Auksas
Ezoterinės savybės:Lėtina senėjimą, reikalingas depresijų metu, bijant mirties, esant polinkiui į savižudybę. Suteikia gyvybingumo, džiaugsmo, sužadina seksualumą, skatina pasitikėjimą savimi, išlaisvina nuo destruktyvių įtakų.
Poveikis kūnui:Padeda gyvybingumui ir paskirsto energiją, sužadina kraujotaką, skatina bendrą liaukų aktyvumą.
Sidabras
Ezoterinės savybės:Skatina jausmų raišką, įsijautimą, padeda būti dvasiškai lanksčiam, nuoširdžiam.
Poveikis kūnui:Sidabras neleidžia anksti senti, ramina susijaudinimą ir susirūpinimą. Ramina skausmą, harmonizuoja organų funkcijas, ramina skausmą kairėje galvos pusėje, gerina regėjimą.
erilukaha pradėsiu auksą pratintis matyt
Čia pirmas pabandymas suverti - nelabai žiūrėjau spalvų, tik sukroviau visas turimas gėles ir facetuotus akmenis, o galuose užkišau belenkokius. Vadinasi "Gėlės tarp akmenų"
Kur visos, ar jau trolintis išlėkėte?
Žiūriu žiūriu, tas amazonitas čia nei į tvorą, nei į mietą. O be jo visai nieko derinys gaunasi. Jau pradėjo suktis mintys, kad reikia man dūminio kvarco. O kol kas užkišau jaspį. Ką manot?
Žiūriu žiūriu, tas amazonitas čia nei į tvorą, nei į mietą. O be jo visai nieko derinys gaunasi. Jau pradėjo suktis mintys, kad reikia man dūminio kvarco. O kol kas užkišau jaspį. Ką manot?
Tiek buvau be interneto... Nu ką, naujienos blogos nėr. Sidabrai nežavi, bet stikliukų yra labai fainų. Ir akmenys. Tigro akies nenoriu, kitų abiejų - taip O tas chalcedonas ką, tikrai tiek kainuoja, beveik du šimtus?
Tai gal ir atvirkščiai galima? Kad zodiakai ką nors kitą simbolizuotų? Kad ir ta avino galva (maan irgi vienintelė graži) - pvz. kokį nors garbingą šašlykų valgymą...
QUOTE(Rimaz @ 2010 08 16, 13:06)
Dėl zodiakų... Kai kuriems gi galima rasti "ženklus" ir tarp senųjų paprastų karoliukų: plekšnė - žuvų ženklui galėtų tikti, krabas - vėžio ženklui, avinas - avino... Aš turiu plekšnę, tai apsimetu, kad čia į mano zodiako temą
Tai gal ir atvirkščiai galima? Kad zodiakai ką nors kitą simbolizuotų? Kad ir ta avino galva (maan irgi vienintelė graži) - pvz. kokį nors garbingą šašlykų valgymą...
Erszebeth, antra gerule
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 16, 14:57)
Kur visos, ar jau trolintis išlėkėte?
man ir antroji geriau atrodo, o duminis kvarcas tau butinai reikalingas, nesuprantu kaip iki siol dar tu jo neturi
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 16, 15:09)
Gražu, labai. Ir vežimukas savo vietoje.
Ir Erszebeth naujienos Man ta gėlė su mažiau žiedų yra vedanti pagundon...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 16, 14:57)
Ką manot?
Nu gi tavo naujos geles nerealios... o cia jos visos tokios,...ar tu isrinkai graziausias, liko seipsau... Cia kaip su naslaitem bus...pardavejos nesupras, ko jos cia nori...geles ir geles,...koks joms cia skirtumas... Kaip deimantini juoda rinkausi...tai vedejai ryskiai pasirodziau, kad ne visi namie...nes taip ziurejo, pamisusiom akim... O man jie tokie skirtingi buvo...
QUOTE(Noa @ 2010 08 16, 15:08)
Tiek buvau be interneto... Nu ką, naujienos blogos nėr. Sidabrai nežavi, bet stikliukų yra labai fainų. Ir akmenys. Tigro akies nenoriu, kitų abiejų - taip O tas chalcedonas ką, tikrai tiek kainuoja, beveik du šimtus?
Net neatkreipiau dėmesio į jo kainą. Jis nefacetuotas, bet toks storuliukas. Riebesnis už jaspį ar rožinį kvarcą, gal todėl priklauso tai kitai kainų grupei
Niu va ...as irgi su savo naujienom...kadangi dvynio zenklo apsisprendziau nepirkt,...tai dviveidis ir simbolizuos man dvynio zenkla...kas siuo atveju atspindi mano dukriuka... Aciu Rasidai... :
Dviveidis nerealiai gražus, aš irgi turiu ir labai myliu
Žiūriu, vežimo baideisi, ale vis vien galiausiai pasiryžai?
Niu va ...as irgi su savo naujienom...kadangi dvynio zenklo apsisprendziau nepirkt,...tai dviveidis ir simbolizuos man dvynio zenkla...kas siuo atveju atspindi mano dukriuka... Aciu Rasidai... :
Puiku Geras pasirinkimas. Aš vakar žiūrinėjau tą kankolą, kalbinau save, bet... rankinio dar neatleidau
QUOTE(nidalaura @ 2010 08 16, 15:10)
Erszebeth, antra gerule
Man irgi antroji