jokunda2,
Ačiū!!! Tavo darbas irgi puikus!!!
Visada viska sugalvoju pati Pirmiausia tai sugalvoju ką siūti, tada nusipiešiu eskizą, pasidarau brėžinius ir siūnu
Štai dar viena nauja suknelė Norėjau sukurti naujos versijos Mirai Suenaga drabužius pagal save ir štai kas gavosi:)
QUOTE(Dolllfie dream @ 2011 04 09, 23:43)
jokunda2,
Štai dar viena nauja suknelė Norėjau sukurti naujos versijos
Štai dar viena nauja suknelė Norėjau sukurti naujos versijos
Gavos tikrai super O kojinytes iš ko siūvi? Iš medžiagos ar iš vaikiškų pėdkelnių? Na o brėžinukus, kad padryt, čia jau pusiau siūvėja turi būt, išmanyt . Šaunuolė
QUOTE(jokunda2 @ 2011 04 10, 13:48)
Gavos tikrai super O kojinytes iš ko siūvi? Iš medžiagos ar iš vaikiškų pėdkelnių? Na o brėžinukus, kad padryt, čia jau pusiau siūvėja turi būt, išmanyt . Šaunuolė
Ačiū Jokunda2!!! Kojines siūvau iš baltos paprastos medžiagos, tik viršuje prisiūvau puošnių juostelių Labai džiaugiuosi kad taip manai!!! Deje man iki siūvėjos dar toli, net nepilnametė esu, tai dar bus daug kur tobulėja
QUOTE(Dolllfie dream @ 2011 04 10, 16:59)
Ačiū Jokunda2!!! Kojines siūvau iš baltos paprastos medžiagos, tik viršuje prisiūvau puošnių juostelių Labai džiaugiuosi kad taip manai!!! Deje man iki siūvėjos dar toli, net nepilnametė esu, tai dar bus daug kur tobulėja
Sekmės tau kuo didžiausios Kas tenžino gal dar tapsi kokia garsia dizainere
Na mano lėlytės suknytė ne tokia jau smagi, kaip čia jūsiškės įkeltos, čia labiau gal aš pačia lėlyte džiaugiuosi . O suknytė priderinta prie suknytės mergytei
QUOTE(Dolllfie dream @ 2011 05 21, 13:24)
Keli nauji Yukino drabužėkiai =^.~=
Labai gražūs! Žiūriu ir net atsižiūrėti negaliu!
QUOTE(musiuke @ 2011 04 10, 22:29)
Na mano lėlytės suknytė ne tokia jau smagi, kaip čia jūsiškės įkeltos, čia labiau gal aš pačia lėlyte džiaugiuosi . O suknytė priderinta prie suknytės mergytei
tokios lėlytės pačios fainiausios - rankų darbo tikriausiai, miela ir lėlytė ir suknytė man labai gražu kai dera ir mergaitės ir lėlytės suknelė .
QUOTE(Dolllfie dream @ 2011 05 21, 15:24)
Keli nauji Yukino drabužėkiai =^.~=
gražu labai. matosi kad kruopščiai tvarkingai pasiūta. šaunuolė. iki dizainerės tik vienas žingsnis
QUOTE(Dolllfie dream @ 2010 10 03, 20:56)
leles ir drabuzeliai ispudingi, bet jau kaktuso dydis ir ziedu ispudingumas vauuu
Jausrine
Labai ačiū! Džiaugiuosi kad jums patinka!
Vogels
Dėkoju! Man labai patinka siūti ir stengiuosi gauti kuo geresni rezultatą. Norėčiau būti dizainerė, bet svajonės lieka svajonėm^^
Raflezija
Ačiū! O šie gražuoliai mano močiutės, atsimenu kaip sunku buvo juos atsinešti ir dar žiedus saugoti, bet tikrai vertėjo
Labai ačiū! Džiaugiuosi kad jums patinka!
Vogels
Dėkoju! Man labai patinka siūti ir stengiuosi gauti kuo geresni rezultatą. Norėčiau būti dizainerė, bet svajonės lieka svajonėm^^
Raflezija
Ačiū! O šie gražuoliai mano močiutės, atsimenu kaip sunku buvo juos atsinešti ir dar žiedus saugoti, bet tikrai vertėjo
Sveikos. Norime pasirodyti. Neseniai gryžome iš Škotijos, kur mus išgražino Zebra
Truputį apsikirpom, nes labai nelygūs buvo plaukučiai ir pasipuošėm nauja suknute, kurią pasiūvau savo atsinaujinusiai gėlių mergaitei
Paltukas
Truputį apsikirpom, nes labai nelygūs buvo plaukučiai ir pasipuošėm nauja suknute, kurią pasiūvau savo atsinaujinusiai gėlių mergaitei
Paltukas
Jokunda2, va čia tai nuostabus makiažas!!! Toks vasariškas ir mergaitiškas, puikiai tinka!
Žinoma ir drabužėliai puikūs! Spėju labai sunku tokiai mažai lėlytei siūti drabužius?^^
Žinoma ir drabužėliai puikūs! Spėju labai sunku tokiai mažai lėlytei siūti drabužius?^^