Mielos moterys, paskaitykit savo diskusijas bent jau nuo kokios 20 temos ir pažiūrėkit, kaip atrodo iš šalies, kaip jūs bendraujate su žmonėmis. Čia ir vieną žodį baisu parašyti ir dar baisiau paklausti. Aš irgi turėjau kelis klausimus, bet jau pastebėjau, kad visiems sakot skaityti nuo pradžių vos ne visas temas apie orą arba 1 puslapį, nors jame tikrai trūksta informacijos. Visoms gražios dienos. Bukime draugiškos ir padėkim vienos kitoms.
Nu jau l a b a d i e n a. Kiek kartu atsakyta i tuos pacius klausimus, net suskaiciuot neina ir kartotasi, ir padeta, ir visos pastebetos tada nesuprantu, kam, anot jusu, isvis reikalingas tas pirmasis puslapis? Man atrodo, kad juo naudotis, ar toks didelis surinktos informacijos kiekis ir toks zmoniu, ja surinkusiu, darbas yra nieko vertas? As sutinku, kad lengviausia paklaust ir gaut atsakyma, bet jei atsakymas yra keli puslapiai atgal... Arba, jei atsakymas zmogaus netenkina, o jis nori girdet tik tai ka nori, ka tada?
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 23, 13:04)
Nu jau l a b a d i e n a. Kiek kartu atsakyta i tuos pacius klausimus, net suskaiciuot neina ir kartotasi, ir padeta, ir visos pastebetos tada nesuprantu, kam, anot jusu, isvis reikalingas tas pirmasis puslapis? Man atrodo, kad juo naudotis, ar toks didelis surinktos informacijos kiekis ir toks zmoniu, ja surinkusiu, darbas yra nieko vertas? As sutinku, kad lengviausia paklaust ir gaut atsakyma, bet jei atsakymas yra keli puslapiai atgal... Arba, jei atsakymas zmogaus netenkina, o jis nori girdet tik tai ka nori, ka tada?
O kiek kartų apie orą rašyta, kaip dabar? Dirbantys žmonės neturi laiko skaityti tiek daug nereikalingos informacijos, kai kiekvienas išsako savo nuomonę. Išsakyti savo nuomonę yra labai gerai, nes tam ir skirti forumai, bet taip pat jie skirti ir klausimams užduoti bei bendravimui. Na daugiau nerašysiu nieko, dirbu. Dar kartą visoms geros dienos.
Manau dirbantys ir verslo žmonės mane suprato, o namų šeiminkės ar darbe skait. forumus darbuotojai to gal ir nesupras.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 23, 12:04)
Lerikyte, nesivelk
QUOTE(Cambria @ 2010 08 23, 13:13)
<...> darbe skait. forumus darbuotojai to gal ir nesupras.
Uuuu, anabelle grįžo
Kaip sekėsi "įdomiam užsienio forume"?
evaldai, kaip tu drisai isrist verslininke dabar taip viesai
QUOTE(Cambria @ 2010 08 23, 13:41)
Nuvažiuokit geriau į užsienį pailsėti ar užsiimkit labdara, bus daugiau naudos.
O jus i savo italu kursus pavaiksciokit .
o kuo jau užkliuvo namų šeimininkės?jei jau verslo žmogus esat,tai ir dirbkit,bereikalingai nerašinėkit...
vau kiek prieziuros klausimais info,ypac pastarajam puslapy...
baikit pestis ,ne visiems idomu
baikit pestis ,ne visiems idomu
Skaitau ir sypsausi... rimta verslo moteris, nusizengia visiems savo isitikinimams ir darbo metu isdrista skaityti foruma