Labas rytas,
kazkuri norejo senosios retintos zemes (tame tarpe ir as ), NOA ne tu kartais ?
http://cgi.ebay.com/...DefaultDomain_0
ale va babce parduos kankola, nereikes visa menesi dirbt
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 19, 08:55)
ale va babce parduos kankola, nereikes visa menesi dirbt
Mūsų senatvė turėtų būti rami... Pensijų gal ir neužteks, kankolus pardavusios prisidursime
Laba ryta
Fontenay jo kad kaina kandzioja va tai kainai jau geriau tada nusipirkt du auksinukus laimes mazga ir lotosa
NESUZAVEJO , norejau pamatyti Auksinis kvarca nebuvo tikiuosi man patiks , ir nebuvo Chalcedono va tau nauja kolekcija
tas tavo sarvuotis puikiai isilieja i apyranke , visos spalvos susisaukia
franciska svelni apyranke
Ruosiuosi i pajuri tikiuosi pasitrolinsiu hi ir rasida yra reiks susitikt
Fontenay jo kad kaina kandzioja va tai kainai jau geriau tada nusipirkt du auksinukus laimes mazga ir lotosa
QUOTE(Tacita @ 2010 08 18, 22:51)
Dzaska,nu geras,kad nieko neparodysi-vadinas nieks nesuzavejo
NESUZAVEJO , norejau pamatyti Auksinis kvarca nebuvo tikiuosi man patiks , ir nebuvo Chalcedono va tau nauja kolekcija
tas tavo sarvuotis puikiai isilieja i apyranke , visos spalvos susisaukia
franciska svelni apyranke
QUOTE(dzaska @ 2010 08 19, 09:08)
o tai gero poilsio tau
Labas rytas.
Dzaska, gi rašiau, kad akmenų siunta pastrigos pakeliui Šiandien važiuosiu pažiūrėt, galk bus gavę jau..
Franciska, "skani" tavo apyrankė, man tie karoliukai kaip saldainiukai
Dzaska, gi rašiau, kad akmenų siunta pastrigos pakeliui Šiandien važiuosiu pažiūrėt, galk bus gavę jau..
Franciska, "skani" tavo apyrankė, man tie karoliukai kaip saldainiukai
QUOTE(Dasha @ 2010 08 19, 09:27)
Matai man po Traku netik ant ausu uzgule bet ir ant akiu
Papildyta:
Vakar megoj patiko suverta apyranke ir fantazija du ametistai ir du avantiurinai tarp auksiuku o kokia kaina
QUOTE(dzaska @ 2010 08 19, 08:43)
Matai man po Traku netik ant ausu uzgule bet ir ant akiu
Papildyta:
Vakar megoj patiko suverta apyranke ir fantazija du ametistai ir du avantiurinai tarp auksiuku o kokia kaina
Papildyta:
Tai vadinas, gerai pailsėjai
Reiks atkreipt dėmesį. Dažniausiai nežiūriu į suvertas, nes su vyru būna: greit greit greit, imk ir einam.
Vakar pikta, kad neleido pirkt (tiksliau, nepafinansavo) specialiai pakalbėėėjau ilgiau, karolius apžiūrėjau naujus neskubėėdama Gal šian ir karoliukui kokiam išrašys leidimą
QUOTE(Noa @ 2010 08 18, 22:35)
O paauglyčiams ten nieko nėr? Nes ir aš būtent dėl to nieko neperku. Užtai va, uniformą pasiėmėm
Ajei O negalėjo suvažinėt kas nors?
Užjaučiu
Ajei O negalėjo suvažinėt kas nors?
Užjaučiu
Ne ten tik paauklytem...bet viena kita ir sau issirinkau Labai grazu pasirode...bus matyt kai gausiu...
O ciuci itariam,kad pavoge... Bet kaip ieskot...policijai skambint...sakys ko nepriristas...Jauciuosi beviltiskai...Policija trukdyt ...net nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 08 18, 23:01)
Kam jūs aplamai parduodat sidabrus??? Jie gi prie visko tinka. Laikykit
As irgi nesuprantu... nu stikliukas nepritapo, bala su juo...bet sidarbriukas...ten net neaisku ar kaktusas...o jo forma superine...labai tinka prie uogu ir aplamai...
Labradoritinius katukus priglaude dukreles drauge. Ji name gyvena, sode. Kiemas didelis. Tevai restorane dirba Mergos issiaiskino, kad jie rusu melynieji Vargu... Alia zinokit tikrai tokie pilkai melyni su zydrom akim, nerealus katai. Zinokit buciau nesugebejus ju atiduot i prieglauda, sirdele butu plysus. Dziaugiuosi, kad juos myles ir lepins
QUOTE(franciska @ 2010 08 19, 00:25)
aš abu turiu dabar sakau koalos reikia ir auksionio meškiuko
QUOTE(dzaska @ 2010 08 19, 09:08)
echt - gero oro tau
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 19, 10:06)
Būtinai paskambink per galvą neduos niekas !!!! Jei dar turi dokus šuns tai būtinai nenuleisk rankų
QUOTE(nidalaura @ 2010 08 19, 11:17)
Labradoritinius katukus priglaude dukreles drauge.
puikios naujienos
QUOTE(nidalaura @ 2010 08 19, 11:17)
Labradoritinius katukus priglaude dukreles drauge. Ji name gyvena, sode. Kiemas
puikios rytines naujienos,fainiai kaip
Sveikos, damos
Gal zinot kaip sitie vadinasi?
Gal zinot kaip sitie vadinasi?