QUOTE(Agatas1 @ 2006 02 20, 10:50)
Maniškiai lyg ir per maži didelėms bausmėms, bet pagal amžių ir ožiukai auga.
Draugė labai nusistebėjo, kad pasakiau, jog ateis "momelis", jei dukra neklausys. Labai veikia kol kas. Prisimenu, kad ir mane mama gąsdindavo.Mąstau, kad toks pasakymas mažiau žalingas nei diržas?
Draugė labai nusistebėjo, kad pasakiau, jog ateis "momelis", jei dukra neklausys. Labai veikia kol kas. Prisimenu, kad ir mane mama gąsdindavo.Mąstau, kad toks pasakymas mažiau žalingas nei diržas?
Manau, kad gąsdinti visokiais čigonais ir baubais yra blogiau už blogą, vaikai viską priima tiesiogiai, jeigu mama sako,kad jei tu manęs neklausysi aš tave atiduosiu į vaikų namus, tai vaikas tai girdi ir supranta kaip faktą, NEJAUGI JŪS IŠTIESŲ NORIT, KAD VAIKAS TAIP GALVOTŲ?...Mūsų didžiausias rūpestis diena iš dienos, kad atžalėlė būtų saugi, tai vaikas turi jausti, o ką jam reikia galvoti, kai iš MAMOS girdi apie tai, kaip bus atiduotas čigonams, paliktas parduotuvėj ir pan.Mamytes, nesakykit savo vaikučiams šito niekada, brrrr, tai taip baisu...

Prisiminimas iš asmeninės patirties: kai aš neklausydavau mamos, man močiutė pasakodavo pasaką, kad gyveno kartą maža mergaitė, ji labai neklausė savo mamytės ir toji vieną dieną pavirto paukšteliu (ir tada dar privesdavo prie lango ir parodydavo praskrendantį niekuo dėtą balandį ir sakydavo, kad štai čia toji nelaimėlė motina...) Patikėkit - paveikdavo, man buvo beproto baisu, mintyse dažnai matydavau savo gimdytoją besitransformuojančią į balandį...