tai mano pirmasis automobilis, man labai liuks
O aš neseniai netikėtai atsisveikinau su savo pirmąja mašinyte civikiuku Parsivarėm pas tėvus į kaimuką pašpakliuoti surūdijusius šonus, ir kad apipuolė pirkėjai (net 3 kandidatai ) Pardavėm . Kad ir aprūdijęs, bet vis tiek geras ir mielas mašiniukas buvo
Masiniukas tai super maza taupi priparkuot ja lengva vietos daug nereikia,tik va viena minusa turi bent mana((96m)ner raudonos lemputes benzo,tai tik sitas nervuoja.O siap tai rieda smagiai tik gaila kad parduot ja reikia,nes turim dar 2 kitas o 3 masinas islaikyt ner lengva.
O mano svajoniu masina tai "cosminis"civicas.o isvis tai japonoskos masinytes tai jega
O mano svajoniu masina tai "cosminis"civicas.o isvis tai japonoskos masinytes tai jega
QUOTE(CARMA @ 2008 11 11, 14:54)
Masiniukas tai super maza taupi priparkuot ja lengva vietos daug nereikia,tik va viena minusa turi bent mana((96m)ner raudonos lemputes benzo,tai tik sitas nervuoja.O siap tai rieda smagiai tik gaila kad parduot ja reikia,nes turim dar 2 kitas o 3 masinas islaikyt ner lengva.
Mano senajam civikiuke taip pat nebuvo raudonos benzino lemputes, tik as galvojau, kad ji tiesiog nebeveikia, o pasirodo jos is viso nebuvo
Tai jo polaiko ir as tai supratau ,bet iki tol vyra edziau kad varytu ir padarytu kad degtu
QUOTE(Vidutele @ 2008 11 11, 15:47)
Mano senajam civikiuke taip pat nebuvo raudonos benzino lemputes, tik as galvojau, kad ji tiesiog nebeveikia, o pasirodo jos is viso nebuvo
Na va išsiaiškinau, aš iki šiol maniau, kad neveikia (vairuoju 1.5m 94m.civikiuką) gerai, kad SM yra
as irgi tik neseniai suzinojau kad raudonos lemputes pas mane civice isvis nera visad galvojau kad neveikia o siaip labai patinka man mano masinyte,nelabai net noreciau keisti,nu nebent i ta naujaucia civica
mano antra masinyte buvo civikiukas, man buvo super, studentiska masinyte, ekonomiska, mazute, kaip ne daug patirties turinciai variklio galios irgi uzteko, dabar vyro brolis studenciokas vazinejas ir dziaugias, dabar turiu universala, bet ir poreikiai kiti, auto kedute reikia kad butu patogu prisegti, kad vezimas tilptu i bagazine, su cibute butu sunkiau.
Civikas mano trecioji masina ir nerealiai juo dziaugiuosi turiu coupe, tai jis ir nera labai mazutis ir labai dailutis (man), o ir palakstyt galima puikiausiai norui esant kolkas nebeisivaizduoju saves uz kitos masinos vairo o jei kada kuriai kils klausimu del civico tvarkymo Kaune irgi drasiai galit kreiptis, maniskis fanatikas situ masinu ir puikiai nusimano ju remonte
QUOTE(tigree81 @ 2008 06 27, 14:29)
Jungsiuos prie Civiku myletoju
kita savaite bandysiu prisijaukinti Honda civik dvidure kur eina nuo 1996 metu su apvalesniu uzpakaliu
Gal kas turit tokio modelio civikiuka?
http://www.theautoch...c_hatchback.jpg
kita savaite bandysiu prisijaukinti Honda civik dvidure kur eina nuo 1996 metu su apvalesniu uzpakaliu
Gal kas turit tokio modelio civikiuka?
http://www.theautoch...c_hatchback.jpg
Aš su tokia važinėju. mašinytė - ir meiste su ja lengva manevruoti, ir tolimesniems reisams taupiai suvažinėti galima.
As turiu Civic 2001 m. dvieju duru Nu ka, mieste labai gerai su ja landzioti, parkuoti gana paprasta. Dizainas man patinka. Kitaip, nei tie patys naujausi cosmo Civic'ai Kaip viena is minusu pamineciau gana dideli triuksma vaziuojant. Mieste nieko, bet jei kazkur rimciau vaziuoji 120+, ganetinai jauciasi triuksmas salone. Tenka garsiau muzikyte pasileist