Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite prizmių? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Song @ 2010 08 21, 15:18)
drinks_cheers.gif Va va doh.gif Mano dėžutėj viena grandinėlė ir jos užsegimas tiesiog guli nenaudojami, nes nešioju vieną ir tiek. Ir kelių karoliukų nesigauna nešiot, nes norisi susivert kiek įmanoma daugiau doh.gif Kažkokie gobšumo priepuoliai biggrin.gif

Va toki tai mielai nesiociau nepilna derini... wub.gif
user posted image

Bet auksinio isminciaus, kazkaip niekur nemaciau,... nei muziejuj, nei naujam kataloge... nebent blogai ziurejau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 21, 15:18)
drinks_cheers.gif Va va doh.gif Mano dėžutėj viena grandinėlė ir jos užsegimas tiesiog guli nenaudojami, nes nešioju vieną ir tiek. Ir kelių karoliukų nesigauna nešiot, nes norisi susivert kiek įmanoma daugiau doh.gif Kažkokie gobšumo priepuoliai biggrin.gif

Simrės kūrinys mane paguldė ant menčių kuriam laikui, negalėjau prie kompo priropot. Iš pavydo wacko.gif  biggrin.gif

o as kaip tik siandien suveriau nepilna apyranke ir negalejau atsidziaugti,kaip kankolai fainai tarska-jau buvau pamirsus ta kaifa-nes kaip su pilna taip su pilna vaiksciodavau.

O Simres kurini ir as vis griztu paziuret-nu nerealiai atrodo.O kad sarvuoti simre pas mus LT toki nukovus,tai isvis uzpavydejau.Kur as buvau,kai sarvuociai parsidavinejo doh.gif

Erika,nu neturiu tau ka pasiulyt tadu uz labradoritus,nebent nauja visciuka,boksta ,pili ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 08 21, 15:25)
o as kaip tik siandien suveriau nepilna apyranke ir negalejau atsidziaugti,kaip kankolai fainai tarska-jau buvau pamirsus ta kaifa-nes kaip su pilna taip su pilna vaiksciodavau.

Aš ką tik susivėriau kelis žalius su 3 sidabriukais. Geros idėjos užkrečiamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 21, 15:27)
Aš ką tik susivėriau kelis žalius su 3 sidabriukais. Geros idėjos užkrečiamos biggrin.gif

thumbup.gif -bet jei laki vaizduote,tuoj pradesi isivaizduot,kas cia dar tiktu,ka papirkt reiketu ir paneslo pajechalo lotuliukas.gif doh.gif
Nu bet tarskantys karoliai smagu- thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 08 21, 15:20)
Erika,rotveileri as turejau-noriu pasakyti,kad lauke ju nelabai patarciau laikyti,nes jie ziema paskui turi problemu su sanariais-jie skaitosi trompo plauko.Nu nezinau,mes name laikem-pirmam aukste.Man rotveileris-didelis sarginis bet namudinis sargas,ne prie budos.taip kad pasilik sau.Labai fainas,biski net pavydziu lotuliukas.gif

