Pieno istikruju katinams nei sunims duoti negalima...nors tuos naminius-beveisliukus babytes girdo ir jie sau sveiki laksto...geriau duok jei nieko neturi kad ir slapiankos smulkiai sutrintos, ar gal kameroj turi kokios zuvies, jos irgi atsyldzius galima. Na o is ryto teks eit i parduotuve ir pirkt mazyliams skirta spec. pienuka(gyvunu skyriuose buna) ir koki noncerva, neaisku kokio jie amziaus, gal jau ir sausiaka estu
Sekmes!!!
Pries miega radau JAV puslapyje... :
We have just been notified that after more than two years of absorbing higher costs, Trollbeads will need to take a price increase effective Monday, August 30th. Average price increases are between 10% 28%.
Gold will take the hardest hit because of the continuing increase in gold prices, but these higher prices will not take effect until Monday, August 30th, so take advantage now!
Please consider ordering for what you may need for holiday gift giving or, of course, yourselves before then, to insure getting the current prices.
Amerikieciai ilgiau pasidziaugs pigumu
We have just been notified that after more than two years of absorbing higher costs, Trollbeads will need to take a price increase effective Monday, August 30th. Average price increases are between 10% 28%.
Gold will take the hardest hit because of the continuing increase in gold prices, but these higher prices will not take effect until Monday, August 30th, so take advantage now!
Please consider ordering for what you may need for holiday gift giving or, of course, yourselves before then, to insure getting the current prices.
Amerikieciai ilgiau pasidziaugs pigumu
Labas iš ryto,
Šaukit garsiai man į AŽ jei tikrai bus laisvas - mielai priglausiu.
Iš idėjos jie neturi būt atvėpę, bet gali tokie būt - priklausomai nuo laiko: iki ar po alaus...
Griūk negyvas... Nors apskritai tai Noa reiktų saugot kaip kokią nacionalinę vertybę.
Noriu ko nors naujo
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 20:02)
medutis laisvas manau
Šaukit garsiai man į AŽ jei tikrai bus laisvas - mielai priglausiu.
QUOTE(Noa @ 2010 08 17, 21:00)
Aha, noriu elegancijos iš vėžio Vėžiai labai tinka prie alaus, o alaus tai yra visokio elegantiško Tai ko vėžiai turi būt atvėpę?
Iš idėjos jie neturi būt atvėpę, bet gali tokie būt - priklausomai nuo laiko: iki ar po alaus...
QUOTE(Tacita @ 2010 08 17, 21:31)
Juoze Erlicke
Griūk negyvas... Nors apskritai tai Noa reiktų saugot kaip kokią nacionalinę vertybę.
Noriu ko nors naujo
QUOTE(simre @ 2010 08 18, 05:57)
Noriu ko nors naujo
Labas rytas, ta bėda ir mane kankina. O ypač kai to naujo rinkis ko tik nori. Suv4riau šian fantaziją geltonai/oranžinę - fiolecetavą (dar kol kas mano vasarinė spalvinė gama išlieka )- ką jūs manot? Nu verkiant reikia indigo arba naujos violetinės gėlės
QUOTE(Dasha @ 2010 08 18, 08:45)
Nu verkiant reikia indigo arba naujos violetinės gėlės
Nu ir pasidovanok sau-jei tik gelyciu reikia,tai pasidaryk sau svente
labas,mergaiciai.o as apsalus nuo vakar fontenay pridetu apyrankiu-tokios grazios...
Dzaska,matau esi,nepamirsk manes jei uzmatysi labradorita grazu
Laba ryta
Pagaliau namie pailsejau nuostabiai rekomenduoju poilsis Trakuose Kadangi ten nebuvo troliu tasko tai nieko neisigijau o gaila galetu buti
Kokios jus greitos jau nauja tema labai grazi prizmiu tik 2 turiu, skubu skaityti viska
Tik ziuriu naujoviu pakeite tinklapio skyreli ? Ir ziuriu lig nauja zodiaku zenklu kolekcija ar as netaip supratau?
Pagaliau namie pailsejau nuostabiai rekomenduoju poilsis Trakuose Kadangi ten nebuvo troliu tasko tai nieko neisigijau o gaila galetu buti
Kokios jus greitos jau nauja tema labai grazi prizmiu tik 2 turiu, skubu skaityti viska
Tik ziuriu naujoviu pakeite tinklapio skyreli ? Ir ziuriu lig nauja zodiaku zenklu kolekcija ar as netaip supratau?
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 18, 09:13)
vajetus kokie retinti svambalai -pamirsau kaip tie groziai vadinas-nu super ziurisi-jegele
QUOTE(Tacita @ 2010 08 18, 09:14)
vajetus kokie retinti svambalai -pamirsau kaip tie groziai vadinas-nu super ziurisi-jegele
BICONE
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 08 18, 09:13)
Laba ryta
sveika sugrizus namo joo naujoviu nemazai,ne tik zodiakai, dar ten ir geles,kur man nervus gadina 3 diena, ir dar visokiu istrauktu is pelkiu
Labas rytas
Apžiūrėjau vakar Panoramoj naujienas - stikliukai visi labai gražūs, ypač tos violetinės gėlės , o sidabrai nepatiko visai. Iš zodiakų gražus tik avinas, dar mergelė man įdomi pasirodė, o kiti Nezodiakinės naujienos irgi didelės, grubios, ir kažkokios visai netroliškos. Žodž, naujųjų sidabrų man nereik
Panoramoje karoliukų neperkainuos, visas turimas atsargas išpardavinės senomis kainomis.
Apžiūrėjau vakar Panoramoj naujienas - stikliukai visi labai gražūs, ypač tos violetinės gėlės , o sidabrai nepatiko visai. Iš zodiakų gražus tik avinas, dar mergelė man įdomi pasirodė, o kiti Nezodiakinės naujienos irgi didelės, grubios, ir kažkokios visai netroliškos. Žodž, naujųjų sidabrų man nereik
Panoramoje karoliukų neperkainuos, visas turimas atsargas išpardavinės senomis kainomis.
Fontenay, labaaaai nu labaaaai tavo naujienos ale sugebėjimai pas tamstą iškast tokius..