Zinote niekad nemaniau, kad tokiose taikuose temose, kaip lėlės,kur zmones ateina dalintis savo laisvalaikiu,kuryba ir groziu, ir tikisi palaikymo is tokiu pat bendraminciu, visada atsiras zmoniu su savo juodais flomasteriais.
Jau trejeta metu bendrauju keliuose dideluose kitu saliu leliu portaluose ir forumuose ir nei viename is ju niekad nekildavo panasiu pasisakimu. Visiems atsirasdavo vietos. Ir susizaveje siuvimu, niekad nesiuve - imasi adatu, o mezgimu- bando imtis vaselio . Vieni kitiems patariame, dalinames kaip patarimais, taip ir lekalais, shemomis, beje cia irgi buvo nuorodu i tuos portalus.
Taigi, mamos ir damos - bukite tolerantiskesnes.
QUOTE(gustuko mama @ 2012 11 27, 23:52)
Visiškai pritariu. Juolab, kad ir mes keli metai šauniai bendraujam ir tik pirmi metai kai pradėjo mūsų tema užkliūti. Gal tiesiog jei kam nepatinka te atsidaro kitą temą. Manau tos, kurios kažką daro ir įkelia pasidžiaugti savo darbelius, tema labai patenkintos. Ir neterškime jos savo nepasitenkinimais, o palaikykime vienas kitą ir džiaukimės lėlėmis ir jų rūbeliais. Labai patogu, kai viskas vienoje vietoje
Papildyta:
Rimka, Dolllfie dream šauniai padirbėjote
Man irgi patinka, kad galiu tiek siūtais, tiek megztais drabužėliais pasigrožėti vienoje temoje. Man tai niekada neužkliuvo... Juk smagu pamatyti kuo daugiau įvairių lėlių, nesiblaškant iš temos į temą
Na įkelsiu ir savo paskutinę kolekciją
QUOTE(makalas @ 2012 12 06, 13:39)
Man irgi patinka, kad galiu tiek siūtais, tiek megztais drabužėliais pasigrožėti vienoje temoje. Man tai niekada neužkliuvo... Juk smagu pamatyti kuo daugiau įvairių lėlių, nesiblaškant iš temos į temą
Tavo darbai nerealūs
Makalas, labai gražu
Kazkaip aprimo si tema, nebelepina lelyciu taip milymu niekas
Na apmire gal del to jog visi labai uzsiemeXD
Tai as ikelsiu keleta saviskiu darbu^^
Tai as ikelsiu keleta saviskiu darbu^^
Man suknyte paskutineje nuotraukoje labai labai