klausykit,mergaites,nezinau,gal jau ir buvo kazkas kazkada to klauses,bet as kazkaip neuzfiksavau o kokis normalus laiko tarpas turi praeiti,kad orchideja vel pradetu zydeti po perzydejimo pas mane kiek buvo,visos skirtingai.dvi buvo kad iskart eme naujus pumpurus kraut ir zydet,o dabar viena stovi gal nuo birzelio menesio ir tik lapus auginasi
Man būna ir metus nežydi ir daugiau Kelias išvis nesugebu belekiek metų pražydint, o vienas miniukas po 5 metų dabar pražydo, net spalvos buvau nemačius Šiemet manosios mane itin lepino, tik va dendrobis niekaip septinti metai nežydi, o gavau dar vieną
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 08, 22:37)
tai ciuju man jai jau ate reikia sakyt ane? as taip ir masciau, bet poto paziurejau sausos tos saknys, galvoju kaip cia taip.. na aisku, dar palaikysiu truputi.. bet abejoju, nes ir virsutinis lapas apacioj jau ruduoja, panasu kad puna.
Bandyk reanimuot, ismest galesi, jei jau galutinai sunyks.
QUOTE(Tina* @ 2010 09 09, 00:06)
Bandyk reanimuot, ismest galesi, jei jau galutinai sunyks.
nelabai as cia jau ir zinau ka ir daryt... virsutinis lapas pasukiojau, tai kliba, pajuodes viduriukas. na sian persodinau, apkarpiau kai ka, udejau maisiuka, tegu stovi, reikes vedint nepamirst. o kai puvinys gal kaiptik maisiuko nereikia.. net nzn
dabar dar svarbu kad viduriukas butu visad sausas..ir pabarstykji cinamono miltukais..neprarask vilties..
QUOTE(seseilgakase @ 2010 09 09, 00:02)
nelabai as cia jau ir zinau ka ir daryt... virsutinis lapas pasukiojau, tai kliba, pajuodes viduriukas. na sian persodinau, apkarpiau kai ka, udejau maisiuka, tegu stovi, reikes vedint nepamirst. o kai puvinys gal kaiptik maisiuko nereikia.. net nzn
man atrodo jau saukstai po pietu, labai panasu i skroteles puvini, as irgi neseniai viena palaidojau, patraukus lapai vienas po kito lengvai issitrauke
sveikos na va mano orchideja manau uzpuole vabalai? manau reiktu naudoti ta priemone kuri nuo pukuotu vabalu? aciu
Gal kartais kas nors augina stai tokia orchideja "Vascostylis Hybrid" ? butu idomu isgirsti apie jos prieziura Ar labai lepi
O sakykit ar nieko kad aš laikau visiškai tuščiame maišelyje-reanimatoriuje savo orchytę Aš ją nuplaunu po šiltu vandenuku ,leidžiu nudžiūri ir dedu ten kur šilta.Ar jei ne per mažai drėgmės
Atrodo šaknytės auga gražiai
Ir teko pervažiuoti per parduotuves ieškant žemių gėlytei,nes norėčiau pasodinti,o kai prisiskaičiau pas Jus ,kad ngalima su durpėmis,tai ir neradau tinkamų,tai užsisakiau iš ČIA visko ko reikia
Beje ,kas iš čia užsisakinėjo ar ilgai keliauja
Atrodo šaknytės auga gražiai
Ir teko pervažiuoti per parduotuves ieškant žemių gėlytei,nes norėčiau pasodinti,o kai prisiskaičiau pas Jus ,kad ngalima su durpėmis,tai ir neradau tinkamų,tai užsisakiau iš ČIA visko ko reikia
Beje ,kas iš čia užsisakinėjo ar ilgai keliauja
QUOTE(lark @ 2010 09 12, 14:15)
foto skolinta
gal kas žino kas čia per granulės?
Jau kelintą kartą pastebiu, kad užsienio augintojai taip augina orches
gal kas žino kas čia per granulės?
Jau kelintą kartą pastebiu, kad užsienio augintojai taip augina orches
prašom
http://www.rojaussod...i...f=95&t=2314