Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas kartas

Akivaizdu, jog vaikinas tau daro didelė įtaką.

Mylėjimasis be prezervatyvo- absurdas. Ką tavo vaikinas kalba yra visiška netiesa.

Jei mylėsies be prezervatyvo- pastosi kaip mat. Nesvarbu, pirmas ar ne pirmas kartas buvo.

Jei kyla klausimai- "Ar labai skaudės", "Ar daug kraujo bus" ir t.t, reiškias tu dar nelabai pasiruošus. Galiu pasakyt tik tai kad kai užeis noras, nekils klausimų ir abejonių. smile.gif
Atsakyti

Jeigu bijai reiskias dar esi nepasiruosusi tam. Ir tas vaikinas neatrodo labai patikimas, as palaukciau kol susirasi normalu. Kai sutiksi TA zmogu, viskas visiskai kitaip bus, nera kur skubeti. Man kiek vaikinu siulie, as niekada nesutikau nes bijojau ir nenorejau. Kai sutikau savo dabartini vaikina, kartu jau 3 metai, taip pat ir gyvename kartu jau metai, nieko nebijojau, del nieko nesijaudinau ir visiskai juo pasitikejau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieatpandas: 17 rugpjūčio 2011 - 17:43
Sveikos merginos ir moterys, norėjau pasikonsultuoti vienu klausimu.
Su vaikinu apturėjome pirmą kartą, tačiau aš nieko nepajutau, apart skausmo... Ir ne tik mergystės plėvės skausmo, bet ir viduje, man rodos, skaudėjo gimdos kaklelį... Buvo ne tik kad labai nemalonu bet ir skausminga be galo... Ar taip turėjo būti?
Ir dar vienas dalykas - ryte pastebėjau, kad pradėjau kraujuoti... Taip, lyg sirgčiau mm, nors dabar tik neseniai, pries kokias 7 dienas baigiau sirgti... Pati nesuprantu, kas darosi... Gal kas susidūrėte su panašiom problemom?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2011 08 23, 10:06)
Sveikos merginos ir moterys, norėjau pasikonsultuoti vienu klausimu.
Su vaikinu apturėjome pirmą kartą, tačiau aš nieko nepajutau, apart skausmo... Ir ne tik mergystės plėvės skausmo, bet ir viduje, man rodos, skaudėjo gimdos kaklelį... Buvo ne tik kad labai nemalonu bet ir skausminga be galo... Ar taip turėjo būti?
Ir dar vienas dalykas - ryte pastebėjau, kad pradėjau kraujuoti... Taip, lyg sirgčiau mm, nors dabar tik neseniai, pries kokias 7 dienas baigiau sirgti... Pati nesuprantu, kas darosi... Gal kas susidūrėte su panašiom problemom?

Taip tai turejo buti ir viskas cia normalu. Viskas greit sugis ir nieko nebeskaudes. Tiesiog paiilsek dabar, duok siek tiek laiko gijimui. Taciau jeigu ilgai nepraeina ir tikrai labai skauda, siulyciau nueiti pas gyditoja del visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieatpandas: 23 rugpjūčio 2011 - 12:41
QUOTE(ieatpandas @ 2011 08 23, 12:40)
Taip tai turejo buti ir viskas cia normalu. Viskas greit sugis ir nieko nebeskaudes. Tiesiog paiilsek dabar, duok siek tiek laiko gijimui. Taciau jeigu ilgai nepraeina ir tikrai labai skauda, siulyciau nueiti pas gyditoja del visko.

Dėkui labai 4u.gif šiek tiek nuraminote ax.gif tik neduok dieve vėl taip pat skaudės kitą sykį, tada numirsiu tikriausiai verysad.gif
Atsakyti
mano draugas manes lauke iki tol kol mn buvo 18 su trupuciu...pati tempiau guma, nes norejau, kad jei kas metaip galetume prisiimti atsakomybe kaip suauge zmones ax.gif skaudejo ir kraujavo, bet nedaug, ir poto dar kelis kartus buvo nemalonu, taciau su laiku viskas susitvarke ax.gif tiesa pasakius didziuojuosi savimi kad padareme tai, kai jau buvau pilnamete, nes man pilnametyste atrode labai svarbi tam blush2.gif
Papildyta:
mascarra tikrai nenumirsi, svarbu, kad draugas suprastu jog tau vis dar nemalonu ir pasistengtu, jog atsipalaiduotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoryte1 @ 2011 08 23, 16:40)
mano draugas manes lauke iki tol kol mn buvo 18 su trupuciu...pati tempiau guma, nes norejau, kad jei kas metaip galetume prisiimti atsakomybe kaip suauge zmones ax.gif  skaudejo ir kraujavo, bet nedaug, ir poto dar kelis kartus buvo nemalonu, taciau su laiku viskas susitvarke ax.gif  tiesa pasakius didziuojuosi savimi kad padareme tai, kai jau buvau pilnamete, nes man pilnametyste atrode labai svarbi tam  blush2.gif
Papildyta:
mascarra tikrai nenumirsi, svarbu, kad draugas suprastu jog tau vis dar nemalonu ir pasistengtu, jog atsipalaiduotum smile.gif

matai, jam irgi buvo pirmas kartas, tai jis tai dar nelabai suvokia ax.gif neesam mes jau tokie jauni, jam 22 man beveik tiek, tiesiog "prisaugojom" save kiek ilgokai biggrin.gif na kaip sakoma laikas gydo žaizdas, svarbu kad su laiku abu pajustumėm malonumą tai darydami ax.gif
Atsakyti
seip kiti pataria, kad reiketu vaistu nuo skausmo paimt kokia tabletyte, bet kazi ar tai padetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoryte1 @ 2011 08 23, 21:32)
seip kiti pataria, kad reiketu vaistu nuo skausmo paimt kokia tabletyte, bet kazi ar tai padetu ax.gif

aha, kažkaip abejoju kad padėtų ax.gif
Atsakyti
arba pamegink kokia taure vyno isgert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoryte1 @ 2011 08 24, 22:56)
arba pamegink kokia taure vyno isgert ax.gif

tai jau tada buvom įkalę vyniuko, ne ką padėjo biggrin.gif bet manau kad ir nepakenks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tas nekaltybės klausimas šiaip laikais ax.gif
Iki saviškio draugavau su trimis vaikinais (su keliais rimtai, su vienu- visiškai ne) ir nei vienam neatsidaviau. Nei vienas ir neskatino manęs atsiduoti, nors kartais pašnekėdavom. Visų pirma, neatsidaviau dėl to, kad maniau, jog esu per jauna (tai buvo 15-17 metų draugystė) ir dėl to, kad nebuvau tikra santykių tvirtumu. Kai susipažinau su saviškiu, nei minutės neabejojau, kad noriu jam atsiduoti ax.gif kaip tariau, taip ir padariau thumbup.gif man tada neseniai buvo suėję 20 metų 4u.gif
Aš asmeniškai manau, kad vaikinai, kurie patys verčia ir spiria merginas atsiduoti- visai nevertina jausmų jai. Galbūt jaučia kažką tik jos užpakaliukui ir figūrai, galbūt norėtų ją pamatyti nuogą ar dar geriau- nuplėšti nekaltybę doh.gif panelės, galvokit savo galva..o dar tas pasiūlymas mylėtis be prezervatyvo doh.gif doh.gif paklausk vaikino, ar tik ne vaikų nori biggrin.gif
Atsakyti