Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau Vilkaviškyje.

Sveikos, kas liečia rūbelius ir visa kita - taip, čia reikia pasirūpinti iš anksto viskuo savu. Bet man taip net maloniau, kad iškart vaikiuką rengia savo rūbeliais, o ne vysto į kažkokias senas palutes... O ir su savais rūbais daug maloniau vaikščiot nei kad su ligoninės. Man tai atrodo normalu rolleyes.gif
Kas dėl personalo - visokio ir visur jo būna biggrin.gif Mes būnam biskį jautresnės, tai ir reaguojam jautriau į bet kokį grubesnį žoidį. Galiu dar kartą poasakyti, jog, jei vyras šalia, ir tas personalas švelnus pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 08 11, 15:54)
Sveikos, kas liečia rūbelius ir visa kita - taip, čia reikia pasirūpinti iš anksto viskuo savu. Bet man taip net maloniau, kad iškart vaikiuką rengia savo rūbeliais, o ne vysto į kažkokias senas palutes... O ir su savais rūbais daug maloniau vaikščiot nei kad su ligoninės. Man tai atrodo normalu  rolleyes.gif 
Kas dėl personalo - visokio ir visur jo būna  biggrin.gif  Mes būnam biskį jautresnės, tai ir reaguojam jautriau į bet kokį grubesnį žoidį. Galiu dar kartą poasakyti, jog, jei vyras šalia, ir tas personalas švelnus pasidaro  biggrin.gif

Nu vyras buvo salia, bet tai nieko nepakeite. Man geriau su ligonines rubais, jie laisvesni ir nereik bijot kad sutepsi. Plius vesiau su ligonines smile.gif Manieji kaskaip labai jau silti ir medziagos nemalonios, gal kad naujos g.gif

O dar del elgesio, tai jauciu beda tame jog neatrodziau gimdanti jau antra vaika lotuliukas.gif kai buvo like kelios savaites iki gimdymo policininkai atvaziavo pas mus (bu mus buvo apvoge) , as juos pasitikau, o jie :" ar nera ko nors is vyresniu? " g.gif lotuliukas.gif Bral pilvas ant nosies, mazas vaikas salia, o jiems dar vyresniu reik. Vyras ir jaunai atrodo, tai kur cia skaitysis su mum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2010 08 12, 10:05)
Nu vyras buvo salia, bet tai nieko nepakeite. Man geriau su ligonines rubais, jie laisvesni ir nereik bijot kad sutepsi. Plius vesiau su ligonines smile.gif Manieji kaskaip labai jau silti ir medziagos nemalonios, gal kad naujos  g.gif

O dar del elgesio, tai jauciu beda tame jog neatrodziau gimdanti jau antra vaika  lotuliukas.gif  kai buvo like kelios savaites iki gimdymo policininkai atvaziavo pas mus (bu mus buvo apvoge) , as juos pasitikau, o jie :" ar nera ko nors is vyresniu? " g.gif  lotuliukas.gif  Bral pilvas ant nosies, mazas vaikas salia, o jiems dar vyresniu reik. Vyras ir jaunai atrodo, tai kur cia skaitysis su mum  lotuliukas.gif

---- na, kažkaip mums tikrai taip nebuvo schmoll.gif vyras ir miegojo kelias naktis, niekas nieko nesakė, labai maloniai elgėsi visi... ax.gif
--- o man vis tik su savais rūbais smagiau - arčiau namų jaučiuosi biggrin.gif
--- hihihi.gif matyt geltonsnapiais palaikė hihihi.gif reikėjo griežtai kumščiu į stalą trenkt ir kokią protingą frazę aukštesniu tonu suskelt mirksiukas.gif biggrin.gif gal būtų ėmę kitaip skaitytis? mastau.gif
Atsakyti
Sveikos, ką gi, rašau visoms iš Vilkaviškio akušerinio skyriaus.
Kaip matot, esu sveika gyva ir baisiausiai laiminga ir patenkinta biggrin.gif
Sekmadienį ryte mums gimė dukrytė wub.gif

Kokie atsiliepimai? Puikūs thumbup.gif Akušerė sakė, jai per 26-erius darbo metus nepasitaikė taip, jog ta pati gimdyvė gimdytų prie to pačio personalo biggrin.gif

Žodžiu, gimdžiau prie gydytojos Tumienės - jaučiuosi puikiai. Vėlgi jos nurodymų dėka šiandien jau beveik lakstau koridoriais - nei plyšo kažkas, nei siųti reikėjo ax.gif

