Labas iš ryto
Pirma gera naujiena: pagaliau pasijutau civilizuotam pasauly - namie jau internetas veikia.
Antra gera naujiena - pasiėmiau grandinėlę ant kaklo su baltais burbulais, juodataškiu ir gulbės užsegimu. Baisiai džiaugiuos, kad nė vienos grendinėlės nesimatavus pataikiau su ilgiu.
Apžiūrėjau naujienas gyvai - nu gražu, bet jau žemė... Nu įsivaizdavau didelę, bet ne tiek... Matyt mano vaizduotė per mažai laki.
QUOTE(Noa @ 2010 08 20, 14:12)
Jei pas katrą dieds kitoks, čia dera patylėt
Jep. Nors gal verta tokius ir po padidinamu stiklu laikyt.
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 20, 14:30)
nu man užtuos vargus 5metus ir už kantrybe minimum rubino reikia
Tikrai taip. Arba pvz. man: buvo toks laikas, kai 1,5 metų gyvenom naujai įsigytam bute, bet indus plaudavau vonioj (tiesiogine to žodžio prasme - vonios kambary kriauklės nebuvo), nes virtuvėj kriauklės nieks nepajungė.
QUOTE(Dovis @ 2010 08 20, 15:32)
Belekokio nenoriu
Bet va maniskis visada , kad ir be dovanu, bet kiekviena menesi prisimena musu vedybu diena. As net pati pamirstu, o jis visada pasako" su 17ta ".
Gal aš ir neteisi, bet turiu įtarimą, kad retas kilmingas katinas peles medžioja... Mūsų dvarnė gaudo viską: žiogus, drugelius, muses, varles, neseniai net kurklį į trobą parnešė. Galvoju, kad jei vaikų turėtų, tai turbūt ir kaimyno gaidį namo parvilktų...
Dėl datų ir progų pas mus ir panašiai - 26 diena (kaip ir dviguba gaunas - mes ir susipažinę ir vedę 2 dieną tik skirtingais mėnesiais) prisimenama beveik kas mėnesį jau daugiau nei 10 metų. Žodiškai, maždaug: "šiandien 26, kaip ir sukaktis kokia tai gaunas...". Bet va tada, kai tikrai rimta proga yra tai staigmenų nesitikėt geriau, nes garantuotai nusivilt teks.
QUOTE(Dovis @ 2010 08 20, 15:58)
Ai geriau sakykit,kad isvis nereikia to katino.
Reikia, net labai.
QUOTE(Song @ 2010 08 20, 16:02)
Reikia išmokyt kaip dantis valyt. Atsikėlė, nuėjo į tuliką ir pirmiausia nusimauna žiedą pasitikrint, ar nėra kokios datos šiandien
Tik dar tam reikalaui reik WC kalendorių pakabint.
QUOTE(Tacita @ 2010 08 20, 19:06)
o as va situs siulau jums mainams ar parduodu.
Ar man vaidenas, ar dėl unikos su žaliom gėlikėm buvai persiglvojus? Lyg rašei, kad labai tinka prie kažkokių kitų karolių? Arba aš jau susimaišiau
QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 20, 21:49)
Nu yra dar ant sio svieto ir vyru kurie daro savo moterims sventes, tikrai yra, patikek...na, kelis tokius pazystu
Teisybę sakant, man tokie įtartini šiek tiek. Aišku, nužliumbiu ir aš, kai maniškis progas pamiršta. Bet - turiu ne vieną pavyzdį, kai gėlės dovanojamos, progos prisimenamos, siurprizai daromi, o paskui staiga bum bum bum ir šeima išyra