Kadangi pagaliau turiu siuvimo masina, tai galiu Yukino palepinti naujais drabuzeliais^^
QUOTE(Katinytis @ 2011 01 24, 14:46)
Oho kaip toli nusirito ši temutė
Truputi atgaivinsiu kalėdiniu siuviniu , pasiūtu iš vaikišku šliaužtinuku , gabalėlio audinio ir jau mažu vaikišku pėdkelniu,
Truputi atgaivinsiu kalėdiniu siuviniu , pasiūtu iš vaikišku šliaužtinuku , gabalėlio audinio ir jau mažu vaikišku pėdkelniu,
Kaip gražu
Papildyta:
QUOTE(Dolllfie dream @ 2011 02 19, 13:18)
Kadangi pagaliau turiu siuvimo masina, tai galiu Yukino palepinti naujais drabuzeliais^^
Labai gražūs tavo rūbeliai, o lėlytė Aš tiesiog be žodžių. Fantastiška
QUOTE(makalas @ 2010 12 10, 13:31)
Nerealiai gražuuuuuuuuuuuu
k@mylye
Aciu!^^
jokunda2
Aciu! Dziaugiuosi, kad jums patinka!^^
Sioje temoje tikrai yra daugybe puikiu lelyciu ir puikiu drabuziu!^^
Aciu!^^
jokunda2
Aciu! Dziaugiuosi, kad jums patinka!^^
Sioje temoje tikrai yra daugybe puikiu lelyciu ir puikiu drabuziu!^^
Dolllfie dream, puikūs drabužėliai. O aš siūti vieną kartą tik pabandžiau, daugiau nedrįstu, kažkaip megzti man labiau prie širdies. O Yukino tikrai nuostabi, noriu ir aš BJD lėlytės, tik mano svajonė yra kokia nors Lati Yellow mažylė, bet man porą kartų nepavyko užsakymo jų tinklapy apmokėti, tai nusprendžiau kad dar ne laikas Bet kada nors...
Na aš irgi ne tuščiom rankom - seniai numegzta, bet tik dabar dėvima suknelė:
QUOTE(makalas @ 2011 03 17, 23:25)
Dolllfie dream, puikūs drabužėliai. O aš siūti vieną kartą tik pabandžiau, daugiau nedrįstu, kažkaip megzti man labiau prie širdies. O Yukino tikrai nuostabi, noriu ir aš BJD lėlytės, tik mano svajonė yra kokia nors Lati Yellow mažylė, bet man porą kartų nepavyko užsakymo jų tinklapy apmokėti, tai nusprendžiau kad dar ne laikas Bet kada nors...
Dėkoju už gražius žodžius! O man atvirkščiai, megzti aš net nemoku, kažkada galvojau išmokti, bet vis neprisiruošiau o dabar visa dėmesį skiriu mokslams. Labai šaunu kad panorai įsigyti BJD! Tikiuosi kitą kartą viskas pavyks ir išsipildys svajonė!
Šauni suknelė ir lėlytė!
O čia nauja Yukino suknele, sukūriau ir pasiuvau pagal Gothic Lolita stilių.
Sveikutės.... nors ir nedrąsu... įsilieju į jūsų būrį... tai tik pirmi nerti bandymai lėlėms Bratz....
Mano išparduotuvėlė http://public.fotki.com/skorpyte/
Mano išparduotuvėlė http://public.fotki.com/skorpyte/
QUOTE(makalas @ 2011 03 17, 22:25)
Jau kokia graži man tavo mažylė, o jau suknutė kaip tinka. Tokia šilta, minkštutė mmm
Papildyta:
QUOTE(Dolllfie dream @ 2011 03 19, 02:40)
O čia nauja Yukino suknele, sukūriau ir pasiuvau pagal Gothic Lolita stilių.
Kaip tikra mergaitė O tu šiai savo gražuolei siūvi pagal brėžinukus, ar šis grožis tavo fantazijos vaisius?
Papildyta:
QUOTE(skorpyte @ 2011 03 20, 16:35)
Sveikutės.... nors ir nedrąsu... įsilieju į jūsų būrį... tai tik pirmi nerti bandymai lėlėms Bratz....
Sveika prisijungus Visada smagu, kai mūsų padaugėja, o tai mūsų temukė visai apmirė. O rūbeliai labai gražūs. Man asmeniškai sunkiausia rūbelius daryti Bratz lėlytėm... O tu žiuriu tiek grožybių prikūrei.
Na po ilgos pertraukos ir aš kai ką padariau sūnaus berniukui:
Na ir dar viena nuotraukytė su mano mažute kolekcija Mažius labai fotografuotis norėjo
Na ir dar viena nuotraukytė su mano mažute kolekcija Mažius labai fotografuotis norėjo