Labas mergaites.Labai esu be nuotaikos,tai pagirsiu veliau visas.Dabar tik pacituosiu
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 16, 15:22)
Pirmiausiai akis užkliuvo už tos, kur daugiau žiedų, ir tik po to už tos kitos. Bet visos tos gėlės kažkiek skirtingos. Pavyzdžiui
, su šokoladiniais žiedlapiais buvo tik ta viena maniškė, o visos kitos su gelsvais
Liko irgi grieko vertos
cia kurios-indigo ar violetines?Beje,sveikinu-nu grozis geleliu-tikrai itrauktos i mano norimu karoliu sarasa...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 16, 18:08)
:
Mergai, pasidalinsiu idėja, kaip patogiai laikyti trolius, jeigu yra nemažai palaidų, o
Ir kainuoja visai netroliškai, tik 1,99 Lt už 10 vielučių.
geras geras geras-dezutes neturiu,tai jauciu pasinaudosiu tavo ideja.aaaaaciu
Apie naujienas-man visas paezeres misku rinkinys nerealus,nesuprantu kodel neiziurit kitu karoliuku grozio?Seklos vejelyje-kokie zasimingi,o vesi sutema isvis mane uzbure labaiausiai-nezinau kaip gyvai jie,ryt manau pamatysiu.
Zodziu naujienos puikios.Sidabriukai ir gi manau nezodiakiski visi labai geri-noriu paciupinet labai.Zodziu labai noriu gyvai viska pamatyti.
o nuotaikos neturiu,nezinau kas cia veikia,diena tokia.
Fontenay-idek mano konkola parodyt i tema-ne is kolekcijos,bet siaip,pasimandravojimui...Dekui,Fontenay,uz viska
Rasida,aciu ir tau uz dviveidi,tik va kad i pasta nespejau,tai miega anas pasto skyriuje
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2010 08 16, 20:33)
mergaites ka manot apie sita?
is kur istraukei foto?itariu kad nelabai trolis cia gali buti