Aš irgi taip pastebėjau.Kambaryje auga labai gražiai,o tie,kuriuos išnešiau į lauką...
nu cia kaip kam, apie phalaenopsius aisku nekalbu, bet cambrios, katleja, cymbidium be lauko turbut butu ilgai ilgai stagnave. Sudarau dalini pavesi, ka po lapais kitu pakisu, ka ant virsaus.
Pas mane pagrinde phalaenopsiai, tai ju net nemastau nest lauk.
as irgi ne
Papildyta:
Merginos, gal galit kuri sukurti tema? Darbe labai prastas kompiuteris manau,kad galiu nespet suredaguot ir idekit tinos ( pradzioje ) yra linkas i fotoalbuma ir pokahontos ( parase ).
o guano man irgi labai patinka ziauriai geros ir nebutina ju uostyti
Papildyta:
Merginos, gal galit kuri sukurti tema? Darbe labai prastas kompiuteris manau,kad galiu nespet suredaguot ir idekit tinos ( pradzioje ) yra linkas i fotoalbuma ir pokahontos ( parase ).
o guano man irgi labai patinka ziauriai geros ir nebutina ju uostyti
QUOTE(zuzla @ 2010 08 20, 10:59)
o tai kaip kvepuot?
nu nznau man ant tiek jau tikrai nesmirda, kad net kvepuot nebutu imanoma, ir toliau laikant savo jusle gyvent galima
bet kiekvienam juk kvapo pojutis skirtingas
QUOTE(zuzla @ 2010 08 20, 10:59)
o tai kaip kvepuot?
Užtaisau trąšas ir padedu kur į kampą ar kitam kambarį, kad neerzintu. Nereikia buteliuko uostyti O su vandeniu atsiskiedus taip nesmirda
Na kvapas nera malonus, bet jau ir ne toks, kad kentet neimanoma.
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 20, 11:33)
Užtaisau trąšas ir padedu kur į kampą ar kitam kambarį, kad neerzintu. Nereikia buteliuko uostyti O su vandeniu atsiskiedus taip nesmirda
aš tai orches virtuvinėj kriauklėj merkiu
o as paskutiniu metu lauke, kai silta, ta egzekucija darydavau.
na guano trasos tikrai kvapa turi, bet pasidomejus kas tas guanas yra, galima padaryt isvada kodel. o sios trasos tikrai patinka mano orchidejom, tiesa pasakius ir ne tik jom. karts nuo karto ir kitas geles palieju
gerai, įkalbėjot
kas dėl pigumo, tai abejoju, ar jos pigesnės, nes sąnaudos didesnės
kas dėl pigumo, tai abejoju, ar jos pigesnės, nes sąnaudos didesnės