Nemegstu silpnu vyru, todel istekejus... vyras irgi ekonomistas ir tam paciam versle susipazinom, tik skirt. pusese buvom, jis bande is mano seimos uzdirbti pinigus- ir uzdirbo, o as slapcia pavogiau jo patirti.
griztu, nes manes visur pilna, vyras dabar su vaiku gyvena prie juros, o as neturiu ka veikti- tiksliau dabar bendrauju savo malonumui... nes visos drauges..bijo iseiti is namu, nes ir vyrai sugalvos ta pati... mano seimoje to nera, todel ir esu idomi savo vyrui, kad neskambinu jam ir neklausiu ar jis pavalges, ar siltai apsirenges, ar kaip diena praejo ? Visos pareigos suskirstytos, buitis man ne vargas- o malonumas, todel turiu laiko sau ir seimai. Papildyta: Dar klausimu mano autobiografijai?
Gal ir neagresyvi bet kazkoki psichini sutrikima tikrai turit, speju sociopate esat. Nesuprantu,
ko jus cia cikliskai griztant, nors ir "2 UZS. forumuose" dalyvaujat? Cia kai PMS'as uzeina ir reikia issikrauti ant kazko? Neturite draugu ar kaip yra?
Mes statom bendra nama Vilniuje, parduodam vyro kotedza Vilniuje ir gyvenam siuo metu mano bute Vilniuje. Vyras su vaiku (kartais as tik su vaiku, kartais visa seima), kelias dienas gyvena vyro name prie juros. Vyras gali savo versla derinti pagal savo nuotaika, o as turiu dar ir paprasta darba, todel negaliu isvaziuoti is miesto bet kada. Si savaitgali jie aplankys mane, as juos kita. Neleisiu jiems grizti tol, kol neprasides spalis, kad vaiko sveikatai butu i nauda. Taip ir gyvenam.
Tik pradejau skaityti ta straipsni, bet yra vienas bet ..jis 2007 metu...o kiek supratau, tai cia apie ta fosfora kaip ir naujausi tyrimai buvo atlikti...tai info galejo kelis kartus vel pasikeisti. Na bet paskaitysiu.
jau pradzia daug zadantis ,, geliu paruosimas pardavimui,,
nu jo, gerai cia jus issipletet.. teisininke, filosofe, verslininke, ekonomiste, psichologe ir dar velniai zino kas, klausykit, jau visi zinom ka jus dirbat, ka jus baiget(ir kiek kartu). ka daro jusu vyras ir vaikai - jau kazkaip pats metas sustot butu. gana girtis, gincytis ir dalyvaut tuose forumuose, kurie neturi jokios reiksmes ir kalbama cia vien tik nesamones... na tai ko jus cia tada bunat, ir ko cia skaitot. negadinkit gal visiem nuotaiku(nors gal kaiptik pakeliat, nes skaitant net juoktis norisi),net priverciat susimastyt, negi jau tikrai nera ka veikt jum gyvenime, kad sitaip rasyt, cituot kazkokias citatas, dar ten pasakot kazka..zodziu, atsipalaiduokit...