Fontenay - išsireiškiai
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 17, 13:49)
Bent jau ačiū pasakytų, kad kažkas pastebėjo tokį liapsusą
Kas, Trolienė Jinai niekad už nieką nedėkoja. Jai tas blogai, nes reikia dirbti
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 13:58)
Fontenay - išsireiškiai
nu biskutuka gal nu bet gi nesuras ji troliu tikru papigiai, keik galima sakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 17, 14:02)
nu biskutuka gal nu bet gi nesuras ji troliu tikru papigiai, keik galima sakyti
vilstis ... miršta paskutinė
ba užsipirskiu 200 smailų rožininių duosiu Dashai ant briliantinės rankos
QUOTE(Erszebeth @ 2010 08 17, 13:49)
Matau Dabar, kai visos užpuolė, sakys, kad nepastebėjo, ir prašys pakartoti. Bent jau ačiū pasakytų, kad kažkas pastebėjo tokį liapsusą
Mergos ziurekit...Dingo visai... Liko aplamai tik 11 vietoj 12...Tai reiskia jusu prizmes is vis neegzistuoja...o cia tai is vis geras... ( bet rinkiniuose tai 12 skirtingu)...
Todel paaiskinimo mes nesulauksim...Nes jo nera...
http://www.trollbead...roducts/stiklas
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 13:58)
Fontenay - išsireiškiai
Nu teisybę žmogus pabylojo Tikrai yra žmonių, kurie nori kuo pigiau - tai tiems tada gal tinka. Bet tada nebus originalai, nu ir ką... Turguj vuittono irgi tikro negausi, bet kiti perka...
QUOTE(erilukaha @ 2010 08 17, 14:06)
Mergos ziurekit...Dingo visai... Liko aplamai tik 11 vietoj 12...Tai reiskia jusu prizmes is vis neegzistuoja...o cia tai is vis geras...
Padielkų prisirpirko mergos iš oficialių atstovų
QUOTE(Noa @ 2010 08 17, 14:08)
Nu teisybę žmogus pabylojo Tikrai yra žmonių, kurie nori kuo pigiau - tai tiems tada gal tinka. Bet tada nebus originalai, nu ir ką... Turguj vuittono irgi tikro negausi, bet kiti perka...
Ant mano hand made turkish Vuitonno aiškiai parašyta - Fake gal ir karoliukų tokių yra
QUOTE(Noa @ 2010 08 17, 12:45)
Vyrukui gal nieko Gali būt vietoj kasteto, jei reikia
Oooo, čia gi žymieji kiniečių rankdarbiai, kuriuos buvau radus ir pamečiau Čia tas psl. prettygirl ar kažkoks toks, kur fufeliais prekiauja už dideles kainas, iš čia ima
Oooo, čia gi žymieji kiniečių rankdarbiai, kuriuos buvau radus ir pamečiau Čia tas psl. prettygirl ar kažkoks toks, kur fufeliais prekiauja už dideles kainas, iš čia ima
QUOTE(Fontenay @ 2010 08 17, 12:54)
nei vieno tikro nematau
bet ko tu ieskai? jei tau patinka tai pirk, koks skirtumas ka uzdesi ant apyrankes, cia tik mes tokios isrankios zinai, ne belekas mums tinka
bet ko tu ieskai? jei tau patinka tai pirk, koks skirtumas ka uzdesi ant apyrankes, cia tik mes tokios isrankios zinai, ne belekas mums tinka
as ieskau troliu kur pigiau nei LT,nes ten antkainis nesveikas,gal tas troliukas 10lituku ir kainuoja,bet neesme,o pirkti kad pas kiniecius TIK grazu tai tikrai nea nepatinka man sudukai suverti,o pati as ju neatskiriu internete fuflo ar ne,tai jusu klausiu...
QUOTE(sweeta @ 2010 08 17, 12:54)
taip as kaune as tik ievos sodu turiu 10 proc, daugiau niekur del to ir sakau kad reikia palaukti kol jie uzsives O kitos mergaites kurios nori gal irgi kaunietes?
as daznai bunu kaune,tai neproblema
QUOTE(Noa @ 2010 08 17, 14:08)
Padielkų prisirpirko mergos iš oficialių atstovų
Oi negaliu... Gales dabar ebay parduot...prirase "fit"...
QUOTE(borooze @ 2010 08 17, 13:06)
vilstis ... miršta paskutinė
pirk pirk, ato liūdi mano tanka, galvoju gal odinukę pratampyt
sweeta, as turiu Megos kortelę ten irgi 10 proc. duodaa