QUOTE(Tosk @ 2006 06 21, 23:45)
Mieste man smagiau su Civicu, o ne su Audine... Del korozijos... Galima surasti ir geram stovy. Pvz Mano
Mashiniukas visalaik buvo statomas garazhe, o buvo pora zhiemu kuomet beveik nevazhinejau, tad ir drusku nedaug gavo. Tiesa Civicu detales nera pigios... Butu neblogai, kad pati pabandytum pavazhiuot ir su Civicu ir su Audine. Tada pati greitai nusprestum. Su Audine kaip suprantu nebutu problemu, o Civica gal kas is draugu turi?
Nieks neturi,del to ir klausymu tokiu visokiu bukiu uzduodu
pvz.kaip civikuose ijungiamas atbulinis,tikiuos ne kaip golfose,i prieki,kad paskui ,po sustojimo sviesofore,ar dar kur, ieskai ja,vis ijungdamas pirma greiti
QUOTE(Noa @ 2006 06 22, 00:02)
Mano vyras dabar važinėja audi, o aš civiku
Nežinau, kuri geresnė
Audinė automatas universalas, daugiau telpa, didesnė, bet jam gerai, nes jis važinėja toli. Civikas važinėja daugiau mieste, mažiau valgo... Ir ne tokios vagiamos
Nežinau, kuri geresnė. Gal kaip kam? Mašinos kaip mašinos
Diedo klausiau, kuri geresnė, sakė, aišku, kad audi. Sakau, o tai ko man civiką nupirkai tada?
Sako, o tada, kaip pirkau civiką, buvo geriausia civikas, supranti, o dabar, kai nusipirkau audi, yra geriausia audi, kas kuo važinėja, tas tą ir giria
Mano supratimu - gili teisybė, paskaitinėk forume
Zinai,man vyras panasiai ir sake,kad jai nupirksiu BMW ar AUDI,pvz.4,jis masinoi nemiegos
Siaip jauciu ir mazdaug zinau,kad vokieciai tikrai geresni,bet kad norisi kazko kito man,kiek galima sutuom audinem,kai aplinkui tiek visokiu modeliu,markiu