Sveikos pleputes
QUOTE(Tacita @ 2010 08 20, 12:27)
Kikirike...nu baik tu-nu gi pasitaiko...Pamirso,nu ir buna...pasveikins be progos kada su geliu puokste,dar fainiau bus.Ka man bekalbet tada,jei man vyras geliu gimus vaikui nepadovanojo-maniau namie puokste didziausia laukia,bet deja-grizau is gimdymo namu ir spyga-dar tualeta sveiciau po visko,kaip su draugais dukros gimima aplaiste
.Dabar kaip bajeri jau pasakoju,bet pamenu tik pagimdzius tai asara nubraukiau..
Ir man geliu nenupirko...ir as turlika sveiciau ir butelius tuscius is kampu rankiojau...nu kokie jie kartais buna nesusiprateliai
QUOTE(Noa @ 2010 08 20, 14:12)
Reik mest romantiką į šalį ir daryt taip:
1. Išvakarėse (arba prieš 2 dienas). Pranešti. "Ar tu žinai, kokia diena? O žinai, kokia proga pareina? Tai va. Labai norėčiau to ir ano, kaina tokia, parduoda ten"
Pliusas - bent mažiau šansų, kad pamirš.
2. Jei jau pamiršo. "Tu mane pamiršai, tu manęs nebemyli, oi oi. Duok 200 litų." Nueini ir nusiperki, ką reikia
3. Nesitikėk tu iš jo, kad bus nesklerotikas, jei yra sklerotikas. Džiaukis, kad bent kelnių klyną užsisegt neužmiršta. Su tokiu diedu dar įmanoma gyvent. Bjauriausi diedai, ir aplamai žmonės - tai tokie, kurie nieeeeeko neužmiršta
Kokiam?
As elgiuosi pagal siuos tris punktus pagal situacija
QUOTE(franciska @ 2010 08 20, 14:38)
tikiuos
bet ir daba ne be manes prisimene...vis kur uzuomena numetu...kad neuzmirstu
po to dar knygutes prirodai ko nori....uzsuki dar i parde pries savaite ir sakai kad atidetu savaitei nes tikrai ateis vyras pirkti
taip va ir zaidziam...o jis mano kad gudrus labai
As taip ir suzadetuviu zieda issirinkau ir penkmecio progos zieda:D nu tai ka su juo daryt...tai va taip nuvedu lyg tarp kitko, parodau...pajuokauju, tipo--o kaip grzu...kaip man tiktu...na jis ir nuperka, nes kitaip tai ateina Kuciu ryta ir sako--ka tau dovanu nuo Senio Salcio nupirkt
galiu nusaut uz tai, juk jei zinai, kad Kaledos tai jau is anksciau paieskok kazka, nu bet jis toks ir ka darysi...svarbu, kad nors nuperka, nesvarbu kad ir mano issirinkta, nors kartais taip noretusi staigmenos....
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 20, 16:01)
Na stai ir rodausi savo Indigo geles
Grazios man jos, net labai..ir labai man tiktu