Sveikos, kas liečia rūbelius ir visa kita - taip, čia reikia pasirūpinti iš anksto viskuo savu. Bet man taip net maloniau, kad iškart vaikiuką rengia savo rūbeliais, o ne vysto į kažkokias senas palutes... O ir su savais rūbais daug maloniau vaikščiot nei kad su ligoninės. Man tai atrodo normalu
Kas dėl personalo - visokio ir visur jo būna Mes būnam biskį jautresnės, tai ir reaguojam jautriau į bet kokį grubesnį žoidį. Galiu dar kartą poasakyti, jog, jei vyras šalia, ir tas personalas švelnus pasidaro
QUOTE(...little mary... @ 2010 08 11, 15:54)
Sveikos, kas liečia rūbelius ir visa kita - taip, čia reikia pasirūpinti iš anksto viskuo savu. Bet man taip net maloniau, kad iškart vaikiuką rengia savo rūbeliais, o ne vysto į kažkokias senas palutes... O ir su savais rūbais daug maloniau vaikščiot nei kad su ligoninės. Man tai atrodo normalu
Kas dėl personalo - visokio ir visur jo būna Mes būnam biskį jautresnės, tai ir reaguojam jautriau į bet kokį grubesnį žoidį. Galiu dar kartą poasakyti, jog, jei vyras šalia, ir tas personalas švelnus pasidaro
Nu vyras buvo salia, bet tai nieko nepakeite. Man geriau su ligonines rubais, jie laisvesni ir nereik bijot kad sutepsi. Plius vesiau su ligonines Manieji kaskaip labai jau silti ir medziagos nemalonios, gal kad naujos
O dar del elgesio, tai jauciu beda tame jog neatrodziau gimdanti jau antra vaika kai buvo like kelios savaites iki gimdymo policininkai atvaziavo pas mus (bu mus buvo apvoge) , as juos pasitikau, o jie :" ar nera ko nors is vyresniu? " Bral pilvas ant nosies, mazas vaikas salia, o jiems dar vyresniu reik. Vyras ir jaunai atrodo, tai kur cia skaitysis su mum
QUOTE(vivivi @ 2010 08 12, 10:05)
Nu vyras buvo salia, bet tai nieko nepakeite. Man geriau su ligonines rubais, jie laisvesni ir nereik bijot kad sutepsi. Plius vesiau su ligonines Manieji kaskaip labai jau silti ir medziagos nemalonios, gal kad naujos
O dar del elgesio, tai jauciu beda tame jog neatrodziau gimdanti jau antra vaika kai buvo like kelios savaites iki gimdymo policininkai atvaziavo pas mus (bu mus buvo apvoge) , as juos pasitikau, o jie :" ar nera ko nors is vyresniu? " Bral pilvas ant nosies, mazas vaikas salia, o jiems dar vyresniu reik. Vyras ir jaunai atrodo, tai kur cia skaitysis su mum
---- na, kažkaip mums tikrai taip nebuvo vyras ir miegojo kelias naktis, niekas nieko nesakė, labai maloniai elgėsi visi...
--- o man vis tik su savais rūbais smagiau - arčiau namų jaučiuosi
--- matyt geltonsnapiais palaikė reikėjo griežtai kumščiu į stalą trenkt ir kokią protingą frazę aukštesniu tonu suskelt gal būtų ėmę kitaip skaitytis?
Sveikos, ką gi, rašau visoms iš Vilkaviškio akušerinio skyriaus.
Kaip matot, esu sveika gyva ir baisiausiai laiminga ir patenkinta
Sekmadienį ryte mums gimė dukrytė
Kokie atsiliepimai? Puikūs Akušerė sakė, jai per 26-erius darbo metus nepasitaikė taip, jog ta pati gimdyvė gimdytų prie to pačio personalo
Žodžiu, gimdžiau prie gydytojos Tumienės - jaučiuosi puikiai. Vėlgi jos nurodymų dėka šiandien jau beveik lakstau koridoriais - nei plyšo kažkas, nei siųti reikėjo
Jei gimdysim dar kartą - renkuosi tą pačią gydytoją
Seselės visai malonios, jokio priešiškumo ir netolerancijos
Taigi - kokie bus dar klausimai?
Kokie atsiliepimai? Puikūs Akušerė sakė, jai per 26-erius darbo metus nepasitaikė taip, jog ta pati gimdyvė gimdytų prie to pačio personalo
Žodžiu, gimdžiau prie gydytojos Tumienės - jaučiuosi puikiai. Vėlgi jos nurodymų dėka šiandien jau beveik lakstau koridoriais - nei plyšo kažkas, nei siųti reikėjo
QUOTE(...little mary... @ 2010 08 30, 16:16)
Sveikos, ką gi, rašau visoms iš Vilkaviškio akušerinio skyriaus.
Sveikinu
As pries menesi pasigimdziau, tik kad vis laiko neturiu parasyti, nes mano liutukas daug demesio reikalauja
As taip pat labai patenkinta personalu Kadangi atvykau nakti ir viskas vyko letai, tai teko 2 pamainas pazinti. Ir nenusivyliau Beja pagimdziau prie Svarcienes. Ji pati prieme gimdyma, o akusere padejo jai As labai patenkinta jos profesionalumu Beja jos prieme 2 gimdymus vienu kartu: pagimdzius man nuleke i kita gimdykla.
Kas liecia rubelius ir vystyklus, tai mane dar nestumo pabaigoje perspejo, kad krize ir ligonine daug ko negali leisti, todel pasiule atsivezti savo, arba tenkintis tuo ka duos. Ir nematau cia nieko blogo. Su savais daug mieliau
Papildyta:
QUOTE(mari73 @ 2010 07 15, 20:57)
...Gimdymas labai rimtas dalykas.Juk zinai posaki,,gimdyves viena koja karste''....
Kas liecia del gimdyviu mirciu - tai paistalai. Labai retas atvejis, kad gimdydama gali numirti. Bent is mano gimines dar taip nebuvo, 3*tfu. Juo labiau, kad ir po CP tokia tikimybe yra
Sveikutes, as irgi gimdziau Vilkaviskyje pas gyd. Svarciene ir likau labai tuo patenkinta. Mus su suneliu tikrai gerai priziurejo. Nors tai buvo pries du metus puikiai viska pamenu. Tikrai ir personalas buvo labai malonus. O ir dabar ir zinau kad gimdysiu tik Vilkaviskyje ir tik prie gyd. Svarcienes
tema visai numirusi o gaila.. aš savo mažąją princesę gimdžiau Vilkaviškio ligoninėje pas gyd.Švarcienę. Tiksliau man buvo atliktas cezario pjūvis ir tik šios gydytojos dėka mažoji skaičiuoja šeštus metus! Šiuo metu laukiamės antrojo vaikelio ruošiuos lankytis pas gyd. Lukoševičienę, man ji liuks.Labai patenkinta jos darbu buvau pirmojo nėštumo metu, ko tikiuosi ir šį nėštumą
sveikos, ar dar apsilanko čia kokia mamytė? svarstau galimybę gimdyti Vilkaviškyje, bet nežinau ko kaip kur reikia
Labas , aišku,kad yra ir jų visada bus
QUOTE(Renae @ 2012 03 12, 13:01)
Labas , aišku,kad yra ir jų visada bus
Sveikos visos, aišku, kad yra ir Vilkaviškyje besilaukiančių savo stebuklėlių bei besilankančių pas Vilkaviškio gydytojus. Na aš lankausi pas gyd. Lukoševičienę ir į kitą gyd. tikrai nekeisčiau. Man ji labai liuks. Pirmi gimdymai buvo pas gyd. Švarcienę ir likau labai patenkinta, nors ji griežta , bet savo darbą tikrai išmano 100 procentų.
sveikos merginos. gal galit pasakyti kokios gydytojos ginekologes vilkaviskyje dirba privaciai? jei zinote ju kontaktus,gal galetumete parasyti
na, štai jau ir praėjo didžioji diena. labai liuks jaučiuosi, Vilkaviškyje gydytojai nuostabūs ir nėra ko bijoti. Ačiū jiems už mano stebuklėlį