Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas kartas

Indre!
tiesa pasakius man labai keisti tie tavo apmąstymai lytinio gyvenimo tema. žinok man tik prieš pusę metų sukako aštoniolika, tačiau man pačiai atrodo, kad aš visiškai kitaip žvelgiu į lytinį gyvenimą nei tu. swoon.gif
vasario mėnesį sutikau tobulą vaikiną, iškart įsimylėjau beprotiškai wub.gif . jau kovo mėnesį mes draugavome, niekada net nebuvo jokių kalbų apie lytinius santykius. gegužę jis išvažiavo į Angliją. man buvo šokas verysad.gif , po mėnesio nusprendžiau atvažiuoti pas jį. jis sutiko mane priimti pas save į nuomojamą kambarį ir net mokėti už mane nuomą. tačiau tas kambarys yra vienvietis ir yra tik viena vienvietė lova g.gif . na nieko greitai susitaikiau su ta mintimi, kad teks miegoti vienoje lovoje, iš karto iškilo mintis apie sexą. bijojau ar jisai labai norės ar gal bandys priversti mane scare.gif . tačiau kai aš jį pamačiau po pusantro mėnesio pertraukos ištirpau vietoje:heart . puoliau jam į glėbį. ir dingo visos baimės, nes tada supratau kaip jis yra man svarbus, dėl jo pasiaukočiai bet kokia kaina. todėl jau po kelių dienų mes padarėm TAI. nes labai norėjau. ir žinok labai nustebau, nes jam buvo labai svarbu, kad man neskaudėtų, kad jausčiausi patogiai, kad būtų SAUGU... MERGYTE, JEI TAVO VAIKINUKUI, YRA SVARBIAU PATS PROCESAS IR PATS MALONUMAS, NEI SAUGUMAS, tai žinok jis nevertas TAVĘS. dabar jau praėjo keli mėnesiai nuo pirmo karto ir kiekvieną kartą mes saugomės ir skaičiuojame saugias dienas KARTU. kartą jau įtarinėjome, kad pastojau, buvo labai baisu, jis nemiegojo naktim net pats nuėjo į kliniką paklausinėti kokie simptomai ir nupirko man testą biggrin.gif tačiau viskas gerai, kaip tik dabar susirgau ir esu labai patenkinta mūsų sprendimais, tiesa, kai grįšiu į lietuva, planuoju apsilankymą pas ginekologą, noriu KT vartoti, taip bus dar saugiau, nes jis tik įstojo į VU on aš dar tik dvyliktokė, tai norime baigti visus lavinimosi reikalus, o tik tada įkutri šeimą.
sekmės tau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monee: 30 rugpjūčio 2010 - 19:31
o tai siuo metu mokykoje nera kalbama apie saugu seksa, kad tiek daug klausimu iskyla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 08 14, 20:40)
Tau tikrai 17? is klausimo atrodo kad 13  biggrin.gif  Paskui ir atsiranda istorijos "pastojau man 15, ka daryt?" Jau net mokykloj 9 klasej buna visa visa informacija apie tai, apie visas apsaugas ir etc.

Kai kurios mokytojos delikačiai tą skyrelį praleidžia biggrin.gif Be to, švietimas vyksta kryptimi "nedarykit to", o ne "kaip apsisaugoti nuo nepageidaujamų pasekmių".

QUOTE(KashaloTe @ 2010 08 14, 21:36)
kraujo gali isvis nebuti, gali buti - visiem skirtingai. o skausmas visiemz buna manau  biggrin.gif

Man beveik neskaudėjo. Ir kraujo nebuvo smile.gif

QUOTE(Indriuuuka @ 2010 08 14, 22:41)
Per pirmą kartą tipo lengviau vaiką užtaisyt?

Kuo mažiau patirties, tuo lengviau padaryti klaidą. O fiziologiškai jokio skirtumo, pirmas ar tūkstantasis kartas.

QUOTE(*Agė* @ 2010 08 15, 18:48)
Brangioji,
kuo jaunesnė mergina, tuo didesnė tikimybė pastoti, taigi, vieno karto be prezervatyvo yra gana, kad pastotum, tau užaugtų didelis pilvas, o paskui reiktų gimdyti vaikelį. Nueik į youtubę ir pasižiūrėk kaip atrodo tikras gimdymas, labai įdomu. O jei gimdyti dar nenori ir mest mokslųy nenori, ner reikės sėdėti namuose su kūdikiu ir maitinti jį krūtimi kas kelias valandas dieną naktį, tai tada labai smarkiai pagalvok, pasiskaitinėk internete ir gal po to net mažiausia mintis nekils apie norą mylėtis be prezervatyvų  4u.gif
O vaikinas tavo tai visiškas neišmanėlis, jei jam kyla noras siūlyti be prezervatyvo mylėtis, gal jo svajonė vaikus augint ir jis nenori mėgautis jaunyste, linksmintis, studijuoti, o nori sėdėt namie su kūdikiu?  Keistuolis, nesubrendėlis ir neišmanėlis.
Šaunu, kad tu gudresnė ir pirmiau domiesi, nei puoli daryt nesąmonių, šaunuolė 4u.gif

Prašom parodyti kokį rimtesnį mokslinį straipsnį ta tema laugh.gif Be to, kad jaunesnis žmogus dažnai (bet ne visada) turi mažesnį atsakomybės jausmą, naivesnį požiūrį į gyvenimą, nematau jokios didesnės tikimybės pastoti.
Ir... Na nereikia gąsdinti su tais žindymais ir prarasta jaunyste doh.gif Čia jau kas kaip nori ir išgali, tas taip gyvena. Vienos pasineria į vaikų auginimą, kitos juos visai meta, trečios suderina viską, kas joms svarbu smile.gif

QUOTE(Luella @ 2010 08 19, 15:41)
Visos taip daro ir man reikia... tikiuos, mano vaikai tokie durni nebus  doh.gif siūlyčiau dar užaugti, nes nematau jokios prasmės jai mylėtis, aiškiai nepasirengusi ir malonumo vis tiek nepajus, tai kam reikia?

Iš kur žinai?

QUOTE(Lauryttte @ 2010 08 24, 12:57)
Jei galėčiau laiką atsukti atgal, saugočiau nekaltybę kaip didžiausią turtą, nes ji skirta tam vieninteliam blush2.gif , dabar aš jį sutikau, jam nėra tas svarbu, bet aš būčiau pati laimingiausia, kad nekaltybę praradau su Juo. 4u.gif
Moralas toks, tu dar labai jauna, matyt, mokykloje mokaisi, tavo draugas-iš tavo aplinkos ax.gif . Išeisi studijuot, pamatysi, kiek naujų pažinčių bus, ir tikrai sutiksi savo vienintelį, kuriam ir padovanosi nekaltybę. manau, kad tavo vaikinas labai nesubrendęs, neatsakingas, nesaugo savo panelės. Esi verta geresnio mirksiukas.gif
Cia mano subtili nuomonė 4u.gif

Oi, kokia girdėta pasakėlė biggrin.gif Prie ko čia tos studijos? Nu, išėjau studijuot, nieko ten ypatingo smile.gif Vaikiną be reikalo purvais drabstot. Taip, jis nesubrendęs, bet kažin, ar jam nusispjauti jo panelė, jis tiesiog nežino kai kurių dalykų ir tiki klaidinga informacija.
Pati nekaltybę praradau būdama nepilnametė, bet nesigailėjau to nė karto. Nesakau, kad esu sektinas pavyzdys, bet nebūtina spardyt į vienus vartus. Nesuprantu tokio nekaltybės sudievinimo, meilei ir gražiems santykiams tai neturi jokios įtakos.
Kas dėl temos autorės, tai ir nuo savęs patarčiau šiek tiek palaukti. Kol susirinks visą reikiamą informaciją apie apsaugą nuo nėštumo. Kol noras ir aistra taps didesni už skausmo ir kraujo (ir net nėštumo) baimę. O kol kas labai gerai buvo patarta užsiimti petingu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monee @ 2010 08 30, 21:27)
Indre!
tiesa pasakius man labai keisti tie tavo apmąstymai lytinio gyvenimo tema. žinok man tik prieš pusę metų sukako aštoniolika, tačiau man pačiai atrodo, kad aš visiškai kitaip žvelgiu į lytinį gyvenimą nei tu. swoon.gif
vasario mėnesį sutikau tobulą vaikiną, iškart įsimylėjau beprotiškai  wub.gif . jau kovo mėnesį mes draugavome, niekada net nebuvo jokių kalbų apie lytinius santykius. gegužę jis išvažiavo į Angliją. man buvo šokas  verysad.gif , po mėnesio nusprendžiau atvažiuoti pas jį. jis sutiko mane priimti pas save į nuomojamą kambarį ir net mokėti už mane nuomą. tačiau tas kambarys yra vienvietis ir yra tik viena vienvietė lova  g.gif . na nieko greitai susitaikiau su ta mintimi, kad teks miegoti vienoje lovoje, iš karto iškilo mintis apie sexą. bijojau ar jisai labai norės ar gal bandys priversti mane scare.gif . tačiau kai aš jį pamačiau po pusantro mėnesio pertraukos ištirpau vietoje:heart  . puoliau jam į glėbį. ir dingo visos baimės, nes tada supratau kaip jis yra man svarbus, dėl jo pasiaukočiai bet kokia kaina. todėl jau po kelių dienų mes padarėm TAI. nes labai norėjau. ir žinok labai nustebau, nes jam buvo labai svarbu, kad man neskaudėtų, kad jausčiausi patogiai, kad būtų SAUGU... MERGYTE, JEI TAVO VAIKINUKUI, YRA SVARBIAU PATS PROCESAS IR PATS MALONUMAS, NEI SAUGUMAS, tai žinok jis nevertas TAVĘS. dabar jau praėjo keli mėnesiai nuo pirmo karto ir kiekvieną kartą mes saugomės ir skaičiuojame saugias dienas KARTU. kartą jau įtarinėjome, kad pastojau, buvo labai baisu, jis nemiegojo naktim net pats nuėjo į kliniką paklausinėti kokie simptomai ir nupirko man testą  biggrin.gif tačiau viskas gerai, kaip tik dabar susirgau ir esu labai patenkinta mūsų sprendimais, tiesa, kai grįšiu į lietuva, planuoju apsilankymą pas ginekologą, noriu KT vartoti, taip bus dar saugiau, nes jis tik įstojo į VU on  aš dar tik dvyliktokė, tai norime baigti visus lavinimosi reikalus, o tik tada įkutri šeimą.
sekmės tau.  thumbup.gif

4u.gif thumbup.gif Super patarimas smile.gif
Atsakyti
Pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti
nusiteik pirmiausia psichologiskai ir ziurek kad tai nenutiktu vien del to kad jis to nori. tu turi net neabejoti ir noreti PATI. negali buti jokios baimes. o su skausmais ir kraujuku gausumu buna ivairiai ir visoms skirtingai. smile.gif tuolabiau tau tik 16, NESKUBEK
Atsakyti
Na aš niekada nesu to darius, tai biški bijau.
Mes su vaikinu dažnai apie tai kalbam, aš jam sakiau kad reiktu galbūt įsigyti prezervatyvų. O jis mane tikina jog nieko nenutiks jei busim ir be jų. O aš bijau kad paskui pastosiu. Ir prisidarysiu problemų. Net nežinau kaip elgtis

