QUOTE(braske323 @ 2010 05 29, 15:59)
Siuo metu kuo as daugiau domiuosi apie nestuma, tai suzinau siurpiu dalyku, del kuriu gydytojai ne visada visagaliai. Mano draugiu istoriju pavyzdziai: virkstele uzsisuka aplink kakla ir aplink ranka - kudikis pats gali save pasismaugti; uzsimazgo virkstele - t.p. kudikis uzdusta; sustoja sirdele ir t.t. Juk nesciuju lankosi daug pas ta pati daktara, todel kiekvienai suteikiama pagrindine prieziura.
Mes ir pacios turime rupintis savimi ir vaikeliu , jeigu itariame, kad sios prieziuros nepakanka, moketi pinigus ir lankytis papildomai privaciai. Dar ir rusu laikais mano mama vaziavo i Kauna ir mokejo pinigus, kad isgelbetu mano pacios gyvybe. O dabar juk pasirinkimo laisve...
Nezinau del p.Š...., nes as pas ja pirma karta lankausi ir pinigu nemoku, nes valdiskai. Del gimdymo tartis taip pat neplanuoju su ja, nes tie pinigai geriau bus skirti vaikelio poreikiams. Matomai suvalkietiskas skupumas savo daro
Bet kas liecia
Skemiene su Sedziniausku, tai pakankamai esu atidavus, o ir ligu rimtu nebuvo.
Skemiene, kaip prigazdino, tai tyrimus kas menesi dariausi, kol galiausiai nulekiau pas
Sedziniauska ir tas nieko nerado
Nusprendziau, kad kol gerai jauciuosi
niekas nesidaro, lankysiuosi valdiskai ir nemokesiu pinigu
O kai bus blogai tada kita kalba
P.S. Nors po Spyglio prigazdinimu noreciau nulekti i Kauna privaciai pas pati geriausia gydytoja echoskopuotis, noriu isitikinti ar mano zmogeliukui niekas negresia
nu aš tavęs negazdinau tik pasidalinau tiek savo patirtimi tiek kitų moterų patirtimi,kurios yra nukentėję nuo p.Š......jei tu pas ją lankaisi ir tau ji suteikia visą reikalingą informaciją,tave kruopščiai prižiūri tai tada puiku lankykis pas ją.
Papildyta:
QUOTE(spygly1 @ 2010 05 31, 08:12)
nu aš tavęs negazdinau tik pasidalinau tiek savo patirtimi tiek kitų moterų patirtimi,kurios yra nukentėję nuo p.Š......jei tu pas ją lankaisi ir tau ji suteikia visą reikalingą informaciją,tave kruopščiai prižiūri tai tada puiku lankykis pas ją.
o be to daugiau pastangų reikia įdėti gydytojos priežiūros nėštumui,neužtenka vien rūpintis savimi ir savo vaikeliu.aš itin kruopščiai savimi ir savo nėštumu rūpinausi,daug be galo informacijos skaičiau apie savo dvynukų nešiojimą,ką perskatydavau klausdavau p.Švar.......o jei ji atsakydavo,kad nesvarbus dvynukų tipas,kad vieno gimdymas niekuo nesiskiria nuo dviejų gimdymo,tai ką aš žinau tada....vis tik aklas pasitikėjimas ja liko paliko žymę gyvenime,nes likau be vieno vaikelio.o visą nėštumą buvo puiki sveikata,geras nešiojimas,dar vis sakydavo ji man va kaip tu čia lb gerai jautiesi,gerai nešioji,paprastai su dvynukais būna daug problemų,o va su tavimi nėra..tai ką aš žinau ką būtų galima pagalvoti apie jos tokius žodžius.dar ji man po viso to kai buvo atliktas cezaris,mane apkaltino kaip tu galėjai nejausti judesių,kai paaiškėjo kad vienas vaikelis žuvęs.o kaip gali jausti juk jie du buvo juda juda ir vskas.