Jei gimdysim dar kartą - renkuosi tą pačią gydytoją thumbup.gif

Seselės visai malonios, jokio priešiškumo ir netolerancijos schmoll.gif

Taigi - kokie bus dar klausimai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 08 30, 16:16)
Sveikos, ką gi, rašau visoms iš Vilkaviškio akušerinio skyriaus.
Kaip matot, esu sveika gyva ir baisiausiai laiminga ir patenkinta  biggrin.gif 
Sekmadienį ryte mums gimė dukrytė  wub.gif 

Kokie atsiliepimai? Puikūs  thumbup.gif  Akušerė sakė, jai per 26-erius darbo metus nepasitaikė taip, jog ta pati gimdyvė gimdytų prie to pačio personalo  biggrin.gif 

Žodžiu, gimdžiau prie gydytojos Tumienės - jaučiuosi puikiai. Vėlgi jos nurodymų dėka šiandien jau beveik lakstau koridoriais - nei plyšo kažkas, nei siųti reikėjo  ax.gif 

Jei gimdysim dar kartą - renkuosi tą pačią gydytoją  thumbup.gif 

Seselės visai malonios, jokio priešiškumo ir netolerancijos  schmoll.gif 

Taigi - kokie bus dar klausimai?  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
As pries menesi pasigimdziau, tik kad vis laiko neturiu parasyti, nes mano liutukas daug demesio reikalauja wub.gif
As taip pat labai patenkinta personalu drinks_cheers.gif Kadangi atvykau nakti ir viskas vyko letai, tai teko 2 pamainas pazinti. Ir nenusivyliau schmoll.gif Beja pagimdziau prie Svarcienes. Ji pati prieme gimdyma, o akusere padejo jai cool.gif As labai patenkinta jos profesionalumu thumbup.gif Beja jos prieme 2 gimdymus vienu kartu: pagimdzius man nuleke i kita gimdykla.
Kas liecia rubelius ir vystyklus, tai mane dar nestumo pabaigoje perspejo, kad krize ir ligonine daug ko negali leisti, todel pasiule atsivezti savo, arba tenkintis tuo ka duos. Ir nematau cia nieko blogo. Su savais daug mieliau wub.gif

Papildyta:
QUOTE(mari73 @ 2010 07 15, 20:57)
...Gimdymas labai rimtas dalykas.Juk zinai posaki,,gimdyves viena koja karste''....

Kas liecia del gimdyviu mirciu - tai paistalai. Labai retas atvejis, kad gimdydama gali numirti. Bent is mano gimines dar taip nebuvo, 3*tfu. Juo labiau, kad ir po CP tokia tikimybe yra unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi gimdziau Vilkaviskyje pas gyd. Svarciene ir likau labai tuo patenkinta. Mus su suneliu tikrai gerai priziurejo. Nors tai buvo pries du metus puikiai viska pamenu. Tikrai ir personalas buvo labai malonus. O ir dabar nestuke.gif ir zinau kad gimdysiu tik Vilkaviskyje ir tik prie gyd. Svarcienes biggrin.gif
Atsakyti
tema visai numirusi g.gif o gaila.. aš savo mažąją princesę gimdžiau Vilkaviškio ligoninėje pas gyd.Švarcienę. Tiksliau man buvo atliktas cezario pjūvis ir tik šios gydytojos dėka mažoji skaičiuoja šeštus metus! 4u.gif Šiuo metu laukiamės antrojo vaikelio ruošiuos lankytis pas gyd. Lukoševičienę, man ji liuks.Labai patenkinta jos darbu buvau pirmojo nėštumo metu, ko tikiuosi ir šį nėštumą nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, ar dar apsilanko čia kokia mamytė? smile.gif svarstau galimybę gimdyti Vilkaviškyje, bet nežinau ko kaip kur reikia ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif , aišku,kad yra ir jų visada bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renae @ 2012 03 12, 13:01)
Labas  smile.gif , aišku,kad yra ir jų visada bus smile.gif

Sveikos visos, aišku, kad yra ir Vilkaviškyje besilaukiančių savo stebuklėlių bei besilankančių pas Vilkaviškio gydytojus. Na aš lankausi pas gyd. Lukoševičienę ir į kitą gyd. tikrai nekeisčiau. Man ji labai liuks. Pirmi gimdymai buvo pas gyd. Švarcienę ir likau labai patenkinta, nors ji griežta , bet savo darbą tikrai išmano 100 procentų.
Atsakyti
sveikos merginos. gal galit pasakyti kokios gydytojos ginekologes vilkaviskyje dirba privaciai? jei zinote ju kontaktus,gal galetumete parasyti smile.gif
Atsakyti
na, štai jau ir praėjo didžioji diena. labai liuks jaučiuosi, Vilkaviškyje gydytojai nuostabūs ir nėra ko bijoti. Ačiū jiems už mano stebuklėlį thumbup.gif
Atsakyti