QUOTE(Negaga @ 2010 09 25, 10:50)
Labas orchidėjų mylėtojos (ai)
Užsukau pas jus, nes iškilo keletas klausimų dėl mano mylimų gėlyčių.
Turiu vieną Phalenops'į, kurį mirtinai reikia persodinti (vazonėly grunto išvis nebėra, vienos šankys), ir vis laukdavau kol baigs žydėti. Bet dabar dar nenužydėjusi jinai man leidžia du naujus žiedstiebius! Kaip manot, ar toliau ją tokią vargšiukę auginti, ar visgi bandyti persodinti?
Užsukau pas jus, nes iškilo keletas klausimų dėl mano mylimų gėlyčių.
Turiu vieną Phalenops'į, kurį mirtinai reikia persodinti (vazonėly grunto išvis nebėra, vienos šankys), ir vis laukdavau kol baigs žydėti. Bet dabar dar nenužydėjusi jinai man leidžia du naujus žiedstiebius! Kaip manot, ar toliau ją tokią vargšiukę auginti, ar visgi bandyti persodinti?
kuo toliau tuo sunkiau jums bus sunku ja persodinti, paskuj saknys nebetilps i vazona,o augs i isore, bus dar sunkiau. Arba bus velgi problema, kai maisysis jau dideli ziedstiebiai. Jei jau tikrai vaizdas nekoks ir kaip sakot reikia butinai persodint - persodinkit, manau, blogiausia, kas gali nutikt - tai sustos ziedstiebiu augimas, bet labai didelis sansas, kad gali visiskai ir nesureaguoti Turekit dar ir tai omeny, kad jei dabar nepersodinsit, tai gali persodinimas nusitesti ir pusei metu.