QUOTE(Tacita @ 2010 08 21, 10:52)
Simre,pakerejai....zavinga,skoninga,su stabdziukais kaip super padarei.O kas ten per sarvuotis?Prasau is arciau man ji pateikt -as gi uzsikabliavus dabar ant ju.Ir dar-kokio ilgio grandinele?O agatas-cia tas kur atsiunciau?O jau drugelis koks,ai ai...Nu simre,nuginklavai...
Hm... Šarvuotis kažkada pirktas kaip unika tiksliai nepamenu kur - ar akropoly, ar hyper maximoj Kaune, bet kuriuo atveju Ievos soduose. Ilgai buvo vienišas, nebent alyvų spalvos paslaptis jam į kompaniją tiko. Dar bandžiau su rožiniu kvarcu derint. Bet dabar matyt atėjo laikas ir visas susidėliojo taip, kaip ir turi būt. Nesakau, kad tobula, bet pati rezultatu esu patenkinta. Su stabdžiukais idėja ne mano, neturiu kuom girtis. Drugelis mano seniai norėtas, su rasidos pagalba jau kuris laikas pas mane. Praktiškai dėl jo grandinėlę ant kaklo ir įsigijau. Aišku, panaudosiu ir kitoms variaijoms, bet šita išlaukta mano gavos. Grandinėlės ilgis 60 cm. Su mano 164 ūgiu, man pats tas. Jei užsidėt liemenuką gerai papus pakeliantį, tai drugelis gula kaip tik į tarpo tarp jų pradžią. Dėl agato tai gėda prisipažint, bet jau nepamenu, iš kurios jis pas mane atkeliavo (vėlgi rasidai tarpininkaujant).
Šarvuotį vėliau pafotkinsiu, dabar fotikas numiro sulig paskutinėm fotkėm.