As vis ziuriu i ta rudenini rinkinuka ir gundausi man jis toks rudeninis kad net jauciu rudeninio ezero kvapa
Ir per jo viduri pasodinti zeme
Nu kas cia per akardionas, dar tokio nemacius http://cgi.ebay.com/...DefaultDomain_0
Ten kažkoks čiūdas. Kaip suprantu, jie nori pasakyt, kad tas dar iš tų laikų, kai troll aplamai nebuvo kataloginiai, o visus darydavo pagal užsakymus. nes pradžioj taip ir buvo. Ale tai dabar supaisysi, kas ten ką darė ar nedarė. Kataloge tai nėr? Nėr.
OOoo aš noriu viso to ežerinio rinkinio, violetinio plytinio, ir akmenų, išskyrus tigro akį. Bet dar noriu pereitų rudeninių, kurių nuo pernai nesusipirkau
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 16, 22:02)
Oi atsiprašau ne du Noriu: vėsi sutema, indigo gėlės, violetinė gėlė, chalcedino, mėlyna simetrija ir žydrasis šešėlis. na pradžiai užteks
OOoo aš noriu viso to ežerinio rinkinio, violetinio plytinio, ir akmenų, išskyrus tigro akį. Bet dar noriu pereitų rudeninių, kurių nuo pernai nesusipirkau
labas rytas
Čia kad greičiau apsispręstum
Tacitos šarvuotis nuostabus
Ja ir aš pradedu naujųjų norėt, nors logiškiau būtų sena kainą kažką papirkt Einu ranką kur stuktelsiu kad nebesvaigt
Ne į temą, o Kaune visai paryčiui kaip dėjo lietaus su žaibais ir vėju Bet taip dar ramiai palyginti.. Kaip kitur?
QUOTE(Laivite @ 2010 08 16, 21:47)
Zinok net galvoju ar tai didelis pasirinkimas neturejo dvieju naujuju akmenu parodyti ir zemes buvo dvi ir tik keli karoliukai po du po tris o visi kiti po viena
Čia kad greičiau apsispręstum
Tacitos šarvuotis nuostabus
Ja ir aš pradedu naujųjų norėt, nors logiškiau būtų sena kainą kažką papirkt Einu ranką kur stuktelsiu kad nebesvaigt
Ne į temą, o Kaune visai paryčiui kaip dėjo lietaus su žaibais ir vėju Bet taip dar ramiai palyginti.. Kaip kitur?
QUOTE(Dasha @ 2010 08 17, 06:45)
labas rytas
Laba ryta,
nu tavo gimtinej kolkas ramu, vejelis toks pucia ir nieko daugiau
o cia kad butu i tema, prasom pasiziuret kaip supratau viens vyrukas LT papirko jau zeme
http://www.facebook....p;id=1221467296
QUOTE(Dasha @ 2010 08 17, 06:45)
Pas mus šiuo metu grūmoja ir palengva lyja. Gerą rytą visoms
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 17, 06:45)
Laba ryta,
o cia kad butu i tema, prasom pasiziuret kaip supratau viens vyrukas LT papirko jau zeme
Nu niekaip neapsisprandžiu ar ji man gražu ar per stambu. Nes tarkim vynuogės ar plunksnos nemrnki kankolai, bet man baisiai tas nemenkumas patinka. Žemė bus DAR didesnė. Reiks važiuot pasimatuot į Megą tap tyčia.
labas rytas...
sunki naktelė,svečių turim - vakar per šituos karščius turėjau lyginti du patalynės komplektus - tai išvarvėjo musėt visi riebalai
Erszebeth - taigi mano agatas buvo ant tos vielutės užmautas nuotraukoje ir visos dar šaipėsi ant ko čia jis užmautas nu jau tavo gėlės,superinės,aš kai pamčiau naujienas prieš joms įdedant į prekybą,tai tos gėlės mane nerealiai nustebino,nu tokios gražios - čia mano dabar number uno pirkinys bus
Tacitos šavuotis- nu koks gražuolis -man rodos aš mačiau ebay jį ir masčiau ar pirkti ar ne,ale kad spalviškai jis man netinka,bent po kol kas
nu blyn,graži man ta žemė nors tu ką,bet reiks pažiūrėti kaip ant fantazijos atrodys
sunki naktelė,svečių turim - vakar per šituos karščius turėjau lyginti du patalynės komplektus - tai išvarvėjo musėt visi riebalai
Erszebeth - taigi mano agatas buvo ant tos vielutės užmautas nuotraukoje ir visos dar šaipėsi ant ko čia jis užmautas nu jau tavo gėlės,superinės,aš kai pamčiau naujienas prieš joms įdedant į prekybą,tai tos gėlės mane nerealiai nustebino,nu tokios gražios - čia mano dabar number uno pirkinys bus
Tacitos šavuotis- nu koks gražuolis -man rodos aš mačiau ebay jį ir masčiau ar pirkti ar ne,ale kad spalviškai jis man netinka,bent po kol kas
nu blyn,graži man ta žemė nors tu ką,bet reiks pažiūrėti kaip ant fantazijos atrodys
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 17, 07:08)
Bus tikras kankOOlas
QUOTE(Laivite @ 2010 08 16, 22:47)
Zinok net galvoju ar tai didelis pasirinkimas neturejo dvieju naujuju akmenu parodyti ir zemes buvo dvi ir tik keli karoliukai po du po tris o visi kiti po viena
buvau megoj po darbo tai žemių turėjo visą maišą - kokių 20tai tikrai
vakar užsimaniau balto karoliuko - burbulų, tai nuvariau į megą ir nusipirkau baltą čakrą ir sidabrinę olą
bet tos naujienos tai man tokios netroliškai didelės. ypač tas trigubas mazgas - nu toks jau grubus
Ale sarvuotis - nerealus
Laba ryta
Laba ryta