Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite prizmių? (102 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(tamosiuke @ 2010 08 17, 18:03)
Tu pas ja ir auskarus dareisi ar ne? As irgi vienu tokiu noriu...idomu kokia kaina..

Šitą kankolą man padovanojo murukas. Neturiu žebenkštytės auskarų schmoll.gif Kažkada anksčiau buvau iš jos nusipirkusi kažkokį kaklo papuošalą su stiklu ir žalvariu - dukra prigriebė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 17:01)
TAi darom sąrašą iš sweetos pasiūlyto rinkinuko wink.gif

aš imsiu vėsią sutemą arba medaus aušrą wink.gif nepamenu kas kurią užsisakius wink.gif

persukau puslapius atgal tai iseina sitaip

sweeta rinkinukas(kaunas)
1.sweeta-Paimciau du gelsvus ir indigo geles,paskui lyg rase kazkurio gelsvo neims
2.hylk as paimciau gelytes violetiniam fone
3.Borooze vesi sutema arba medaus ausra
4.labamba lieka burbulas,jei borooze neims vesios sutemos imu as vietoj burbulo.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 17, 17:56)
Ateinu pasigirti  ax.gif
Gavau dovanų va tokį karolį
Ir pasigyriau... nes labai gražus  biggrin.gif

nu tikrai kad grazuolis wub.gif , ir didelis koks thumbup.gif prie jo is naujienu zeme gal deretu g.gif
Atsakyti
Visu pirma aciu vel visoms uz pagyras mano sarvuociui,Fontenay gavau jau wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 08 17, 17:56)
Ateinu pasigirti  ax.gif
Gavau dovanų va tokį karolį
Jis fantastiškas  wub.gif
Ne trolis - auksarankės [b]žebenkštytės
darbas. Neturi sidabrinės šerdelės ir yra tikras kankolas, t.y. gerokai didesnis už įprastus karoliukus. Bet gražumas jo  thumbup.gif  Nešiosiu ant kaklo grandinėlės. Arba ant juodos odinukės (kai nusipirksiu  wink.gif  )...

Ar nesakiau,kad [/B]zebenkstyte auksaranke? thumbup.gif lotuliukas.gif
Cia as is jos auskaru papirkus ax.gif

Buvau,maciau,ciupinejau naujienas-visgi labai pykstu ant tu,kurios sake kad horoskopai-negrazus-jie fantastiski wub.gif -nu,isskyrys svarstykles ax.gif -visi kiti,bnerealiai orginalus,man visi labai labai patiko.As saulys,tai buvau uzdejus ant kaklo grandineles-grazu wub.gif
Paezeres rinkinys-tobulas.Noriu viso.O tie du karoliai super,jame,kad nestandartines formos.O jau burbulu atspalviu ivairove-na tikrai jau visos skirtingus papirksim,nes labai jau skirtingi-kiekvienai pagal skoni.Zeme-griozdas-grazus griozdas ta prasme,nu bet nerealiai DIDELE doh.gif .Bet jauciu ant kaklo viena gerai atrodys.Kiti sidabriukai man irgi labai patiko,labai orginalus,labai siuolaikiski,nesmulkus,ir trigubas ziedas man labai patiko,visai ne grubus.
Tas kitas spalvotas plytu rinkinukas-pagal skoni,bet paezeres-TOBULAS-nu nezinau,jis TOBULAS doh.gif thumbup.gif
Ryt vaziuosiu sesei apyranke pirkt cool.gif-neapsisprendzia ji del uzsegimo.

Del horoskopu-tureciau babkiu-visus papirkciau-nesuprantu katrai koks ten negrazus(na tik svarstykles-tikrai ni v temu lotuliukas.gif ).Taip kad mergos,paziurekit atidziau i horoskopinius,jie GRAZUOLIAI bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 17 rugpjūčio 2010 - 18:14
QUOTE(labamba @ 2010 08 17, 18:26)

1.sweeta-Paimciau du gelsvus ir indigo geles,paskui lyg rase kazkurio gelsvo neims
4.labamba lieka burbulas,jei borooze neims vesios sutemos imu as vietoj burbulo.

Zinokit merginos purpurine man gerokai per tamsi(siandien apziurejau), atrodo labai grazi, bet mano apyrankiai labai nesiziuri, tiktu melyni burbulai arba vesi sutema. Taigi, as susilaikau su purpurine gele g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 08 17, 17:26)

4.labamba lieka burbulas ir purpurine gele jei borooze neims vesios sutemos imu as vietoj burbulo.VIENZO IMU DU bigsmile.gif

QUOTE(hylk @ 2010 08 17, 18:19)
Zinokit merginos purpurine man gerokai per tamsi(siandien apziurejau), atrodo labai grazi, bet mano apyrankiai labai nesiziuri, tiktu melyni burbulai arba vesi sutema. Taigi, as susilaikau su purpurine gele  g.gif  g.gif

as imu tada purpurine gele ir vesia sutema jei neims borooze,taigi tau liktu burbulas.
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2010 08 17, 19:34)
as imu tada purpurine gele ir vesia sutema jei neims borooze,taigi tau liktu burbulas.

gerai, tinka.
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinuot ar dar imanoma LT nsipirkti kaktusa? blush2.gif Drauge taip apie ji svajuoja smile.gif
Atsakyti
Vis žiūriu į lietuviškus stikliorius, bet vis kažkaip susilaikau - nu man troll gražiau blush2.gif Ta prasme, troll idėjos yra troll idėjos, vat kad kas nors padarytų tą, ko troliai dar nerodė - vuo tada labai gerbčiau rolleyes.gif

Užtai Etsy vis pasižiūriu rolleyes.gif Va ši babcė vež:
http://www.etsy.com/...JustMade?page=1

Ir ta:
http://www.etsy.com/...ocobeads?page=1

Tik va kainos nė pas vieną nevež biggrin.gif

Chi chi, va, dar bydsiukų raudonų deimantinių yr: http://www.etsy.com/...uccicare?page=5 biggrin.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 08 17, 18:58)
Buvau,maciau,ciupinejau naujienas-visgi labai pykstu ant tu,kurios sake kad horoskopai-negrazus-jie fantastiski wub.gif

Ir Dvyniai gražūs? Ir vėžys? Man tas vėžys kažkoks stipriai glušas - kaip tas iš rusiško filmuko apie Coliukę biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj borooze apžiūrės kuris jai labiau wink.gif bet manau kad medaus aušra wink.gif

Noa - smagi nuoroda, o ir moters gyvenamoji vieta wub.gif
Papildyta:
Bet pvz tris kankolus matau tai tip top nukopintus nuo trollbeads :/ (nevienodi bet idėja tokai pat)

ploja.gif nežinau kurio labiau noriu, nes apie tikimą sunku pasakyti smile.gif doh.gif bet linkstu prie pirmo savo varianto vėsio ssutemos wink.gif medutis laisvas manau 4u.gif

beje gal kuri norėtų kiniškai raudono? ar keiststi ar paiimti ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 17 rugpjūčio 2010 - 19:17
QUOTE(franciska @ 2010 08 17, 19:44)
Sveiki, gal kas zinuot ar dar imanoma LT nsipirkti kaktusa?  blush2.gif Drauge taip apie ji svajuoja  smile.gif

galima,rasyk i az ax.gif

QUOTE(Noa @ 2010 08 17, 19:46)

Ir Dvyniai gražūs? Ir vėžys? Man tas vėžys  kažkoks stipriai glušas - kaip tas iš rusiško filmuko apie Coliukę biggrin.gif

butent dvyniai mane apkerejo-nors pati esu saulys.Dvyniai-nerealaus orginalumo,visiskas paperkantis nestandartas,nu cool,100balu dizaineriui.Vezys-ko kabinejies-gi ne glusas,o nukvakes toks-matyt moliuskus ezere privalges lotuliukas.gif ,nu bet fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2010 08 17, 17:44)
Sveiki, gal kas zinuot ar dar imanoma LT nsipirkti kaktusa?  blush2.gif Drauge taip apie ji svajuoja  smile.gif

as maciau megoj, bet pries pora savaiciu ax.gif
Atsakyti