QUOTE(Leksa @ 2012 06 19, 23:02)
matai, kartais ir 13-metems atrodo, kad sutinka savo svajoniu vaikina/vyra? Bet po kiek laiko, pasirodo, kad klydo.
Na taip, nepagalvojau rašydama apie tokio amžiaus vaikus, pati tokių metų dar neturėjau jokų minčių apie draugystes, tuo labiau apie seksą Bet apie žmogų negalima spręsti vien tik iš amžiaus. Kiekvienas bręsta skirtingai ir kartais ta pati trylikametė bus protingesnė už kitą aštuoniolikmetę.
QUOTE(Vakrone1 @ 2012 06 20, 00:12)
kiek matau tau 16 metu, na tai nepatariu tau skubeti , toks vaizdas kad vos uziminet apie tai ir skubat daryti. Manau nereiktu taip skubeti . Kai as tai dariau man buvo 17 metu (po savaites sukaks 18), labai skaudejo ir buvo daug kraujo Patariu naudoti prezervatyvus nebent nori pastoti.
Jei čia buvo skirta man, tai esu aštuoniolikos Apie seksą pradėjom kalbėti daug anksčiau, vaikinas įtikinėjo dar palaukti, kol būsiu visiškai tikra, kad noriu tai padaryt. Buvo labai švelnus ir atsargus. Apie apsisaugojimo priemones irgi kalbėjom iš anksto, nusprendėm, kuris būdas mums priimtiniausias, naudojomos prezervatyvu.