Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas kartas

Sveiki. Man 19 metu, man si savaitgali buvo pirmasis kartas, buvo labai baisu blush2.gif , labai skaudėjo tačiau kraujo nebuvo visai. Turiu klausimėli, nieko tokio kad nebuvo kraujo ar tai reiškia, kad kažkas ivyko ne taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMarija19 @ 2012 06 04, 13:08)
Sveiki. Man 19 metu, man si savaitgali buvo pirmasis kartas, buvo labai baisu blush2.gif  , labai skaudėjo tačiau kraujo nebuvo visai. Turiu klausimėli, nieko tokio kad nebuvo kraujo ar tai reiškia, kad kažkas ivyko ne taip? unsure.gif

Tikrai nieko tokio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2012 06 04, 17:13)
Tikrai nieko tokio.  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMarija19 @ 2012 06 04, 13:08)
Sveiki. Man 19 metu, man si savaitgali buvo pirmasis kartas, buvo labai baisu blush2.gif  , labai skaudėjo tačiau kraujo nebuvo visai. Turiu klausimėli, nieko tokio kad nebuvo kraujo ar tai reiškia, kad kažkas ivyko ne taip? unsure.gif

Man irgi nebuvo. Net isigandau,jog esu nenomali. Draugas isvis galvojo,jog buvau kalta doh.gif
Atsakyti
man tai aiškino, kad jautė plėvę. Bet ir be to buvo aišku, nes kraujo buvo bala. Pirmi kartai turi būt tik ten, kur yra dušas. Tą rytą reikėjo ir vienkartinių įklotų. Ir antras, ir trečias kartai tikrai nebuvo medum tepti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Įsidrąsinom ir mes šiąnakt blush2.gif Visiškai neskaudėjo, kraujo irgi nė lašiuko nebuvo. Vat kai prieš tai bandė su pirštais pažaist, tai skaudėjo baisiai, net keista, kad po to viskas gražiai ir lengvai gavosi ax.gif Tiesa, aš daug metų aktyviai sportavau gimnastiką, šokius, gal tai kažkiek įtakos turėjo g.gif
Atsakyti
Jaunos dar, ko taip skubat?
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2012 06 19, 21:56)
Jaunos dar, ko taip skubat?

Gal tai ir skamba banaliai, gal dar per anksti taip sakyti. Bet jaučiu, kad šalia savęs turiu žmogų, kuris vieną dieną taps mano vyru ir vaikų tėvu. Vienas kitą mylim be galo, viską aptariam iki paskutinės smulkmenos. Nors esam dar jauni, bet jau pasvajojam, kokios bus vestuvės, kiek vaikų norėtumėm, koks bus bendras gyvenimas... rolleyes.gif (tpfu tpfu tpfu, kad neprisišnekėčiau)

Aš asmeniškai neteikiu pirmam kartui kažkokios didelės reikšmės. Pasitaikė puiki proga, abu buvom įsiaudrinę, ėmėm ir pasimylėjom smile.gif Kartu panaikindami ir visas baimes dėl skausmo, kraujo ir panašiai.

Nesuprantu, ko laukti, jei sutinki žmogų, su kuriuo tikrai nori tai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 06 19, 21:35)
Nesuprantu, ko laukti, jei sutinki žmogų, su kuriuo tikrai nori tai padaryti  4u.gif

matai, kartais ir 13-metems atrodo, kad sutinka savo svajoniu vaikina/vyra? Bet po kiek laiko, pasirodo, kad klydo.
Atsakyti
Svarbiausia ne būti per daug jauniems. smile.gif, pamenu aš neskubėjau to daryti. Laukiau to vienintelio. Nenorėjau gultis su bet kuo. Kai susiradau vaikiną draugavau ilgą laiką. Kol pabodo pačiai. smile.gif , tuomet tiesiog čiupom viens kitą ir viskas..., pamenu kraujo buvo labai daug. Labai skaudėjo. Ne tik tą kartą, bet dar ir daug kartų po to..
Atsakyti
kiek matau tau 16 metu, na tai nepatariu tau skubeti , toks vaizdas kad vos uziminet apie tai ir skubat daryti. Manau nereiktu taip skubeti g.gif . Kai as tai dariau man buvo 17 metu (po savaites sukaks 18), labai skaudejo ir buvo daug kraujo smile.gif Patariu naudoti prezervatyvus nebent nori pastoti. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakrone1: 19 birželio 2012 - 23:12
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 04, 22:36)
Bet ir be to buvo aišku, nes kraujo buvo bala. Pirmi kartai turi būt tik ten, kur yra dušas. Tą rytą reikėjo ir vienkartinių įklotų. Ir antras, ir trečias kartai tikrai nebuvo medum tepti doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif pas mane tas pats ,is pirmo sykio net nepavyko , matyt per stora pleve buvo blush2.gif ,o jau kraujo tai doh.gif
Kas liecia amziu ,tai manau kad iki 18 metu nera kur skubeti irnesakyk.gif Reikia biski daugiau koses galvoj turet ,kad galetum atsakyti uz savo veiksmus ,galimas pasekmes ,jug seksas tai nera vien zaidimelis ,reikia pagalvoti ir apie apsauga ir apie zmogu ,su kuriuo pirma karta tai darysi (ar jam vien tik to is taves tereikia ? )
Atsakyti