Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(egis11 @ 2010 09 24, 20:40)
Cambria noriu uzduoti jums klausima,jus vedus??? g.gif

Nemegstu silpnu vyru, todel istekejus... vyras irgi ekonomistas ir tam paciam versle susipazinom, tik skirt. pusese buvom, jis bande is mano seimos uzdirbti pinigus- ir uzdirbo, o as slapcia pavogiau jo patirti.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2010 09 24, 20:41)
Cia kai PMS'as uzeina ir reikia issikrauti ant kazko? Neturite draugu ar kaip yra?

pilnatis topsecret.gif
Atsakyti
griztu, nes manes visur pilna, vyras dabar su vaiku gyvena prie juros, o as neturiu ka veikti- tiksliau dabar bendrauju savo malonumui... nes visos drauges..bijo iseiti is namu, nes ir vyrai sugalvos ta pati... mano seimoje to nera, todel ir esu idomi savo vyrui, kad neskambinu jam ir neklausiu ar jis pavalges, ar siltai apsirenges, ar kaip diena praejo ? Visos pareigos suskirstytos, buitis man ne vargas- o malonumas, todel turiu laiko sau ir seimai.
Papildyta:
Dar klausimu mano autobiografijai?
Atsakyti
Cambria,2010 09 24, 21:49]
griztu, nes manes visur pilna, vyras dabar su vaiku gyvena prie juros

jei gerai supratau ,kad dabar,kaip ir vyro nera,gyvena kazkur kitur g.gif jei taip tai ne veltui paklausiau ar jus vedus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 09 24, 21:46)

ne tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 24 rugsėjo 2010 - 19:54
QUOTE(evaldas5211 @ 2010 09 24, 10:41)
Gal ir neagresyvi bet kazkoki psichini sutrikima tikrai turit, speju sociopate esat. Nesuprantu,
ko jus cia cikliskai griztant, nors ir "2 UZS. forumuose" dalyvaujat? Cia kai PMS'as uzeina ir reikia issikrauti ant kazko? Neturite draugu ar kaip yra?

drinks_cheers.gif Butent! Eikit i uzsienio forumus, jau atsibodo skaityt visas nesamones doh.gif
Atsakyti
Mes statom bendra nama Vilniuje, parduodam vyro kotedza Vilniuje ir gyvenam siuo metu mano bute Vilniuje. Vyras su vaiku (kartais as tik su vaiku, kartais visa seima), kelias dienas gyvena vyro name prie juros. Vyras gali savo versla derinti pagal savo nuotaika, o as turiu dar ir paprasta darba, todel negaliu isvaziuoti is miesto bet kada. Si savaitgali jie aplankys mane, as juos kita. Neleisiu jiems grizti tol, kol neprasides spalis, kad vaiko sveikatai butu i nauda. Taip ir gyvenam.
Atsakyti
Tik pradejau skaityti ta straipsni, bet yra vienas bet ..jis 2007 metu...o kiek supratau, tai cia apie ta fosfora kaip ir naujausi tyrimai buvo atlikti...tai info galejo kelis kartus vel pasikeisti. Na bet paskaitysiu.

jau pradzia daug zadantis ,, geliu paruosimas pardavimui,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cambria: 24 rugsėjo 2010 - 20:31
Kažin ką veikia moderatoriai? kai žmogus nesuvokia, kad jo biografija niekam neįdomi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 09 24, 22:32)
Kažin ką veikia moderatoriai? kai žmogus nesuvokia, kad jo biografija niekam neįdomi  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 09 24, 21:34)

Zmogui reikia demesio 4u.gif ir jai sekasi biggrin.gif ji gauti
Atsakyti
as tikrai nepriestarausiu, jei visas mano zinutes istrins
Atsakyti
nu jo, gerai cia jus issipletet.. teisininke, filosofe, verslininke, ekonomiste, psichologe ir dar velniai zino kas, klausykit, jau visi zinom ka jus dirbat, ka jus baiget(ir kiek kartu). ka daro jusu vyras ir vaikai - jau kazkaip pats metas sustot butu. gana girtis, gincytis ir dalyvaut tuose forumuose, kurie neturi jokios reiksmes ir kalbama cia vien tik nesamones... na tai ko jus cia tada bunat, ir ko cia skaitot. negadinkit gal visiem nuotaiku(nors gal kaiptik pakeliat, nes skaitant net juoktis norisi),net priverciat susimastyt, negi jau tikrai nera ka veikt jum gyvenime, kad sitaip rasyt, cituot kazkokias citatas, dar ten pasakot kazka..zodziu, atsipalaiduokit...
Atsakyti