Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite prizmių? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As vis ziuriu i ta rudenini rinkinuka ir gundausi man jis toks rudeninis kad net jauciu rudeninio ezero kvapa wub.gif
Ir per jo viduri pasodinti zeme wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 16 rugpjūčio 2010 - 21:57
Nu kas cia per akardionas, dar tokio nemacius g.gif http://cgi.ebay.com/...DefaultDomain_0
Atsakyti
Ten kažkoks čiūdas. Kaip suprantu, jie nori pasakyt, kad tas dar iš tų laikų, kai troll aplamai nebuvo kataloginiai, o visus darydavo pagal užsakymus. nes pradžioj taip ir buvo. Ale tai dabar supaisysi, kas ten ką darė ar nedarė. Kataloge tai nėr? Nėr.

QUOTE(Rethimna @ 2010 08 16, 22:02)
Oi atsiprašau ne du    schmoll.gif    Noriu: vėsi sutema, indigo gėlės, violetinė gėlė, chalcedino, mėlyna simetrija ir žydrasis šešėlis. na pradžiai užteks        blush2.gif

OOoo aš noriu viso to ežerinio rinkinio, violetinio plytinio, ir akmenų, išskyrus tigro akį. Bet dar noriu pereitų rudeninių, kurių nuo pernai nesusipirkau lotuliukas.gif

Atsakyti
labas rytas wink.gif
QUOTE(Laivite @ 2010 08 16, 21:47)
Zinok net galvoju ar tai didelis pasirinkimas neturejo dvieju naujuju akmenu parodyti ir zemes buvo dvi ir tik keli karoliukai po du po tris o visi kiti po viena  g.gif

Čia kad greičiau apsispręstum hihihi.gif

Tacitos šarvuotis nuostabus good.gif

Ja ir aš pradedu naujųjų norėt, nors logiškiau būtų sena kainą kažką papirkt mastau.gif Einu ranką kur stuktelsiu kad nebesvaigt biggrin.gif

Ne į temą, o Kaune visai paryčiui kaip dėjo lietaus su žaibais ir vėju blink.gif Bet taip dar ramiai palyginti.. Kaip kitur?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 17, 06:45)
labas rytas wink.gif
Ne  į temą, o Kaune visai paryčiui kaip dėjo lietaus su žaibais ir vėju  blink.gif Bet taip dar ramiai palyginti.. Kaip kitur?

Laba ryta,
nu tavo gimtinej kolkas ramu, vejelis toks pucia ir nieko daugiau wink.gif
o cia kad butu i tema, prasom pasiziuret kaip supratau viens vyrukas LT papirko jau zeme hihihi.gif
http://www.facebook....p;id=1221467296
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 17, 06:45)
Ne  į temą, o Kaune visai paryčiui kaip dėjo lietaus su žaibais ir vėju  blink.gif Bet taip dar ramiai palyginti.. Kaip kitur?

Pas mus šiuo metu grūmoja ir palengva lyja. Gerą rytą visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 17, 06:45)
Laba ryta,
nu tavo gimtinej kolkas ramu, vejelis toks pucia ir nieko daugiau  wink.gif
o cia kad butu i tema, prasom pasiziuret kaip supratau viens vyrukas LT papirko jau zeme  hihihi.gif
http://www.facebook....p;id=1221467296

Nu niekaip neapsisprandžiu ar ji man gražu ar per stambu. Nes tarkim vynuogės ar plunksnos nemrnki kankolai, bet man baisiai tas nemenkumas patinka. Žemė bus DAR didesnė. Reiks važiuot pasimatuot į Megą tap tyčia. rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas...

sunki naktelė,svečių turim - vakar per šituos karščius turėjau lyginti du patalynės komplektus - tai išvarvėjo musėt visi riebalai doh.gif

Erszebeth - taigi mano agatas buvo ant tos vielutės užmautas nuotraukoje ir visos dar šaipėsi ant ko čia jis užmautas lotuliukas.gif nu jau tavo gėlės,superinės,aš kai pamčiau naujienas prieš joms įdedant į prekybą,tai tos gėlės mane nerealiai nustebino,nu tokios gražios - čia mano dabar number uno pirkinys bus thumbup.gif

Tacitos šavuotis- nu koks gražuolis -man rodos aš mačiau ebay jį ir masčiau ar pirkti ar ne,ale kad spalviškai jis man netinka,bent po kol kas blush2.gif

nu blyn,graži man ta žemė nors tu ką,bet reiks pažiūrėti kaip ant fantazijos atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 17, 07:08)
nu blyn,graži man ta žemė nors tu ką,bet reiks pažiūrėti kaip ant fantazijos atrodys  g.gif

Bus tikras kankOOlas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 08 16, 22:47)
Zinok net galvoju ar tai didelis pasirinkimas neturejo dvieju naujuju akmenu parodyti ir zemes buvo dvi ir tik keli karoliukai po du po tris o visi kiti po viena  g.gif

buvau megoj po darbo tai žemių turėjo visą maišą - kokių 20tai tikrai lotuliukas.gif
vakar užsimaniau balto karoliuko - burbulų, tai nuvariau į megą ir nusipirkau baltą čakrą ir sidabrinę olą doh.gif lotuliukas.gif

bet tos naujienos tai man tokios netroliškai didelės. ypač tas trigubas mazgas - nu toks jau grubus doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 17, 08:26)
Bus tikras kankOOlas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale sarvuotis - nerealus thumbup.gif wub.gif

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti