mergaites,laikykit pirstus sukryziavusios naujaja savo orchideja kai parsinesiau namo,tai pamerkiau ,nes buvo isdziuvusi juodai.ir taip patikau vazoneli cia visokiu bedu is sono yra,tai as tik siandien priejau prie jos....taip ir mirko vargse gal tris ar keturias dienas tai ispyliau kuo skubiau lauk ta vandeni,net tas stypelis is anos puses,kur buvo pamerktas papelijes....ir keli ziedeliai pavyte.....labai labai tikiuosi,kad nesupudziau......nu nebuvo visa vandeni imerkta,bet vazone kokia pora cm vandens buvo...
labai idomu kaip cia eisis su isgedusiu viduriuku palenopsiu..ir as turiu tokia viena...
o cia mano nukainuotuke vanda ka kas patarsit..domina jos bukle jusu akimis..(pati nesu auginusi..mano pirmoji) ir ka daryt su nudziuvusiu ziedynstiebiu???
o cia saknytes is apacios...
lauksiu minciu,pastebejimu..
o cia mano nukainuotuke vanda ka kas patarsit..domina jos bukle jusu akimis..(pati nesu auginusi..mano pirmoji) ir ka daryt su nudziuvusiu ziedynstiebiu???
o cia saknytes is apacios...
lauksiu minciu,pastebejimu..
skaitineju..ir knygas ir forumus...
kiek dar skaitymo dar ir raibuole isigijau viena..tad kimbu kai ''mazis'' leidzia i google platybes...
kiek dar skaitymo dar ir raibuole isigijau viena..tad kimbu kai ''mazis'' leidzia i google platybes...
QUOTE(lark @ 2010 09 15, 19:37)
aš taip pat laukiu pas vieną raibuolę, bet taip keistai, nauji lapukai paaugo, o n.šaknų nematyt, kai senieji lapai visai nujuodo
Šiaip iš vokiečių tokią pačią užsisakiau, bet bandysiu laimę dar ir šitą atgriebt
Šiaip iš vokiečių tokią pačią užsisakiau, bet bandysiu laimę dar ir šitą atgriebt
As pas Phal. Saknys nuostabios, gausios, o lapas tik vienas likes. Ir ne krust
evers, o kiek kainavo nukainuota vanda? man siaip idomu.. nes nenukainuotu kainos tai nemazos.. ir siaip man jos idomiai atrodo, tos saknys kabancios ir nepasleptos kazkaip neestetiskai atrodo.. o cia visos taip pamisusios del ju
na, matyt ziedai verti.. gal kada pakeisiu nuomone, bet kolkas..
na, matyt ziedai verti.. gal kada pakeisiu nuomone, bet kolkas..
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 15, 22:26)
aš tai pigiausią, ką mačiau vilniuje (ermitaže, nes daugiau kaip ir niekur vandų nepardavinėja), buvo 39,99... tiek kainavo maniškė, dar pridėjau dovanotą akropolio čekį už 25 lt, tai gavau vandutę už 15 lt bet labai jau vargšelė... kaune ar kitose miestuose, merginos sugeba ir už 10 lt nukauti
ir man tas pats buvo, bet užbūrė smulkiažiedė oranžinė... sulaukiau nukainuotos, turiu dabar svajonėse smulkiažiedė raudona bet netikiu, kad kada turėsiu.. iš ermitažo už 180 kažkas nupirko..
QUOTE(lark @ 2010 09 15, 18:37)
aš taip pat laukiu pas vieną raibuolę, bet taip keistai, nauji lapukai paaugo, o n.šaknų nematyt, kai senieji lapai visai nujuodo
su raibuolėm tai jau taip, šaknų masiškai jos neaugina ( tą pačia ištraukus daug nerastum) , iš po nujuodusiu lapų gali ir naujiena kokia pasirodyti, bet šiaip mano patarimas būtu : dabar laikyti kaip priklauso, o naujų augimo taškų tikėtis pavasari, nežinau apie kokią kalbi, bet jei rūšinė , gal ji tiesiog "užmigo" ir šiam sezonui nieko nebeparodys.
QUOTE(misterija @ 2010 09 15, 23:02)
apie rūšinę Niveum, dėkui, apsišarvuosim kantrybe
QUOTE(zuzla @ 2010 09 15, 22:32)
aš tai pigiausią, ką mačiau vilniuje (ermitaže, nes daugiau kaip ir niekur vandų nepardavinėja), buvo 39,99...
aha ... aš neišgaledama tokia pirkau..nenukainuotos neikabinu... ermitaze radau užspausta tai nusinešiau issyk...tikiuosi susidraugausim...cia turbut bus melina..nieko nebuvo uzrasyta..ar nemaciau..bet skrajute tai melinos buvo...
Papildyta:
siandien nenukainuotu dar maciau ermitaze..orandzine,bei raudona... po 170lt..seile pavarvinau ir paejau...
Mano vandos lapai gelsta, kai kurie lyg mėlsta.Kas čia jai gali būt,gal šalta?Įdėčiau nuotrauką,bet su telefonu ,nieko nesimatys