Na stai ir rodausi savo Indigo geles , be progos aisku, grizo, idave i rankas, ir isleke i darba, bet as vistiek apsipatenkinus sedziu sau ir paveiksluoju ir mandravoju pries veidrodi ant kaklo pasikabinus
QUOTE(Dasha @ 2010 08 20, 16:00)
Naudos aišku nulis nes žiūri kai paklausiu, jubiliejus ta dienaą gi nebūna
Reikia išmokyt kaip dantis valyt. Atsikėlė, nuėjo į tuliką ir pirmiausia nusimauna žiedą pasitikrint, ar nėra kokios datos šiandien
QUOTE(Dovis @ 2010 08 20, 14:58)
Vat neisivaizduoju kaip suderinti nesuderinamus dalykus. Bet koki, raina juoda ar dar kazkoki galima juk ir uz dyka gauti. Bet as visada noriu kazko kitokio, nei pas kitus. Nu nenoriu eilinio. Bet va su tuo kilmingu, s gaunasi. Tai as mastau ieskoti ale kilmingo, bet be dokumentu. Nu bent,kad kazkiek panasus butu i ta veisle Nesiruosiu as jo lauke laikyti, butu toks pusiau.
Ai geriau sakykit,kad isvis nereikia to katino. Vaikai jau patys kniaukti pradejo,kad labai reikia. Smagu, tai smagu, bet rupestis tik man
Ai geriau sakykit,kad isvis nereikia to katino. Vaikai jau patys kniaukti pradejo,kad labai reikia. Smagu, tai smagu, bet rupestis tik man
Mes tokiam pusiau (gyveno namie, ale kieme laisvai vaikščiojo) turėjom mišrūną su siamo kailiu Kilmingo niekaip nerekomenduoju. Nes jau mūsiškis pasirodo dvejus namus turėjo - kažkur kitus glausdavosi, pareidavo švarus išmaudytas ir prišertas
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 08 20, 15:02)
Reikia išmokyt kaip dantis valyt. Atsikėlė, nuėjo į tuliką ir pirmiausia nusimauna žiedą pasitikrint, ar nėra kokios datos šiandien
oh negaliu
Fontenay, labai indigos gražios oj negaliu žiūrėt kaip gražu, užu širdies jema...
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 20, 16:01)
mmm...koks grozis...jauciu prisiziuresiu i jumis ir uzsimanysiu...nors spalviskai man jie daba niekaip nesipaiso na super
O kalbant apie katinus...tai as visada nemiegauju bet jau kokie metai kai su vyru svajuojame apie rusu melynaja grazuole... bet nusprendem luktelti kol dukryte paugs...o tada jau ir rusu meynaja ir anglu buldoga tarptautine seima busim
QUOTE(franciska @ 2010 08 20, 15:14)
mmm...koks grozis...jauciu prisiziuresiu i jumis ir uzsimanysiu...nors spalviskai man jie daba niekaip nesipaiso na super
O kalbant apie katinus...tai as visada nemiegauju bet jau kokie metai kai su vyru svajuojame apie rusu melynaja grazuole... bet nusprendem luktelti kol dukryte paugs...o tada jau ir rusu meynaja ir anglu buldoga tarptautine seima busim
Aham, tikrai gerai skamba
QUOTE(Dovis @ 2010 08 20, 15:58)
Tai as mastau ieskoti ale kilmingo, bet be dokumentu.
O tu tokio neimk, nes tas yr blogis. Ir dar kainuoja kokius 500 Lt. Mano supratimu, katė yra arba veislinė, arba paprasta naminė. Ta prasme, jei ji turi dokumentus, kurie liudija veislę, tada veislinė, jei ne - tada neveislinė, o paprasta naminė. Kaip žinia, paprasta naminė katė nieko nekainuoja, jos duodamos žmogui dykai. Todėl pirkti naminę katę už brangiai man atrodo be ryšio...
Tai yra tas pats, kas vietoj trolio už 300 pirktum padirbinį už 150, vietoje to, kad nusipirktum šiaip sidabrinį pakabuką už 25.
