Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas kartas

Nu niekad gyvenime nesupratau žmonių kurie nenori paprastai žmoniškai atlikt jiem gamtos priskirtų pareigų ir jos dovanas atmeta g.gif doh.gif . Kuo toliau tuo daugiau tų demagogijų ir išvedžiojimų. Aš pasakyčiau paprastai: jei gamta šaukia, nereikia nei maištaut, nei visokių skaičiavimų daryt apsimoka-neapsimoka, nei leistis į kokias kitas mandrybes, kurios tėra tik žmonių išmyslas. Išpindėjimas iš per gero gyvenimo ir tiek. Mergynos, nebūkit mandrios ir neikit prieš gamtą. Stengtis čia nieko nereik viską gamta padaro, taip kad be reikalo prisigalvojat visokių problemų. Jūs tik būkit geros, priimkit gamtos dovanas, nebėkit nuo jos priskirtų pareigų ir padovanokit Lietuvai daug gražių vaikelių. Tada visi gyvensim darnoj su gamta ir tauta mūsų neišnyks.
Atsakyti
lotuliukas.gif Markizo de Sado filosofijos sekėja LT biggrin.gif
Atsakyti
Kokio markyzo? Filosofija mano tiesiai nuo gamtos o ne iš knygų paimta. Ką rašiau tame nėr jokių iškrypimų ir mandrybių jokių.
Atsakyti
Su apsauga - tik į priekį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 07, 09:30)
Su apsauga - tik į priekį  4u.gif

Kokia apsauga? blink.gif Pati gamta apsaugo nuo to kas žmogui neskirta, ir jokių apsauginių šalia statytis tikrai nereik.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 07, 13:33)
Kokia apsauga? blink.gif  Pati gamta apsaugo nuo to kas žmogui neskirta, ir jokių apsauginių šalia statytis tikrai nereik.

Boba, dantis valaisi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 07, 13:46)
Boba, dantis valaisi?

Taip, kai labai apsineša, bet nenaudoju jokių dirbtinų chemikalų (tik iš gamtos).
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 07, 14:23)
Taip, kai labai apsineša, bet nenaudoju jokių dirbtinų chemikalų (tik iš gamtos).

Pakramtai kokiu zoleliu ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 07, 14:23)

o tai kam? Juk bus duota-iškris, nebus-neiškris. kam čia dar juo valyt, kad ir medžio žieve, išmislas.
Atsakyti
QUOTE(betgi @ 2011 04 07, 14:27)
Pakramtai kokiu zoleliu ar kaip?  biggrin.gif

Kartais užtenka pakramtyt žalių kanapių, mėtų, suvalgyt obuolį, morką ir šnapsiuko biškį užgert, o kai labai reikia naudoju dar kreidą (kartais sodą), aliejų ir tinkamų žolių sultis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 07, 14:39)
o tai kam? Juk bus duota-iškris, nebus-neiškris. kam čia dar juo valyt, kad ir medžio žieve, išmislas.

Ne, kai dantys labai apsineša pati gamta šaukia anuos apsišvarint. Dėl prausimosi irgi taip pat. Tik nereikia persistengt su tokiais dalykais. Dirbtiniai chemikalai gali tik pakenkt.
Atsakyti
Kas del pirmo karto. Buvo jis pas mane nepilnai 18 m. ir realiai vaikino noru... As tiesiog buvau pavargusi issisukinet ir atsisakinet. Na ir ka, veliau, galvojau, kad tada tikrai nereikejo man dar to. Jokiu neigiamu pasekmiu nebuvo, bet... visgi buvo turbut ne tas zmogus, su kuriuo vertejo.

Taigi, merginos, neskubekit. Ir be TO gyventi galima kuo puikiausiai. Vyniokit berniukus aplink pirstus, tegul laksto is paskos biggrin.gif
Atsakyti
as sutinku smile.gif mano pirmas kartas buvo 21, ir net nekyla kokios neigiamos mintys ar blogi prisiminimai. Nes islaukiau, ir zinau kad buvo tas zmogus ir tas vakaras. Ir paskui labai gera prisiminti, kad pirmas kartas buvo tiesiog idealus, o ne taip kad ai, vaikinas labai norejo, o as ne ir dabar gailiuosi smile.gif
Atsakyti