Merginos gal kuri norit prisijungti is cia kazka pirkit www.trollbeadsshop.com ? shipas pasidalintu ...
QUOTE(Rimaz @ 2010 08 17, 10:40)
Kažkas man maniškėj apyrankėj ne taip Atskirai visi karoliukaio labai gražūs, o kartu - kažkoks kratinys
o man labai grazu
Kažkas man maniškėj apyrankėj ne taip Atskirai visi karoliukaio labai gražūs, o kartu - kažkoks kratinys
Man irgi labai grazu
Labas rytas
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 10:16)
Merginos gal kuri norit prisijungti is cia kazka pirkit www.trollbeadsshop.com ? shipas pasidalintu ...
tai kad nesiuncia is cia i LT
Man is naujo rinkinio noretusi triju karoliu Paimciau du gelsvus ir indigo geles. Rinkini perkant kaip suprantu pigiau gaunasi, gal kas kitu triju noretu?
sveikutes, as paimciau gelytes violetiniam fone.
man žavu ... o mano kratinį pažiūrėk bet jis man pats pačiausias... nors ir be skonio bet kiekviena skaroliukas yra kaip pirmame temos lape prašyta - išlauktas ir išsvajotas... (remiantis tuo kad aš pajamų neturiu jokių iš kur jei pas mane dar dabar nelabai daeina )
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 17, 10:55)
tai kad nesiuncia is cia i LT
per tarpininkę siųs ir į Lt
Papildyta:
aš vėsios sutemos norėčiau
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 17, 10:43)
o man labai grazu
QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 17, 10:50)
Man irgi labai grazu
Ačiū
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 12:25)
man žavu ... o mano kratinį pažiūrėk bet jis man pats pačiausias... nors ir be skonio bet kiekviena skaroliukas yra kaip pirmame temos lape prašyta - išlauktas ir išsvajotas... (remiantis tuo kad aš pajamų neturiu jokių iš kur jei pas mane dar dabar nelabai daeina )
A tai va matai, man kartais tokie tikri kratiniai patinka net labiau, nei maniškė - kai derini derini, o finale vistiek visiškas kratinys išeina Man kažkaip bendrą derinį išbalansavo tie naujieji karoliai , nepaisant to, kad abu man labai gražūs... Bet bendra spalvinė gama pasikeitė, ir nežinau, ar į gerą pusę. Reik kažkokio "cinkelio", pagyvinimo, gal dar kokio vieno šviesaus karolio? Man rodos, gerai žiūrėtųsi chalcedonas iš naujos kolekcijos, nu bet kaina jo O gal levandinė prizmė padėtų?
Įdedu nuotrauką, kur geriau matosi visas derinys, laukiu patarimų
sveikos
as noreciau likusio
as noreciau likusio
Dar del seklu vejyje abejoju ar tikrai man reikia, tada man tik du lieka kitus jau matau mergaites pasidalintu Ievos sodai dar vakar buvo neuzsiveze sake kita savaite, tai pamatyciau iskart prigirebciau
QUOTE(Rimaz @ 2010 08 17, 12:33)
Įdedu nuotrauką, kur geriau matosi visas derinys, laukiu patarimų
Ale ko tu cia kabiniesi...cia viskas tobula...
Erzebeth, nepastebejai,kad tavo klausimas del prizmiu ignoruojamas...