Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas kartas

QUOTE(Muut! @ 2010 08 16, 16:44)
Jei yra pas ją noras, akivaizdu, kad tai ir padarys, kas ką besakytų. O tokios kalbos - per jauna, neverta, negalima - nulis. Nepadeda. Kai žmogus jaunas, norisi maištauti ir daryti kitaip, nei sako. Tai nors tebūnie saugiai ir be gimdymų.

O kam iš viso ką nors patarinėti, jei akivaizdu, kad vis tiek maištaus ir darys priešingai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 16, 18:03)
O kam iš viso ką nors patarinėti, jei akivaizdu, kad vis tiek maištaus ir darys priešingai? mirksiukas.gif

Niu dėl prezervatyvų gal gi nemaištaus g.gif nors... Aj biggrin.gif supaisysi čia
Atsakyti
Autore,atrodo,kad Jums koks 13 metu ir ne daugiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 17, 21:50)
Autore,atrodo,kad Jums koks 13 metu ir ne daugiau.. rolleyes.gif

gal ir 13-meciu cia yra ka gali zinoti doh.gif
Atsakyti
Visos taip daro ir man reikia... tikiuos, mano vaikai tokie durni nebus doh.gif siūlyčiau dar užaugti, nes nematau jokios prasmės jai mylėtis, aiškiai nepasirengusi ir malonumo vis tiek nepajus, tai kam reikia?
Atsakyti

QUOTE(Indriuuuka @ 2010 08 14, 18:40)
Man greit bus 17 o jam jau 18

Esu girdėjus, kad per pirmą kartą skauda ir gali būti šiek tiek kraujo, tai tiesa?

Nesuprantu ko čia tiek dėl to pirmo karto šurmulio. Klausimų ir išvis, kažkokiu neramumu kvepia. Kai myli žmogu, tai tikrai šitiek klausimų nekyla, viskas tiesiog įvyksta ir tiek. Matomai vaikinas kažkoks netoks... Dar su tais prezervatyvais blink.gif dievuliau, gi panelei ir taip baisu, jai pirmas kartas, kiek matau, pilna galva visokių klausimų, o dar sugalvoje nenaudot jokių apsuagos priemonių. O tu paklausk ką jis darytų jei gimtų vaikas, kaip gyventumet, kur gyventumet, kaip ir už ką jį augintumet... doh.gif dings jam noras nesisaugot.
Atsakyti
Jeigu tiek klausimų kyla, iš viso yra per anksti mylėtis. O apie apsaugą ir internete galima paskaityti. Prezervatyvą tikrai reikėtų naudoti. Bet faktas tas, kad ryškiai per anksti tokiam žingsniui.
Atsakyti
Apsaugos reikia būtinai, ir jokių diskusijų būt nagali. Jei kyla bent menkiausia abejonė, vadinasi dar ne laikas tam pirmam kartui. Ir jei jau visos išbandė, tai dar nereiškia, kad ir tau to jau reikia. Galima pamastyti, jei visos šoks į ugnį, ar ir tu šoksi? Tai pirmo karto klausimas toks pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 24 rugpjūčio 2010 - 10:53
Temos autore isvis dingo blush2.gif , tikrai abejoju ar jums 17 tongue.gif , nereikia cia forume meluoti, juk niekas jūsų nepažysta tongue.gif , na o sprendžiu apie amžių iš klausimų, rašymo manieros blush2.gif

Dėl mylėjimosi, manau, kad tai daryti yra ryškiai per anksti. 4u.gif Aišku dabar galvosit, kad čia bobučių pasakos apie skaistybę pvz iki vestuvių ir t.t lotuliukas.gif , bet...
aš praradau nekaltybę anksti( na jau buvau pilnamete, bet visitek), kraujo nebuvo, labai neskaudėjo, jokio malonumo nepatyriau unsure.gif , ir dar daug kartu nieko nepatirdavau unsure.gif , buvo net nusibode mylėtis schmoll.gif . Tas vaikinas buvo tikrai ne man, bet aišku tuomet galvojau vienintelis lotuliukas.gif .
Jei galėčiau laiką atsukti atgal, saugočiau nekaltybę kaip didžiausią turtą, nes ji skirta tam vieninteliam blush2.gif , dabar aš jį sutikau, jam nėra tas svarbu, bet aš būčiau pati laimingiausia, kad nekaltybę praradau su Juo. 4u.gif
Moralas toks, tu dar labai jauna, matyt, mokykloje mokaisi, tavo draugas-iš tavo aplinkos ax.gif . Išeisi studijuot, pamatysi, kiek naujų pažinčių bus, ir tikrai sutiksi savo vienintelį, kuriam ir padovanosi nekaltybę. manau, kad tavo vaikinas labai nesubrendęs, neatsakingas, nesaugo savo panelės. Esi verta geresnio mirksiukas.gif
Cia mano subtili nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2010 08 24, 12:57)

drinks_cheers.gif pritariu absoliučiai kiekvienam žodžiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 08 24, 15:21)
drinks_cheers.gif  pritariu absoliučiai kiekvienam žodžiui 4u.gif

O aš galiu pasakyti tik tai, kad ir vaikinas yra neaiškus, jei jam taip nerūpi jo mergina, jos saugumas...Ir naudojas draugo patyrimais.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 08 14, 18:54)
doh.gif Indriuuuka, ir tu juo tiki?
atsiversk tiesiog google puslapi, ir pasieškok visokios informacijos, (įvedinėk įvairius žodžius- mylėjimas be prezervatyvo, pirmas kartas, saugus seksas ir .t.t) juk rėkte visur rėkiama, kad NEGALIME mylėtis be apsaugos priemonių. Jei dar toms mergaitės ir sekasi, tai čia manau tik laiko klausimas kada jos tą vaikėlį turės. Ir tai labai priklauso tiek nuo vyro tiek ir nuo moters organizmo.
O tu ką manai? kad irgi galima "bandyti" be nieko?
ir kas tą kalba vis užveda? vaikinas, ar tu?
Ir aš siūlau neskubėti...nes kai ateina laikas ir noras -nekyla jokių klausimų skaudės ar ne..bus kraujo ar ne... mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif mes ir pirma karta galvojom, kaip jus blush2.gif abu su vyru buvom nepatyre, bet kai nuo drauges gavau per ausi-tai teko daug sumoket uz extra kontracepcija unsure.gif tikrai klaidinga manyti, kad gal nieko nebus...oij, kaip buna...pvz. mum antras lelius po vieno lytinio akto uzkibo blink.gif uzteko vieno karto nesisaugoti ir bac 4u.gif
Atsakyti