Mes turejom rotveilery, bet jau amzinatilsy, nugyveno labai garbynga amziu...pradzioj laikem namie, o veliau irgi i voljera,..jie poplauki uzaugina...jiems tik buda apsiltint reik...tai jis ziema,kai salta labai buvo...30laipsniu...atnesam valgyt, o is budos islenda kate, kazkokia priklydus, o paskui jis...pavalge is vieno dubenio....buvom apsale... bigsmile.gif
Visada svaigau del ju...bet pribijojau, nes visokiu kalbu girdejus apie sia veisle...Bet musiskis buvo nerealus, kaip zmogus, protingas...oi nenoriu prisimint...tai kai sita pamaciau man ankstesny primine...ir is kart jau myliu wub.gif Zinau,kad vienodu nebuna...bet labai tikiuosi,kad bus kaip ankstesnis... o gal dar ir geresnis...nors labai abejoju,kad geresniu buna...smile.gif
Atsakyti
Erika,as irgi apie rotveilerius-tik geros nuomones.Jie mano mylimukai.Jei tureciau nama,tik ji ir laikyciau. drinks_cheers.gif Linkiu kad sitas mazylis grazuolis nenuviltu,o dar labiau apzavetu..
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 21, 15:32)
Mes turejom rotveilery, bet jau amzinatilsy, nugyveno labai garbynga amziu...pradzioj laikem namie, o veliau irgi i voljera,..jie poplauki uzaugina...jiems tik buda apsiltint reik...tai jis ziema,kai salta labai buvo...30laipsniu...atnesam valgyt, o is budos islenda kate, kazkokia priklydus, o paskui jis...pavalge is vieno dubenio....buvom apsale... bigsmile.gif
Visada svaigau del ju...bet pribijojau, nes visokiu kalbu girdejus apie sia veisle...Bet musiskis buvo nerealus, kaip zmogus, protingas...oi nenoriu prisimint...tai kai sita pamaciau man ankstesny primine...ir is kart jau myliu wub.gif Zinau,kad vienodu nebuna...bet labai tikiuosi,kad bus kaip ankstesnis... o gal dar ir geresnis...nors labai abejoju,kad geresniu buna...smile.gif

As irgi pavydziu...tokio suns....vaikstau, galvoju ir pavydziu biggrin.gif Nu labai jis fainas wub.gif wub.gif kol maziukas tai kaip zaislinis...
As irgi labai suns noriu, bet kad vietos pas mane labai mazai, uztat isigijom toki vat nei katina, nei suni... bet vis viena vis pasvajojam kaip smagu butu vel tureti suni wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ir as noriu pasidalinti gera zinia, drauge is JAV papirko mano ilgai zvejota astuonkoji, nors jis neoriginalus o su fit, bet as jo labai norejau, svaigau ir dabar tik laukiu kada parplauks per vandenyna biggrin.gif ax.gif
user posted image

user posted image

Kai suzinojau, kad jau yra net susijaudinau smile.gif biggrin.gif unsure.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 08 21, 15:25)
Erika,nu neturiu tau ka pasiulyt tadu uz labradoritus,nebent nauja visciuka,boksta ,pili  ax.gif

Galim akmenus ant akmenu....mes taip su dzaska darem... biggrin.gif Kadangi dumini tik viena turejau, tai pakeiciau ant to ka jau turejau...nes megstu dubliuot...Tai maz turi koki akmena, kuris dabar nuskriaustas kiek...pvz oniksas... mirksiukas.gif Nors oniksus turejau du...pakeiciau dzaskai, o ant ko... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 08 21, 15:30)
Nu bet tarskantys karoliai smagu- thumbup.gif  wub.gif

Matot,kai skiriasi, o as jau ne... schmoll.gif as jau stoperiais juos uzfiksuociau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 08 20, 22:15)
Labukas wink.gif

Fontenay - lavbai gera patarimą vyrui davei o ir gėles tobulas išrinko  blush2.gif

Dėl katuko - pas kurią čia du labradoritai atnešti vaikų buvo, tai vieną gal ir priglaustum ?  blush2.gif

Mano mergiugas parnese man pora labradoritu. Rusu melynieji zydrom akelem. jau turi namucius ir meiles daug. O as ju ilgiuosi, nors tik viena nakti ju mamyte dirbau.... Galvoju lekt aplankyt kada...
Atsakyti
QUOTE(hylk @ 2010 08 21, 15:49)
Sveikos merginos, ir as noriu pasidalinti gera zinia

Nugi tikrai grazus... wub.gif
Atsakyti
Hylk,nu tai saunu,sveikinu- gausi ka svajojai 4u.gif
Erika,as tik dabar akmenams pribrendau -turiu viena labradorita ir viena rozini kvarca-tai vat,ziuriu kad grazu ir noriu dar.Taip kad mainyt neturiu i ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 21 rugpjūčio 2010 - 15:15