QUOTE(S@lsa @ 2010 08 14, 20:40)
Tau tikrai 17? is klausimo atrodo kad 13

Paskui ir atsiranda istorijos "pastojau man 15, ka daryt?" Jau net mokykloj 9 klasej buna visa visa informacija apie tai, apie visas apsaugas ir etc.
Kai kurios mokytojos delikačiai tą skyrelį praleidžia

Be to, švietimas vyksta kryptimi "nedarykit to", o ne "kaip apsisaugoti nuo nepageidaujamų pasekmių".
QUOTE(KashaloTe @ 2010 08 14, 21:36)
kraujo gali isvis nebuti, gali buti - visiem skirtingai. o skausmas visiemz buna manau
Man beveik neskaudėjo. Ir kraujo nebuvo
QUOTE(Indriuuuka @ 2010 08 14, 22:41)
Per pirmą kartą tipo lengviau vaiką užtaisyt?
Kuo mažiau patirties, tuo lengviau padaryti klaidą. O fiziologiškai jokio skirtumo, pirmas ar tūkstantasis kartas.
QUOTE(*Agė* @ 2010 08 15, 18:48)
Brangioji,
kuo jaunesnė mergina, tuo didesnė tikimybė pastoti, taigi, vieno karto be prezervatyvo yra gana, kad pastotum, tau užaugtų didelis pilvas, o paskui reiktų gimdyti vaikelį. Nueik į youtubę ir pasižiūrėk kaip atrodo tikras gimdymas, labai įdomu. O jei gimdyti dar nenori ir mest mokslųy nenori, ner reikės sėdėti namuose su kūdikiu ir maitinti jį krūtimi kas kelias valandas dieną naktį, tai tada labai smarkiai pagalvok, pasiskaitinėk internete ir gal po to net mažiausia mintis nekils apie norą mylėtis be prezervatyvų
O vaikinas tavo tai visiškas neišmanėlis, jei jam kyla noras siūlyti be prezervatyvo mylėtis, gal jo svajonė vaikus augint ir jis nenori mėgautis jaunyste, linksmintis, studijuoti, o nori sėdėt namie su kūdikiu? Keistuolis, nesubrendėlis ir neišmanėlis.
Šaunu, kad tu gudresnė ir pirmiau domiesi, nei puoli daryt nesąmonių, šaunuolė
Prašom parodyti kokį rimtesnį mokslinį straipsnį ta tema

Be to, kad jaunesnis žmogus dažnai (bet ne visada) turi mažesnį atsakomybės jausmą, naivesnį požiūrį į gyvenimą, nematau jokios didesnės tikimybės pastoti.
Ir... Na nereikia gąsdinti su tais žindymais ir prarasta jaunyste

Čia jau kas kaip nori ir išgali, tas taip gyvena. Vienos pasineria į vaikų auginimą, kitos juos visai meta, trečios suderina viską, kas joms svarbu
QUOTE(Luella @ 2010 08 19, 15:41)
Visos taip daro ir man reikia... tikiuos, mano vaikai tokie durni nebus

siūlyčiau dar užaugti, nes nematau jokios prasmės jai mylėtis, aiškiai nepasirengusi ir
malonumo vis tiek nepajus, tai kam reikia?
Iš kur žinai?
QUOTE(Lauryttte @ 2010 08 24, 12:57)
Jei galėčiau laiką atsukti atgal, saugočiau nekaltybę kaip didžiausią turtą, nes ji skirta tam vieninteliam

, dabar aš jį sutikau, jam nėra tas svarbu, bet aš būčiau pati laimingiausia, kad nekaltybę praradau su Juo.
Moralas toks, tu dar labai jauna, matyt, mokykloje mokaisi, tavo draugas-iš tavo aplinkos

. Išeisi studijuot, pamatysi, kiek naujų pažinčių bus, ir tikrai sutiksi savo vienintelį, kuriam ir padovanosi nekaltybę. manau, kad tavo vaikinas labai nesubrendęs, neatsakingas, nesaugo savo panelės. Esi verta geresnio
Cia mano subtili nuomonė
Oi, kokia girdėta pasakėlė

Prie ko čia tos studijos? Nu, išėjau studijuot, nieko ten ypatingo

Vaikiną be reikalo purvais drabstot. Taip, jis nesubrendęs, bet kažin, ar jam nusispjauti jo panelė, jis tiesiog nežino kai kurių dalykų ir tiki klaidinga informacija.
Pati nekaltybę praradau būdama nepilnametė, bet nesigailėjau to nė karto. Nesakau, kad esu sektinas pavyzdys, bet nebūtina spardyt į vienus vartus. Nesuprantu tokio nekaltybės sudievinimo, meilei ir gražiems santykiams tai neturi jokios įtakos.
Kas dėl temos autorės, tai ir nuo savęs patarčiau šiek tiek palaukti. Kol susirinks visą reikiamą informaciją apie apsaugą nuo nėštumo. Kol noras ir aistra taps didesni už skausmo ir kraujo (ir net nėštumo) baimę. O kol kas labai gerai buvo patarta užsiimti petingu