyti Vilkaviškyje, nors gyvenu Vilniuje...
Apie Vilniaus gydytojus tiek prisiklausiau, ir tas konvejeris mane labai baugina... Turiu mintį gimdyti Kaune, bet nežinau dar...
Gerai sakot, kai jau gerai, tai visur gerai, o kai ne, tai ir vilnius nepadės...
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2009 11 20, 21:51)
Sveikos, merginos,
gal skambės labai drąsiai, bet aš žadu gimdyti Vilkaviškyje, nors gyvenu Vilniuje...
Apie Vilniaus gydytojus tiek prisiklausiau, ir tas konvejeris mane labai baugina... Turiu mintį gimdyti Kaune, bet nežinau dar...
Gerai sakot, kai jau gerai, tai visur gerai, o kai ne, tai ir vilnius nepadės...

Niu labas mirksiukas.gif
O tai kas cia taip leme tavo apsisprendima?
Atsakyti
QUOTE(braske323 @ 2009 11 21, 01:21)
Niu labas mirksiukas.gif
O tai kas cia taip leme tavo apsisprendima?

tiesiog taip susiklostė aplinkybės, kad visiems patogiau būtų, jei gimdyčiau Vilkaviškyje. jau susipažinau su Švarciene... Paliko neblogą įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2009 11 21, 16:09)
tiesiog taip susiklostė aplinkybės, kad visiems patogiau būtų, jei gimdyčiau Vilkaviškyje. jau susipažinau su Švarciene... Paliko neblogą įspūdį.

Klausyk, mane irgi domina jinai ax.gif Tai labai noriu as su tavimi bendrauti bigsmile.gif Niekur nedink mirksiukas.gif Viskaas man ydomu, nes as taip pat pas ja planuoju lankytis. O tu privaciai???
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitau koki atsiliepimai apie gimdyma Vilkaviskyje, nes nors mes gyvename ne cia, bet pirmaji gimdziau Vilkaviskyje pries 6 metus:4u: Istiesu, Svarciene nuostabi gydytoja, gal kiek arogantiska, bet negi kiekvienam lys i ...Per gimdyma neatsitrauke ne zingsnio, nuo pat pradzios, kantriai masazavo kakleli, kad viskas vyktu kuo greiciau, labai palaike sunkiu momentu , tikrai nebijo palaidyt ir juokeliu.As labai likau patenkinta jos darbu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti