Daugiau nei per dvidesimt metu, mano leles drabuzeliai visai nusmurgo. Taigi papuosiau nauja suknele. Gavau ja, kai man buvo vieneri.
Labai gražu....
QUOTE(lorida @ 2011 09 09, 12:32)
Laba diena, labai patiko man si tema, perziurejau net senesnes nuo pradziu iki galo, labai mylite leles. As auginu berniuka, bet visai nesenai padevetu drabuziu parduotuveje jis rado lelyte, ilgai nesiojos, nepaleido is ranku, todel gavo ja dovanu. Namuose aisku numete, o as ja ismaudziau, issukavau, numezgiau drabuzelius, stai kaip atrode iki nuprausimo, ir kaip atrodo dabar, lelei rubus mezgiau tik vaikysteje, dabar tik pabandymas., bandau kelti nuotraukas, nelabai moku, gal pavyks
Nu nerealus pokyciai ir zinoma tik i gera
Cia mano antroji aprengta lelyte
Klajokle Kokia miela lėlytė ir kaip gražiai aprengta.
QUOTE(naiste777 @ 2011 10 22, 11:14)
Darželis davė lėlę ir prašė apmegzt. Pirmą kartą mezgiau lėlei.
o jau tas melynas paltukas koks fainas!!! jau issivaizduoju vaikysteje mano lelei toki kas butu numezge tai is laimes nuvirtusi buciau, aisku rozine irgi faina suknyte, bet tas melynas tai labai labai labai pasisekes
Ačiū, Carollina. Turiu dar tokių siūlų, kur tikrai niekur nepanaudosiu, reiks dar ką nors tai lėlei sugalvot
QUOTE(Carollina @ 2011 10 22, 23:14)
o jau tas melynas paltukas koks fainas!!! jau issivaizduoju vaikysteje mano lelei toki kas butu numezge tai is laimes nuvirtusi buciau, aisku rozine irgi faina suknyte, bet tas melynas tai labai labai labai pasisekes
ta pati galiu parasyt
Labai gražios visų lėlytės