Sakyčiau, verčiau daryk taip - pirk arba veislinį katiną Meino meškėną - tik tada mitybos grandinė pasikeis, nes jis labai didelis Tuos žmonės į lauką leidžia, mat jie pūkiniai ir dideli kaip meškos. Arba pasiimk paprastą kačiuką per skelbimus. Gi būna tokių ir šalia kilmingų gulėjusių. Draugė jau gal 5 metai laiko tokią pūkuotą katę, SM iš kažko gavus, nemokamai, ar tai už šokoladą. Katė kaip katė... Ir aplamai, jei katės prižiūrėtos - tada visos gražios.
O aplamai pelės šiais laikais geriausia naikinamos su chemija
Papildyta:
O kad būtų į temą, tai pridursiu, kad dar nemačiau naujų kankolų Ir aplamai, gausiu babkių - varysiu pirkt ne naujų, o senų, kol dar yra pigiau
Na stai ir rodausi savo Indigo geles ,
Fontenay-sveikinu su naujiena.O as busiu gudra-papirkit pairkit jus cia visa pirma uzvezima,as pirksiu veliau -kada atves pacias graziausias-ne sviesiais lapeliais,o mandresniais,nu zodziu,as savuju ilgai tykosiu,zvejosiu,lauksiu
Gal net visa pamiskes rinkini ciupsiu,nezinau.Pvz Kaledoms.Asba gimtadieniui.Arba vyriu gimtadienio proga padovanosiu-kad greiciau proga butu
Labas.
Apie diedus. Sieninis kontorinis kalendorius.Matomoje vietoje. Su , atseit sau, pazymetomis riebiai raudonai, su komentaru, datomis. Kuriu negalima ignoruoti.
Katinai arba gaudo peles, arba ne. Kokie jie bebutu kilmingumo. Pelems, jei joms meiles nejauciat, galima paruosti gipso ir miltu ar smulkiu kruopu misini. Salia butinai turi buti vandens. Saugus, ekologiskas budas.
Apie diedus. Sieninis kontorinis kalendorius.Matomoje vietoje. Su , atseit sau, pazymetomis riebiai raudonai, su komentaru, datomis. Kuriu negalima ignoruoti.
Katinai arba gaudo peles, arba ne. Kokie jie bebutu kilmingumo. Pelems, jei joms meiles nejauciat, galima paruosti gipso ir miltu ar smulkiu kruopu misini. Salia butinai turi buti vandens. Saugus, ekologiskas budas.
Peles+chemija, bet tai tokiu atveju jos vietoje ir sprogs, juk neis mirti kazkur i laukus O jei kokios nerasiu, tai kvapeli po kiek laiko pajusiu Geriau katinas tada, sako peles tokiu namu bijo Pas draugus praktiskai patikrinta Gerai,kad tos bjaurybes i namus neilenda.
QUOTE(danske @ 2010 08 20, 16:51)
, galima paruosti gipso ir miltu ar smulkiu kruopu misini. Salia butinai turi buti vandens. Saugus, ekologiskas budas.
ojei,nu man cia ziauroka...Net purto pagalvojus-vargses,uzsigipsuoja zarnyna ir po biski dvesia...Parazitai ,ale gyvi padarai,vistiek.As tai uz spastus,arba katina namie
QUOTE(Dasha @ 2010 08 20, 15:42)
Maniškis tai dresiruotas, nisiima žiedą ir pasižiūri- ten data vedybų išgraviruota
Maniškis antrą vestuvių dieną vakare padėjo tą žiedą dėžutėn ir iki šiol nepasigedo... Nenešioju jo ir aš
Na stai ir rodausi savo Indigo geles , be progos aisku, grizo, idave i rankas, ir isleke i darba, bet as vistiek apsipatenkinus sedziu sau ir paveiksluoju ir mandravoju pries veidrodi ant kaklo pasikabinus
Kaip grazuuu Vis paskaitineju pokalbius, paziuriu nuotraukas ir jauciu, kad ir pati greit nebeatsilaikysiu..