LABUKAS,
QUOTE(Noa @ 2010 08 19, 20:34)
O aš nuotraukas tvarkiau ir va radau, užpereitos savaitės. Rodyta jau ta apyrankė, ale bet nostalgija pagavo
Pažiūrėjus į orą, atrodo, kad pereito pusmečio
LABAI MAN JI
MANO SKONIO
QUOTE(borooze @ 2010 08 19, 22:01)
Aš šiandien irgi netikėtai į Akropolį užsukau.Norėjau pažiūrėt karoliukus... tai
PRISIEKIU AKROPOLYJE DAUGIAU NIEKADA NIEKO NEPIRKTI IR NET NEITI ARTI TO STENDO.... Nuotaika sugadinta visam vakarui ... net neoriu viešinti esmės, bet esu įsitikinus, kad pardavėja šitą forumą tikrai skaito
Sėkmytės Jums, toliau taip "gaudantis" trolių sistemoje prekiauti
RAudona
žavu
Beje iš rinkinio norėčiau dviejų kankolų Imčiau vėsią sutemą ir violetines gėles jei kas norėtų jungtis ir imti kažką kitą rašykit į až - neteršiam eterio Man atrodo gaunasi po 69,90
oi
zinosiu kur reikia apeiti
is skaitiniu tai ziuriu visoms mega labai
o del akro tai pardaveja matyt nezino ,
,42-jų taisyklę, kurios esmė tokia: vienas nepatenkintas pirkėjas nepasitenkinimą iškart išlieja vidutiniškai šešiems žmonėms, o šie informaciją perduoda dar septyniems. Tad dėl vieno nepatenkinto paprastai netenkama dar 42 pirkėjų. Reikėtų žinoti dar vieną taisyklę: rasti naują pirkėją kainuoja penkis kartus brangiau negu išlaikyti turimą.
mergyt,tingiu as tavo az tersti,tai man kaip ir sakiau indigo gelytes..uzsirasyk ir del pinigeliu brukstelk i az kur pervesti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 19, 22:18)
o sitas geles danas diedas papirko zmonai
del manes diedas jauciu irgi visas nupirktu