Kai pasijusi besilaukianti, tai jo tikinimai nebepadės. Tokiais atvejais ir patyrę priskaldo malkų. Man labai keistas vaikino požiūris į tavo norą. Juk tu vis tiek pergyvensi, būsi susikausčiusi ir visas veiksmas tau gali būti nemalonus. Šiuo atveju tu turi vaikinui išsakyti visas savo abejones, o jis turi butinai į tai atsižvelgti. Jeigu jis tai nedaro, pagalvok kaip jis elgsis ateityje ir ar verta su juo dabar daryti tai.
Atsakyti
Šiais laikais tiek daug apie tai kalbama - žurnalai paauglių rašo, interneto portalai rašo, draugės pasakojasi, TV rodo, mokykloke tikrai bent kiek pasakojama, ir nuolat per visus tuos šaltinius kalama į galvą - nesileiskite spaudžiamos, darykite tai, tik jei pačios tikrai norite, būtinai saugokitės, netikėkite visokiomis pasakomis kaip "pirmą kartą mylintis neįmanoma pastoti", ir vistiek išlenda tokių pilypių iš kanapių, kurios va dėsto tokius klausimus rolleyes.gif
Mergina, pagooglinkite, pasiskaitinėkite, turėtumėt sugebęti, jei jau į forumą sugebėjote užsiregistruoti ir temą sukurti. Rasite net specialių tinklalapių paauglėms, kur atsakyti visi Jums iškilę klausimai. Juk ne viduramžiai, o Jūs - ne tamsi kaimietė, o šiuolaikiška, protinga mergina. Tokia ir būkite.
Atsakyti
QUOTE(NamDa @ 2010 12 07, 02:01)
Šiais laikais tiek daug apie tai kalbama - žurnalai paauglių rašo, interneto portalai rašo, draugės pasakojasi, TV rodo, mokykloke tikrai bent kiek pasakojama, ir nuolat per visus tuos šaltinius kalama į galvą - nesileiskite spaudžiamos, darykite tai, tik jei pačios tikrai norite, būtinai saugokitės, netikėkite visokiomis pasakomis kaip "pirmą kartą mylintis neįmanoma pastoti", ir vistiek išlenda tokių pilypių iš kanapių, kurios va dėsto tokius klausimus  rolleyes.gif
Mergina, pagooglinkite, pasiskaitinėkite, turėtumėt sugebęti, jei jau į forumą sugebėjote užsiregistruoti ir temą sukurti. Rasite net specialių tinklalapių paauglėms, kur atsakyti visi Jums iškilę klausimai. Juk ne viduramžiai, o Jūs - ne tamsi kaimietė, o šiuolaikiška, protinga mergina. Tokia ir būkite.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monee @ 2010 08 30, 20:27)

Labai norėčiau savo dukrą išauklėti taip, kad ji galvotų kaipo tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuuuka @ 2010 08 14, 20:06)
Jurginė

Nežinau bet ir man norisi jau tai padaryt.

saulyteee

Jo ir jam bus tai pirmas kartas

jei jam bus pirmas kartas patikek jis baigs tavyje per 1 min ir to pats net nesupras, myletis be apsaugos galima tik su vyru kuris moka kontroliuoti savo kuna ir spermos sulaikyma, patikek, jis to tikrai dar nemoka, tai jeigu su tavo sveikata viskas gerai, ir busit be prezervatyvu, labai didele galimybe kad busi mamyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuuuka @ 2010 08 14, 17:34)
Sveiki, buvau jau šią temą parašius kitur, bet liepė perkelti į būtent šį skyrelį, tai ir perkėliau. Manau čia yra tikrai patyrusių ir daug žinančių žmonių. Tad eisiu prie reikalo. Mes su vaikinu norėtume pagaliau padaryti tą pirmą kartą. Bet aš nieko daug nežinau apie jį, tad norėčiau jūsų pagalbos. Papasakokit viską apie pirmą kartą, nes kuo daugiau žinosiu manau bus geriau ir man pačiai. Tad lauksiu atsakymų ;]

Nusipirkit prezervatyvu (kuo daugiau, tuo geriau) ir bandykit. Jei bent vaikinas patyres, gal zinos kaip ten kas. Jei ne, bandykit atsipalaiduot ir megautis vienas kitu wub.gif itariu pirma karta (zinant, kad tai jau bus "tas" kartas, eisit "iki galo" ir t.t.) bus baisu ir pan., nesigaus tai nesigaus, bandysit kita diena. Beto pirma karta manau ir taip galit iskentet, o del malonumo "dirbt" jau kitus kartus. Beje, po pirmojo kelias savaites bent jau man net nuo minties baisu daresi, veliau pabandzius skaudejo, o po kokio menesio viskas puiku. Zodziu, neskubant, ramiai, per daug nesitikint, gerai saugojantis viskas bus puiku smile.gif 4u.gif
Atsakyti