QUOTE(Noa @ 2006 01 18, 21:54)
Kaip suprast greita?
Aš irgi šiuo metu turiu civiką 96, 4 durų (tą didesnį), 1,6, bet nesuprantu to posakio - greita. Nu ant kiek gazuoji, ant tiek važiuoja
Kaip ir dauguma kitų mašinų
Tiesa, vat manevringumu tai nepasižymi. Tokia... Inertiška gal? Kaip laivas
Pavaroms nejautri (užtai pirmai mašinai tinkama). Triukšminga. Užtat kolega peizevojasi, kad dyzelis, o pas mane kuo benziniausias benzinas, o aš pati į kokį renault įsėdus, negirdžiu, kada ana užsiveda
Nėr labai lengva, ką aš žinau, autostradoj nuo pravažiuojančių fūrų sukeliamo vėjo nenešioja
Bet gal tie dviduriai lengvesni?
Benzo nevalgo beveik visai
Babkes valgo taip - nusipirkai, sukišai n, o paskui važinėji sau spakainiai ir nieko (tfu tfu tfu
). Nu, ne kaip golfai, kurie vis byra ir byra
O kuo čia jau tie golfai byra, mašina mašinai nelygu, negalima taip teigti apie visas.
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 01 19, 23:19)
tai as su civikiuku vos spusteliu-ir lekiu ,isties lengva ,ir furos uznesdavo kely gera gūsi
kuro nedaug sunaudodavo.bet verčiau pakalbėkime apie 16 vožtuvu -vat toks civikas porša atstoja
minusas-žema ,gerai nenuvalytoje aikštelėje žiema gali užsikasti,bet vasara-duobių nesijausdavo-skrisdavo keliu.ne kaip audinėje ar bemse -manometrai prieš nosi vaizda gadina ,susmunki ,o civike vaizdas kitas-rodos dviračiu mintum ,aparatūra netrukdo.ai ka bekalbėt ,po civiko dar 4 turėjome ,tai tik nostalgija liko
Taigi visos mažios labai jau spritnios, čia nuo mašinos svoriu priklauso, na bet kad lygini kad su civiki nejauti duobių
o palyginimas su audi ar bmw, tai nežinau ar teko važiuoti tau su tokiom mašinom, iš viso čia jų sulyginti negalima, skirtingos klasės,
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho