Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

klausykit,mergaites,nezinau,gal jau ir buvo kazkas kazkada to klauses,bet as kazkaip neuzfiksavau blush2.gif o kokis normalus laiko tarpas turi praeiti,kad orchideja vel pradetu zydeti po perzydejimo rolleyes.gif pas mane kiek buvo,visos skirtingai.dvi buvo kad iskart eme naujus pumpurus kraut ir zydet,o dabar viena stovi gal nuo birzelio menesio ir tik lapus auginasi g.gif
Atsakyti
Man būna ir metus nežydi ir daugiau ax.gif Kelias išvis nesugebu belekiek metų pražydint, o vienas miniukas po 5 metų dabar pražydo, net spalvos buvau nemačius ax.gif Šiemet manosios mane itin lepino, tik va dendrobis niekaip septinti metai nežydi, o gavau dar vieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 08, 22:37)
tai ciuju man jai jau ate reikia sakyt ane? as taip ir masciau, bet poto paziurejau sausos tos saknys, galvoju kaip cia taip.. na aisku, dar palaikysiu truputi.. bet abejoju, nes ir virsutinis lapas apacioj jau ruduoja, panasu kad puna. cray.gif

Bandyk reanimuot, ismest galesi, jei jau galutinai sunyks.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 09, 00:06)
Bandyk reanimuot, ismest galesi, jei jau galutinai sunyks.

nelabai as cia jau ir zinau ka ir daryt... ax.gif virsutinis lapas pasukiojau, tai kliba, pajuodes viduriukas. na sian persodinau, apkarpiau kai ka, udejau maisiuka, tegu stovi, reikes vedint nepamirst. o kai puvinys gal kaiptik maisiuko nereikia.. net nzn
Atsakyti
dabar dar svarbu kad viduriukas butu visad sausas..ir pabarstykji cinamono miltukais..neprarask vilties..
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 09, 00:02)
nelabai as cia jau ir zinau ka ir daryt... ax.gif virsutinis lapas pasukiojau, tai kliba, pajuodes viduriukas. na sian persodinau, apkarpiau kai ka, udejau maisiuka, tegu stovi, reikes vedint nepamirst. o kai puvinys gal kaiptik maisiuko nereikia.. net nzn

man atrodo jau saukstai po pietu, labai panasu i skroteles puvini, as irgi neseniai viena palaidojau, patraukus lapai vienas po kito lengvai issitrauke
Atsakyti
sveikos na va mano orchideja manau uzpuole vabalai? g.gif manau reiktu naudoti ta priemone kuri nuo pukuotu vabalu? aciu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 09 rugsėjo 2010 - 16:32
Gal kartais kas nors augina stai tokia orchideja "Vascostylis Hybrid" ? butu idomu isgirsti apie jos prieziura 4u.gif Ar labai lepi
Atsakyti
O sakykit ar nieko kad aš laikau visiškai tuščiame maišelyje-reanimatoriuje savo orchytę g.gif Aš ją nuplaunu po šiltu vandenuku ,leidžiu nudžiūri ir dedu ten kur šilta.Ar jei ne per mažai drėgmės g.gif
Atrodo šaknytės auga gražiai wub.gif

Ir teko pervažiuoti per parduotuves ieškant žemių gėlytei,nes norėčiau pasodinti,o kai prisiskaičiau pas Jus ,kad ngalima su durpėmis,tai ir neradau tinkamų,tai užsisakiau iš ČIA visko ko reikia ax.gif
Beje ,kas iš čia užsisakinėjo ar ilgai keliauja ax.gif
Atsakyti
foto skolinta 4u.gif
user posted image
gal kas žino kas čia per granulės?
Jau kelintą kartą pastebiu, kad užsienio augintojai taip augina orches bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 09 12, 14:15)
foto skolinta  4u.gif

gal kas žino kas čia per granulės?
Jau kelintą kartą pastebiu, kad užsienio augintojai taip augina orches  bigsmile.gif

prašom
http://www.rojaussod...i...f=95&t=2314
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2010 09 12, 15:17)

ačiū, lb įdomu 4u.gif
Atsakyti