mergaites,kuri dalvaujat trollbeads konkurse facebook'e?
QUOTE(Tacita @ 2010 08 18, 22:51)
Dabar Tacitos netiketai suraitytos naujienos-tai mano surinkta apyranke paezeres misko parausves Tacitines wery retired limited edittion china armadillo makliavones mixa
Maniske apyranke patobulinta vakar gautuoju mazulyciu sarvyotuku-salia baltu naslaiciu ir kiniecio-toks maziukas.Rodausi
-----------
O cia mano nepritapele bulbe-prasom,parduodu,i AZ
QUOTE(Tacita @ 2010 08 20, 14:02)
kokia miela apyranke
QUOTE(borooze @ 2010 08 19, 23:01)
Aš šiandien irgi netikėtai į Akropolį užsukau.Norėjau pažiūrėt karoliukus... tai PRISIEKIU AKROPOLYJE DAUGIAU NIEKADA NIEKO NEPIRKTI IR NET NEITI ARTI TO STENDO.... Nuotaika sugadinta visam vakarui ... net neoriu viešinti esmės, bet esu įsitikinus, kad pardavėja šitą forumą tikrai skaito Sėkmytės Jums, toliau taip "gaudantis" trolių sistemoje prekiauti
Ojei, kaip įdomu, ką ana ten užkarkė Dar galvojau ten eit pažėt, bet bala nematė, gal geriau neisiu Nafig, ir taip brangus daiktas, o dar nuotaiką šika - Megoj tai pataiso. Kaip jie ten randa tokių žmonių, man paslaptis, bet ten nusiperki kankolą - tai ir nuotaika pagerėja. net neperki, taip prieini pažėt - ir tai pagerėja.
Tai nafiga eit į tą Akropolį?
QUOTE(Song @ 2010 08 19, 23:56)
Nus, apsipratom namuose su naujovėm, parodysiu savo kvartirantą
Jėzusmarija, koks Kazio grožis O jis kokios čia veislės, a nebus tik kokia Meino meška, kaip mano mažius vienu metu juos vadino?
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 20, 00:31)
ai einu paverkt i pagalve...labanakt...
Ui tu bėda bėda, siaubas, kaip gaila tavęs ir ciuckaus
QUOTE(Kikirike @ 2010 08 20, 12:39)
ne pirmi metai pamiršai svarbias datas...ir nieko jis neaperka...kiaulė didžiausias yra...o aš jam dar mat vaikus gimdau...tfu...
Oi.
Žinok, visi jie tokie. Čia bobos parašo ir apie kitokius, bet tu nekreipk dėmesio, dauguma vis tiek tokie. Mano irgi analogiškas - kai numelžiu, tai nuperka, tada progą jau prisiderini ir rašai - oi, oi, dieds ta proga nupirko
Jei pas katrą dieds kitoks, čia dera patylėt
Reik mest romantiką į šalį ir daryt taip:
1. Išvakarėse (arba prieš 2 dienas). Pranešti. "Ar tu žinai, kokia diena? O žinai, kokia proga pareina? Tai va. Labai norėčiau to ir ano, kaina tokia, parduoda ten" Pliusas - bent mažiau šansų, kad pamirš.
2. Jei jau pamiršo. "Tu mane pamiršai, tu manęs nebemyli, oi oi. Duok 200 litų." Nueini ir nusiperki, ką reikia
3. Nesitikėk tu iš jo, kad bus nesklerotikas, jei yra sklerotikas. Džiaukis, kad bent kelnių klyną užsisegt neužmiršta. Su tokiu diedu dar įmanoma gyvent. Bjauriausi diedai, ir aplamai žmonės - tai tokie, kurie nieeeeeko neužmiršta
QUOTE(labamba @ 2010 08 20, 13:51)
mergaites,kuri dalvaujat trollbeads konkurse facebook'e?
Kokiam?
franciska
QUOTE(Noa @ 2010 08 20, 13:12)
Kokiam?
http://www.facebook.com/#!/trollbeads.lt
pries 15 min paskelbtas ngaletojas
Na,Juoze Erlicke,musu,kaip visada-pavarei taikliai i desimtuka-Noa,tau uz astru pamastyma garsiai
QUOTE(labamba @ 2010 08 20, 14:16)
Ot tai ple - gi tiek esu senose temose prirašius eilėraščių, galėjau su jais sudalyvayt Uuups Labai buvo gražūs, poetiški, nes aš pati tokia jautri ir poetiška. Išsidūriau
QUOTE(Noa @ 2010 08 20, 14:12)
Ojei, kaip įdomu, ką ana ten užkarkė Dar galvojau ten eit pažėt, bet bala nematė, gal geriau neisiu Nafig, ir taip brangus daiktas, o dar nuotaiką šika - Megoj tai pataiso. Kaip jie ten randa tokių žmonių, man paslaptis, bet ten nusiperki kankolą - tai ir nuotaika pagerėja. net neperki, taip prieini pažėt - ir tai pagerėja.
Jėzusmarija, koks Kazio grožis O jis kokios čia veislės, a nebus tik kokia Meino meška, kaip mano mažius vienu metu juos vadino?
Oi.
Žinok, visi jie tokie. Čia bobos parašo ir apie kitokius, bet tu nekreipk dėmesio, dauguma vis tiek tokie. Mano irgi analogiškas - kai numelžiu, tai nuperka, tada progą jau prisiderini ir rašai - oi, oi, dieds ta proga nupirko
1. Išvakarėse (arba prieš 2 dienas). Pranešti. "Ar tu žinai, kokia diena? O žinai, kokia proga pareina? Tai va. Labai norėčiau to ir ano, kaina tokia, parduoda ten" Pliusas - bent mažiau šansų, kad pamirš.
2. Jei jau pamiršo. "Tu mane pamiršai, tu manęs nebemyli, oi oi. Duok 200 litų." Nueini ir nusiperki, ką reikia
3. Nesitikėk tu iš jo, kad bus nesklerotikas, jei yra sklerotikas. Džiaukis, kad bent kelnių klyną užsisegt neužmiršta. Su tokiu diedu dar įmanoma gyvent. Bjauriausi diedai, ir aplamai žmonės - tai tokie, kurie nieeeeeko neužmiršta
Kokiam?
Oi.
Kokiam?
QUOTE(Tacita @ 2010 08 20, 14:16)
Na,Juoze Erlicke,musu,kaip visada-pavarei taikliai i desimtuka-Noa,tau uz astru pamastyma garsiai
Už kokį? Taurę tai jamam, aš į ją kruopas pilsiu
QUOTE(Noa @ 2010 08 20, 14:12)
O jis kokios čia veislės, a nebus tik kokia Meino meška, kaip mano mažius vienu metu juos vadino?
Ne, jis kurilų bobteilas
QUOTE(Song @ 2010 08 20, 14:21)
Ne, jis kurilų bobteilas
Nu bet tai kad su uodega Maniau, apsigalvojai...